εγώ λέω να κάνουμε όλοι μαζί τις λίστες από την αρχή, ούτως ώστε να “ξεμπερδεύουμε” από αυτές τις λίστες και στο τέλος να μη χρειαστεί να τις ξαναμετρήσουμε.
Ναι αυτο το σπαστό δεν μου φαίνεται καλή λύση. Ας ξεκινήσουμε όλοι να μετραμε απο την αρχή. Τελικά οι επανεμφανίσεις μένουν στο απλο +1 κάθε φορά;
ρε περιμέντε λίγο να σας στείλω το excel. δε χρειάζονται +1 κτλ, απλή καταγραφή πόντων, αφήστε και την τεχνολογία να κάνει τπτ : P. σε ένα 20λεπτο τελειώνω.
παίδες, αν θέλετε να φάτε ένα πεντάωρο και να γίνει καζάνι το κεφάλι σας, ελεύθερα.
έκανα τα 12 πρώτα ποστς, λάθος δεν έχει γίνει όπως φαίνεται, αν θέλετε να το κάνουμε σπαστό, στείλτε μου ένα μέηλ να σας στείλω το excel
btw, ό,τι συγκρότημα ξεκινάει από the ή a, το φτιάχνουμε
π.χ. όχι The Mars Volta, αλλά Mars Volta, The
τα ελληνικά τα βάλα πάνω και τους *shels τους έκανα Shels. αυτά.
Για πες τι βγηκε! Για πες τι βγηκε!
στείλ’το μου εμένα και πες μου ποια διαδικασία ακολούθησες.
δώσε μέηλ και συνεννοηθείτε με τον dead ποιός θα κάνει τώρα και ποιός μετά.
dude κάντο ένα upload στο google docs, και κάνε ένα publish to web για να ρίξω μια ματιά.
Λοιπόν ειδα την λιστα dude και μπορεί να γίνει ετσι σπαστα πολύ ευκολα με όποιον τρόπο και αν μετραμε επανεμφανισεις. Απλα να γραφουμε μεχρι ποιο ποστ μετρησε ο καθενας οπως εκανε ο dude στην λιστα αυτη.
(πάντως προβλεπω να μας βγαινει η παναγία, πολλά διαφορετικά άλμπουμ απο τα πρωτα ποστ κιολας)
στείλε καλύτερα στον dead πρώτα και μετά αυτός να τη στείλει σε μένα.
για αυτό σας λέω ότι δε γίνεται να το κάνει ένας : P.
χορρορ, έχω στείλει στον dead, συνεχίζει αυτός μέχρι όπου αντέξει και στο στέλνει.
τώρα το κάνω ριπ.
καλό είναι να τσεκάρετε μετά από κάθε χρήστη που περνάτε αν το πηλίκο των συνολικών πόντων δια 210 βγαίνει ακέραιος, για να εντοπίσετε πιο εύκολα πιθανό λάθος.
Shaman πότε θα κάνεις λίστα?
Είσαι η μόνη ελπίδα μπας και ανεβούν λίγο οι UN:p (Ή μήπως όχι?)
Aψογος ο cynic :thumbup:
Σορυ για ντουμπλε ποστ
Επίσης προβλέπω θρίαμβο system of a down
χερι-χερι με tool
αδυνατώ να κάνω λίστα προς το παρόν, μαζεύω μπάντες ακόμα
οι nations πάντως έχουν σίγουρη την τρίτη θέση
ΟΟΟ! Εισαι ωραίος! Η αλήθεια είναι ότι πριν λίγες μέρες ήθελα να κάνω κι εγώ μια αλλαγή και να τους ανεβάσω 2 θέσεις αλλά δε μπορούσα να κάνω εδιτ και λέω δε γαμιέται. Ασε που τώρα ξεκίνησαν να μετράνε.
δεν απαγορεύεται να κάνει έντιτ κάποιος, απλά από δω και πέρα και για όσες λίστες μετρήσουν για τον αύγουστο (δλδ σίγουρα μέχρι και του cynic), καλό είναι να υπάρχει σε σπόιλερ και η παλιά λίστα, ώστε να γίνουν εύκολα οι αλλαγές στην καταμέτρηση.
Και τι θα ξανακάνετε μέτρηση?
Ή απλά πρέπει όποιος κάνει αλλαγή να ενημερώσει?
Οποιος κάνει αλλαγή ας ενημερώνει για να μας βοηθήσει και εμας λίγο