λοιπόν, το δημοψήφισμα δεν είναι του rocking.gr. είναι φορουμικό. από τους φανς για τους φανς όπως λέει και ο brein.d3d. για εμάς. τα κείμενα συνεπώς γράφονται για το φόρουμ και θα μείνουν σε αυτό. απλά δε βρίσκω το λόγο να μην υπάρξει ένα ρημαδολινκ στο thread που θα υπάρχουν τα κείμενα μέσω της κεντρικής. δε θα υπάρχουν εκεί τα κείμενα. στο φόρουμ θα μεταφέρεται όποιος θέλει να τα δει. αν ένας, οποιοσδήποτε, ανακαλύψει έτσι έστω και ένα άλμπουμ από αυτά του δημοψηφίσματος, τότε θα είμαι ικανοποιημένος.
Πάντως, το έχω ξαναγράψει κιόλας, για μένα όλο αυτό έχει νόημα αν είναι να καθοδηγήσει κάποιους μη γνώστες σε μονοπάτια να ανακαλύψουν νέους ήχους, νέα συγκροτήματα όπως κάναμε όλοι μας από τέτοια ερεθίσματα ή πρόσωπα που γνώριζαν και μας καθοδήγησαν. Το να βλέπουμε ο ένας τις κριτικές του άλλου δεν έχει και πολύ νόημα…και όσοι βλέπουν το φόρουμ έχουν την ίδια ενημέρωση από το φόρουμ είτε είναι μέλη είτε όχι. Ο πολύς κόσμος είναι στην κεντρική.
Αν δεν θέλετε αυτό να αποτελεί κάτι σαν οδηγό για κάποιους ανθρώπους από ανθρώπους που λάτρεψαν τους συγκεκριμένους δίσκους και μπορούν να βγάλουν όλο αυτό το feeling που τους αφήνει η κάθε ακρόαση τότε οκ πάσο. Εγώ θα ήμουν τρομερά ευτυχισμένος να έβρισκα ένα τέτοιο αφιέρωμα και να είχα 100 νέους δίσκους προς ανακάλυψη και πόσο μάλλον όταν αυτοί οι δίσκοι σημάδεψαν τα 00’s
Kατ’αρχάς ένα μεγάλο μπράβο στον ντουντ για τον κόπο του και την όλη προσπάθεια.
Κι ευχαριστώ για τα Blast Tyrant και To the Nameless Dead είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Και γενικά έγω εχω τιγκα καυλα να γραψω την κριτική που μου δοθηκε και θα το κανω με χαρα και μερακι. Το βασικό της ολης ιστοριας ειναι αυτο.
αλλα αν το δουμε απο μια επιμερους σκοπια (της “προσφορας”), καλλιστα ο συμφορουμιτης μου μπορει να μπει στο εκαστοτε θρεντ αποθεωσης του εκαστοτε δισκου και να ειναι πιο τζι τζι που λεει ο λογος.
[B]
Τεσπα οπως και να χει γουσταρω με τα μπουνια το ολο εγχειρημα και ευχαριστω τους οργανωτες και θα συμμετασχω με χαρα. :)[/B]
και γω συμφωνω με τυλερ και στην τελικη ας μπουν ολες κανονικα στο ροκιπιδια και ας μην ειναι οι καλυτεροι 100 στην κεντρικη,ας ειναι οι καλυτεροι 35 πχ…και παλι αρκετα συγκροτηματα θα ειναι για τροφη σε αλλους…και οποιος δεν θελει μπορει να το πει στο μεηλ μαζι με την κριτικη ας πουμε…καπως ετσι…
οχι κανενας αντιποδας, τιποτε τετοιο δεν ειπα. Ευχαριστουμε πραγματικα, ολοι ανεξαιρετως, τους ντουντ / παμπκιν που σκιστηκαν / θα σκιστουν! Μη τρελαθουμε.
Απο κει και περα απ’ τη στιγμή που υπαρχουν αντιρρησεις δε νομιζω να ανεβει στην κεντρικη, οποτε εκει τελειωνουν ολα!
να πω και εγω τη γνωμη μου οτι χεστηκα οτι και να γινει :lol:
βασικα και να κερδισει 2 ρεβιουζ το ροκινγκ απο τον καθενα σιγα το θεμα. θα τις διαβασουν και πιο πολλοι και ισως καμποσοι παραπανω να ανακαλυψουν την ομορφια στα αλμπουμ που σχολιασε ο καθενας.
μα δεν πρόκειται για reviews του rocking. απλά, ο σκοπός του δημοψηφίσματος είναι να γνωρίσει και κανάς άνθρωπος κάποιο δίσκο που ίσως να μην ξέρει και να του αρέσει. ακριβώς όπως τα λέει ο tylerdurden. και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω σχετικού λινκ από την αρχική. ξαναλέω όμως ότι το δημοψήφισμα παραμένει φορουμικό. και ούτε καν επώνυμο.
τεσπα, απλά δε βρίσκω το λόγο να μη γίνει κάτι τέτοιο, ειδικά από τη στιγμή που ούτε ονοματεπώνυμα θα χρησιμοποιηθούν, ούτε το δημοψήφισμα θα ανέβει στην κεντρική. anyway, αφήνω τον pumpkin να αποφασίσει.
σορυ στην παρουσιαση των 103 αλμπουμ δεν θα υπαρχουν και οι αντιστοιχες ριβιουζ? αυτο εννοω. οτι χαρη σε αυτες ισως πολυς κοσμος να ασχοληθει με αλμπουμ που δεν ηξερε…
Γιατί να μην τα βάλουμε σε ένα μπλογκ να τελειώνουμε; Να μας βρίσκουν και από το γούγλη πιο εύκολα. Όπως αυτόνανε http://the100bestmovies.blogspot.com/ Και ψήνομαι άσχημα να τα μαζέψω σε ένα pdf για να τα βάλουμε κ στο σκληρό μας να’χουμε να λέμε στα παιδιά κ τα εγγόνια μας.
Επίσης καλά λέμε αν θέλουμε εμείς να μπει στην κεντρική, το site το ρωτήσατε; Ένα link στο thread στην αρχική ίσως κ να είναι η καλύτερη μέση λύση
Προσωπικά δεν έχω θέμα με την δημοσίευση, ωστόσο, δεδομένου ότι χαλάει τον shaman ή ίσως και άλλους, το καλύτερο θα ήταν ή να τα βάλουμε σε ένα blog ή, όπως πρότεινε κι ο shaman, να γίνει poll.
Το θέμα είναι πώς θα εξασφαλίσουμε ότι θα ψηφίσουν μόνο οι γραφιάδες κι όχι άλλοι, άμα γίνει έτσι …
… Δεν τα βάζουμε σ’ένα blog να τελειώνουμε; Το πολύ - πολύ μπορεί να αναρτηθεί δημοσίευση στην κεντρική που να δίνει link στο εν λόγω blog, ή, αν και αυτό το ενδεχόμενο χαλάει κάποιον, να μείνουμε με το blog και ένα copy - paste των άρθρων σε sticky thread στην Rockipedia ας πούμε …
… Και μόλις πήρα χαμπάρι ότι έχω και το Be από PoS … Αν και λατρεύω τον δίσκο και μπορώ άνετα να γράψω κατεβατό, άμα κάποιος είναι πιο άρρωστος με Pain of Salvation και προσκυνάει αυτή τη δισκάρα, του την δίνω ευχαρίστως. Γιατί νιώθω σα να αδικώ άλλους όταν έχω τρεις κι αυτοί έναν.