Καλύτερα albums των '00s

απλά τα πράματα. αυτή τη στιγμή μετράμε λίστες που έχουν ποσταριστεί μες τον αύγουστο. τέλος σεπτέμβρη θα προσθέσουμε τις λίστες που ποσταρίστηκαν μες τον σεπτέμβρη και σε περίπτωση που έχει αλλάξει αυγουστιάτικη λίστα (καλο βέβαια είναι να μη γίνεται κατά κόρον κάτι τέτοιο), γίνονται συγκεκριμένες αλλαγές. απλά για να γίνουν οι αλλαγές πρέπει να φαίνεται ΚΑΙ η λίστα που έχει ήδη μετρηθεί. δλδ αν εγώ βγάλω το gybe απ τη λίστα μου και βάλω manowar, θα βρούμε ένα 20άρι που χει δοθεί στο gybe, θα το σβήσουμε και θα βάλουμε ένα 20άρι στους manowar. αν ποστάρω μόνο τη νέα λίστα μου, δε μπορεί ο καταμετρητής να μυρίσει τα νύχια του για το τι έβγαλα και τι έβαλα, οπότε πρέπει να ξεκινήσουν τα πάντα απ την αρχή : P.

αυτο που φοβομουνα:lol::stuck_out_tongue:

oχι ρε ντάξει. Κατ’ έμε δίκαια γίνεται αυτό. Είναι δισκάρα.

μια γρήγορη 21αδα (οι λόγοι είναι ευνόητοι για όποιον δει τη λίστα και γνωρίζει τα γούστα μου :P) χωρίς να χουν υπολογιστεί οι επανεμφανίσεις. απόλυτη ισοβαθμία στην κορυφή μέχρι τώρα (ακόμα και στο πλήθος εμφανίσεων σε λίστες).

146 System of a Down - Toxicity
146 Tool - Lateralus
108 Isis - Oceanic
74 Mastodon - Leviathan
71 Burst - Lazarus Bird
69 Mastodon - Blood Mountain
55 Crippled Black Phoenix - Night Raiders / Resurrectionists
53 Neurosis - The Eye of Every Storm
51 Minsk - The Ritual Fires of Abandonment
49 Primordial - Storm Before Calm
47 Slipknot - Vol 3: The Subliminal Verses
46 Celtic Frost - Monotheist
45 Muse - The Origin of Symmetry
45 Thorns - Thorns
44 Nevermore - Dead Heart in a Dead World
42 Converge - Jane Doe
40 Electric Wizard - Dopethrone
40 Neurosis - A Sun That Never Sets
39 System of a Down - Mezmerize
38 Mastodon - Crack the Skye
34 Grand Magus - Iron Will

Βασικά τους πιο πολλούς πόντους τους πήραν οι Mastodon αλλά έχουν μοιραστεί και στα 4 άλμπουμ τους. Ψήφους έχει και το Remission που δεν είναι στην 21αδα (τι κάνει ο άνθρωπος για να βάλει και το Iron Will μέσα :lol::stuck_out_tongue: )

edit: Αν μετρήσουμε επανεμφανίσεις πάντως οι System περνάνε μπροστά για λιγο

2 edit: και όμως τις ίδιες έχουν τωρα ειδα την λιστα μου :stuck_out_tongue:

ωραίο ντέρμπι!
βέβαια το lateralus μάλλον θα αποσπαστεί λίγο στη συνέχεια…
μόνο που επειδή είχα ξεχάσει να εγκαταστήσω το excel στον υπολογιστή μου, αναζητείται τρίτος εθελοντής για να κάνει την καταμέτρηση της επόμενης δεκάδας μέχρι να γίνει η εγκατάσταση.:roll:

εγώ θα έλεγα να σβήσετε τη λίστα γιατί επηρρεάζει αυτούς που θα ψηφίσουν.
ήδη ψήθηκα να μη βάλω lateralus ας πούμε, για να ανεβάσω κάποιο άλλο

Έλεος όμως αν επηρεάζεσαι από αυτά για να κάνει την προσωπική σου λίστα με τα δικά σου αγαπημένα.

εεε, έλεος στα μούτρα σου αν δε κατάλαβες τι λέω?

ε με αυτή τη λογική να μην κάνουμε ούτε ενδιάμεσες καταμετρήσεις.

δε διαφωνώ με το σκεπτικό, το θέμα όμως δεν είναι να πάνε καλά τα δικά μας, αλλά να βγει αντιπροσωπευτική συγκεντρωτική λίστα.

άλλωστε το σπόιλερ μπήκε για κάποιον λόγο εκεί.

ψ. L.eye, δεν τα βάζουμε αλφαβητικά. εκτός κι αν έτυχε.

Ρε φίλε τις λιστες μπορούν να τις δουν και να τις καταμετρήσουν όλοι αν γουστάρουν. Το θρεντ με τις λίστες είναι για τα μάτια ολων. Αν τώρα κάποιος θέλει να ανεβάσει η να ρίξει ένα άλμπουμ το κάνει και μόνο του.

α, btw, καλό θα ήταν να βάζετε αρίθμηση δίπλα στο δίσκο, βοηθάει πάρα πολύ.

όπα μπερδεύτικα.

γιατί μιλάμε για αυτό το thread

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=952620#post952620

εδώ;

πάντως δεν έτυχε. Απλά μου είναι λίγο δύσκολο να τα κατανείμω με σειρά προτίμισης. Θα προσπαθήσω όμως :slight_smile:

dude, εγώ νόμιζα ότι την ενδιάμεση καταμέτρηση την κάνατε για να μη σας μαζευτεί όλη η δουλειά στο τέλος, όχι για να δώσετε λίστα!

Dead, “ρε φίλε” προφανώς και αν ρίξεις μια ματιά στις λίστες, φαίνεται ποιό σιντί έχει προβάδισμα κτλ. η λίστα αρχίδια προσωπική είναι, αν ήταν θα έκανα λίστα offline, θα την διάβαζα μόνος μου και θα την κόλλαγα στον τοίχο του δωματίου μου να την κοιτάω. άλλωστε, νομίζεις ότι, σε 200 λίστες, θα ασχοληθεί να διαβάσει κάποιος τη δικιά σου και τη δικιά μου? nah.

ισχύει κι αυτό (αν κ μπορεί κάποιος χρήστης πολύ εύκολα να τινάξει τη δουλειά στον αέρα). όποιος δε θέλει να “επηρεαστεί”, απλά δεν ανοίγει το σπόιλερ.

ούτε καν. ήδη έχω κατεβάσει δίσκους που δεν έχω ακούσει από λίστες χρηστών, εκεί βρίσκεται το ζουμί στο κάτω κάτω της γραφής.

μίλησα για τη δικιά μου και του Dead όμως! χοχο

ντάξει, τέλοζ, ήταν τελείως χαζή η σκέψη μου παιδιά, συγγνώμη σας ζητώ

το τερπνόν μετά του ωφελίμου…
αν θέλει κάποιος νέος εθελοντής ή κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες, συνεχίζει με την επόμενη δεκάδα.αλλιώς εγ’ω θα συνεχίσω την καταμέτρηση αύριο το πρωί…

Οκ μαγκίτες. έπρεπε να έχω διαβάσει το page 1.
Τώρα τα έχω κομπλε. Καλή καταμέτρηση… :stuck_out_tongue:

Ρε μόνο σε μένα αρέσει πιο πολύ το Yanqui UXO από το Lift your Skinny Fists…?

για μένα το χειρότερο τους αλλά και πάλι μιλάμε για 12 στα 10.