Καλύτερα albums των '00s

Λοιπόν ελάτε όμως, μη γαμιέστε, πείτε ποιός θα πάρει το From Mars to Sirius. Είναι μαλακία να μη γραφτεί τίποτα γι’ αυτό το δίσκο επειδή έπεσε σ’ έναν από τους λίγους που δεν τον έχουν ακούσει!

Εγω παντως ειμαι κομπλε με το Bolt Thrower & το Mayhem και αυτο ελειπε.
Για το Gojira γραφω και εγω αλλα εχω ηδη δυο αλμπουμ.

Eγω καλα ειμαι με Hazardous Mutation, με την προυποθεση να μην μπει το αφιερωμα σε κεντρικη. Αν μεινει μονο στο φορουμ ειμαι κομπλε :wink:

και εγώ οκ είμαι με maiden και slipknot. Βέβαια, αν κάποιος θέλει κάποια αλλαγή και θέλει κάποιον από αυτούς τους δίσκους μπορούμε να το συζητήσουμε σε πμ και να τα βρούμε :slight_smile:

κ γω κομπλε…
εαν δεν επαιρνα και slayer θα σας γεμιζα ιους ε!!
Nice!8)

Παιδιά θα ανέβει ή όχι στην κεντρική; Βλέπω πως δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο αυτό…

Mενει να συμφωνησουν ολοι οι συμμετεχοντες πρωτα και μετα να συμφωνησει και ο kourou.

Βασικά γιατί να μην μπει στην κεντρική? :-k
Εγώ νομίζω ότι θα ήτανε ωραία ιδέα, να αναγράφεται και κάτω από κάθε κείμενο ποιος user το έγραψε. Θα είναι κάτι διαφορετικό. :slight_smile: Λέω εγώ τώρα…:stuck_out_tongue:

πι.ες. για τον ορθογραφικό έλεγχο στο τέλος, προσφέρομαι κι εγώ να βοηθήσω! :wink:

ο cynic είδα δεν πολύψηνεται π.χ.

εγώ πάντως επιμένω πως η καλύτερη λύση θα ήταν να υπάρξει ένα λινκ στην κεντρική που να οδηγεί στο σχετικό thread του φόρουμ. νομίζω πως είναι η λύση που φέρνει κοντά όλες τις τάσεις.

Ναι όντως. Τουλάχιστον ας γίνει sticky στο φόρουμ. Να είναι κάπου που να έχει πρόσβαση να τα διαβάσει οποιοσδήποτε! :slight_smile:

…να πεταχτώ κι εγώ ο ξέμπαρκος και να πω ένα μπράβο σε όσους έτρεξαν/θα τρέξουν την όλη φάση και σε αυτούς που συμμετέχουν.

Φαίνεται πως θα γίνει καλή δουλειά και μακάρι να είναι κάτι που θα μείνει σαν “οδηγός προς ναυτιλομένους” για τους ενδιαφερόμενους.
Παρά την όποια υποκειμενικότητα (που όμως αυτή είναι και το “πιπέρι” της υπόθεσης) θα είναι σίγουρα πιο αξιόπιστο σε σχέση με αντίστοιχα “επαγγελματιών” κριτικών.
Από τους φανς για τους φανς.

Εννοείται ότι θα υπάρχει υποκειμενικότητα. Μόνο σοκ, δέος, κλάμα και δογματισμό να περιμένετε από μένα για το ρηβιού του Dopethrone. :stuck_out_tongue:

Και του Elephant.8)

Δείτε το λιγάκι αυτό με την κεντρική ή με την παραπομπή μέσω λινκ. Αν είναι να γίνει κάτι από τα 2 βγαίνω off.

hm, η αλήθεια είναι πως κι εγώ βγαίνω off αν γίνει κάτι τέτοιο.

Στικυ στο ροκιπιδια θα γινει,τσιλαου.Κι απο κει και περα αν καποιος θελει μονος να το προωθησει σε φιλους και γνωστους δικαιωμα του,οποιαδηποτε αλλη λυση θα το καθυστερησει πολυ το πραμα(γιατι υπαρχουν μπολικες ενστασεις)και θα μας σπασει τα αρχιδακια γιατι μετα θα αρχισει κουβεντα του στυλ ‘‘αν βγει στη κεντρικη,θα αναγραφεται επωνυμο?Γιουζερ νειμ?Μηπως να το αφησουμε ανωνυμο?’’.Στικι ενδοφορουμικο και ειμαστε οκ.

αρχτούροους, πορκιουπάιν και γκάδερινγκ!! Thanx dude!!

Kατα τη γνώμη μου δε θα’ ταν κακό να μπει ή αυτούσιο το άρθρο στην κεντρική ή με τη μορφή λινκ. Δεν είναι κακό επισκέπτες του σαιτ που βλέπουν αποκλειστικά και μόνο την κεντρική να δουν λίγο τί παίζει στο φόρουμ, και ενδεχομένως να γραφτούν και σε αυτό.

Το να φανώ δε τίθεται θέμα βάζω και όνομα τζούλια αλεξανδράτου ως υπογραφη στο άρθρο μου αν θέλετε. Δε με απασχολεί πραγματικά καθόλου.

πάντως εφόσον τα κείμενα θα είναι με την υπογραφή των user names μας, δε βλέπω το λόγο για να μη υπάρξει λινκ στο σχετικό thread από την αρχική. δηλαδή so what? σάμπως τα ποσταρίσματά μας στο φόρουμ δεν τα παρακολουθούν άτομα που δεν είναι γραμμένα σε αυτό?

ας μπει πολλ.

δεν είναι θέμα επωνυμίας πάντως, τουλάχιστον όχι για μένα. απλά δε θέλω να γράψω δύο review εθελοντικά για το rocking.gr!