Καλύτερα albums των '00s

Τακτοποιηθηκε.

Λοιπον ειδοποιηθηκαν απαντες πλην Epitaph(θα γινει κι αυτο)και δοθηκε σε ολους λινκ με λεπτομερειες για νεντλαιν κτλπ Το ξαναβαζω για σιγουρια —> http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1115440&postcount=1754

Εννοειται οτι σε οσους δωσαν το ΟΚ εδω στο τοπικ και σε οσους ξερω οτι ειναι οκ,δεν εστειλα πιεμ.

Μενει να καλυφθει το [B]In Rainbows[/B],να διευκρινιστουν οι αλλαγες σε 1-2 αλμπουμς και να δωσουν το ΟΚ οι υπολοιποι.Κατι αλλο,επειδη μερικοι απο οτι καταλαβα δε το χατε υποψην(δε θυμαμαι κι αν το τονισε καπου ο δουδ)τα κορυφαια των κορυφαιων της λιστας ειχαν αρχικα ανατεθει απο τον δουδ επιτηδες σε 2 ατομα κι οχι σε 1,για να ειναι πιο σφαιρικη η αναλυση.Θα γινει τωρα το μοιρασμα με τις αλλαγες κανονικα και στο τελος αν εχει προκυψει καποιο απο τα πρωτα αλμπουμς με εναν reviewer,θα συμπληρωσουμε.

[B]Om - Conference of the Birds[/B] ελευθερωθηκε,οποιος το θελει να πει.

Oκέικ κι εγώ με τα δικά μου.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μπλέκεστε τόσο πολύ με το θέμα του πού θα δημοσιευτεί το όλο εγχείρημα.

Είτε θα είναι στο φόρουμ σε κάποιο στίκυ θρεντ είτε σε κάποιο αυτόνομο μπλογκ.
Επειδή όμως το δεύτερο απαιτεί παραπάνω δουλειά και κόπο, είναι απόλυτα λογικό να προτιμηθεί το πρώτο.

Στην κεντρική του ρόκινγκ να μπουν τα κείμενα αυτούσια για μένα είναι εκτός λογικής. Tο rocking.gr έχει τους συντάκτες του και τα κείμενά τους. Το φόρουμ του rocking.gr έχει τους users του και τα posts τους.

Αν τώρα θέλουν να βάλουν κάποιο λινκ του τύπου “οι users του rocking.gr forum επιλέγουν τα 100 καλύτερα άλμπουμ της δεκαετίας” έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν, εσωτερικό λινκ στον ιστότοπό τους θα είναι. Δεν νομίζω πάντως να υπάρχει καν τέτοια πρόθεση απ’ το site.

Μπορώ να πάρω το ΟΜ? Βέβαια έχω άλλα δύο…

Υπαρχουν γιουζερς με 3,σιγα.Δικο σου!

Thanks!!

[B]In Rainbows[/B] και [B]Relationship of Command [/B] ελευθερα.(καθε φορα που θα ελευθερωνεται καποιο θα κανω συνολικο απντειτ με τα ελευθερα για να χωνονται οποιοι θελουν).Bιαστειτε γιατι το Nordland I δε μπηκε στο δημοφηφισμα στο τσακ,δε το χω σε τιποτα να επικαλεστω αδιαφορια για το ταδε αλμπουμ και να κανω καποιες τοσες δα αλλαγουλες:twisted:

Έλα ρε παιδιά μην το αφήνετε ορφανό το RoC, κρίμα είναι

Relationship of Command εγω εγω!!! :smiley:

Neo εστειλα πριν και περιμενω απαντηση απο Sleeping Giant που το χε πρωτο στη λιστα του και δεν του χουμε δωσει και αλλο αλμπουμ.Μαλλον θα το παρει.Αλλα αν τελικα δεν,τοτε παει σε σενα.

edit: Neo δικο σου!!

Φέρσου του με αγάπη φίλε Neo :stuck_out_tongue:

εγω το high visibility απλα το υπεραγαπαω, αλλα ριβιου μου ειναι δυσκολο να κανω, οποτε οποιος θελει ας το παρει

αν δεν το θελει κανενας θα δουμε…

edit
ακομα και μεχρι τελευταια βδομαδα ξερωγω

Παίρνω και In rainbows, αν και θα κάνω τελευταία απόπειρα να ψήσω/εκβιάσω/πληρώσω τον vangelis από mzn.

κανείς??γιατί δεν με βλέπω να τα καταφέρνω και τα 2…
αν δεν βρεθεί το κρατάω…

Lazarus Bird ? Bleedin,DarthVader,Red Rum δεν το θελουν ? :stuck_out_tongue:

Κι εγώ πολύ χαρούμενος που θα γράψω για Sleep κι αφού πήρα και λεβιάθαν παρέα σούπερ είμαι…

Το πραμα κυλαει σμουθλι.

1)Αυτη τη στιγμη το μοναδικο αλμπουμ που εχει μεινει επισημα ορφανο ειναι το [B]Amenra - Mass III[/B].Μετα λυπης μας αλλα οι λογοι ηταν απολυτως κατανοητοι.Οποτε bidαρετε για το Μαςς 3 παρακαλω!:stuck_out_tongue:

2)Μενουν τα οκ απο 2-3 χρηστες και καποιες διευθετησεις με αλλους τοσους.

3)Το [B]deadline[/B],μετα απο αρκετες απαντησεις που πηρα,ειναι σιγουρο οτι θα μεγαλωσει τουλαχιστον κατα 15 μερες(ολο το Μαη δηλαδη),θα το ποσταρω οταν ειναι.Γενικα θα προσπαθησω να το προσαρμοσω ετσι ωστε να μη χασουμε ουτε εναν γιουζερ,κριμα ειναι.

4)Thx Narcoleptic!:slight_smile:

E, μάλλον τρελός θα σαι!

ΦΕΡΤΕ ΤΟ.

Ο sametaler τοποθετηθηκε ξεκαθαρα οποτε δικο σου!

Όπως είχα πει και κάποιες σελίδες πριν: Τον δίσκο δεν τον ήξερα καν μέχρι πριν 20 μέρες περίπου, αλλά από τη στιγμή που τον άκουσα δεν έχω σταματήσει. Κοκομπλόκο λέμε.
Οπότε αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος που ψήνεται και τον έχει ακούσει πάνω από 20 μέρες, τότε το αναλαμβάνω εγώ, που το έχω και φρέσκο.