Καλύτερα albums των '00s

όποτε θέλετε εσείς.
μόνο που θα χρειαστώ και εθελοντές.=)

για τι πράμα? πώς σκοπεύεις να το κάνεις βασικά?

η βαθμολόγηση θα γίνει όπως στο χάμμερ.20 ο πρώτος δίσκο, 19 ο δεύτερο, 18 ο τρίτος κ.ο.κ.
κάθε επανεμφάνιση σε λίστα είναι +1 πόντος.
απλά θα ήθελα να μετρήσουν και άλλα δύο άτομα, ώστε να είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα είναι έγκυρο.
και βασικά έλεγα η καταμέτρηση να ξεκινήσει με όσες λίστες δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα του edit.

δε λέω τους πόντους βρε.

σε χαρτί θα την κάνεις ή σε excel?

κοίτα να δεις πως έχει το πράγμα:

χρωστάω στη σχολή ένα μάθημα από το πρώτο εξάμηνο, που η μισή του βαθμολογία είναι σε υπολογιστές.word, excel και powerpoint.σε word και powerpoint τα πάω καλά, αλλά ο λόγος που δεν το έχω περάσει ακόμα είναι το excel…:stuck_out_tongue:
κάπως θα τα κάνω σε συνδυασμό χαρτιού και υπολογιστή, αλλά σίγουρα θα χρειαστώ ακόμη δύο άτομα.

Αν δεν βρεις άλλον count me in. Αλλά μέχρι πότε είναι τελικά η διορία;

η διορία για να κατατεθούν λίστες εννοείς ε?
είχα πει μέχρι τέλος του χρόνου, αλλά αναλόγως του πως θα πάει η συμμετοχή.

μέχρι τέλος του χρόνου.

χορρορ, άμα θες επειδή ακόμα δεν έχει ανοίξει καλά το μάτι μου κι άρα δεν πρόκειται να πιάσω διπλωματική ακόμα, ξεκινάω ένα excel για τα 10 πρώτα ποστς κ το συνεχίζεις μετά (και μετά ο dead αν θέλει). δεν έχει νόημα να τσεκάρει κανείς για λάθη, αν γίνουν, έγιναν. στην τελευταία ίσως χρειαστεί, τώρα μάλλον τζάμπα κόπος είναι. στο excel θα κάνουμε απλά πράματα, δλδ θα γράφουμε τίτλο δίσκου και στο πρώτο κενό κελί από δίπλα τους αντίστοιχους πόντους. οι πόντοι για να μην μπερδεύεστε μαζί με τη σειρά της βαθμολογίας θα πρέπει να χουν άθροισμα 21 ε, όχι 20. οκ, στις πρώτες θέσεις δε μπερδεύεται κανείς αλλά στη μέση γίνονται αρκετές πατατιές : P.

οκ, πιάσε εσύ τις 10 πρώτες λίστες, εγώ τη δεύτερη δεκάδα και ο dead την τρίτη δεκάδα.

οκ νομίζω εμείς οι τρεις είμαστε καλά. Καλό είναι όποιος κάνει edit όμως να το λέει εδώ μέσα.

ε βασικα καλό θα ήταν όποιος αλλάξει λίστα, να αφήσει και την παλιά του μέσα σε ένα σποιλερ για να μη χρειαστεί να ξανακαταχωρήσουμε όλες τις λίστες που έχουν ήδη περαστεί. ε στην τελική για να μη συσσωρευτούν λάθη τα ξανακάνουμε απ’ την αρχή. πάντως αν η σούμα των πόντων δε βγει ίση με 210 επί πλήθος λιστών, έχει γίνει σίγουρα λάθος κάπου : P. πάω για την πρώτη δεκάδα, την τέταρτη 10άδα μάλλον θα την κάνω αύριο, εκτός κι αν πάει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ το γράψιμο. αλλά πότε πήγε για να πάει σήμερα…

βέβαια έτσι δημιουργείται ένα πρόβλημα…
οι πόντοι για κάθε επανεμφάνιση ενός δίσκου πως θα προστεθούν?:-k

χαχαχα σωστό. Ας το κάνουμε όλοι από την αρχή με όλες τις λίστες καλύτερα και να τις συγκρίνουμε για τυχόν λάθη.

τι εννοείς ρε. αφού φαίνεται πόσες φορές έχει ψηφιστεί κάθε δίσκος από το excel.

άρα σήμερα κάνουμε όλοι την πρώτη δεκάδα.

@ dude: αν κάνω εγώ τη δεύτερη δεκάδα και εσύ την πρώτη, πως θα καταλάβουμε ποιοι δίσκοι έχουν επανεμφανιστεί στις λίστες που έχει πάρει ο άλλος?

:-k βασικά πάλι γίνεται. Οι πόντοι έτσι και αλλιώς θα μπουν από τον καθένα στο σύνολο για κάθε επανεμφάνιση. Εκτός αν πάει κάθε φορά +1 δηλαδή δεύτερη επανεμφάνιση +2 τρίτη επανεμφάνιση +3 κ.τ.λ.

ρέη, θα κάνω εγώ μέχρι κάποιο σημείο και θα στείλω το excel στον χόρρορ να συνεχίσει. μετά αυτός θα το στείλει στον dead και μετά πάλι απ’ την αρχή. δε θα τις κάνουμε ταυτόχρονα.

τους πόντους να τους βάζετε κανονικά, όχι +1 κτλ γιατί δε θα μπορούμε να κάνουμε ούτε υποτυπώδη έλεγχο για λάθη μετά.

μπορεί ένας δίσκος να εμφανίζεται μόνο τρείς φορές.η μια φορά να είναι στη δεκάδα που θα μετρήσω εγώ, η άλλ στη δεκάδα του dude και η άλλη στη δικιά σου δεκάδα.
κατά τα άλλα είναι μόνο 1 πόντος για κάθε επανεμφάνιση.

Η θα γίνει όπως λέει ο dude κανονικά θα μετράει ο καθένας βαθμους και απλα θα βάζει σε παρενθεση τις επανεμφανίσεις και θα περνάει την λίστα στον επόμενο (έτσι ίσως γίνουν λαθη όμως) η όλοι μαζί κάνουμε τις λίστες απο την αρχή (ετσι μπορουμε να περιορίσουμε τα λάθη)

πάντως αυτό με το +1 ψιλοάχρηστο είναι. Έτσι και αλλιώς τα άλμπουμ που θα είναι ψηλά όλα θα έχουν εμφανιστεί πάνω από μία φορά. Αυτό που λέει ο Dead για +1 ,+2 κτλ. είναι πιο σωστό, αλλά και πιο δύσκολο. Βέβαια μπορείτε να βάλετε μία μεταβλητή δίπλα σε κάθε άλμπουμ που θα μετράει τις επανεμφανίσεις.