Το ειχα δει,απλα επειδη δεν ησουν και συ σιγουρος το αφησα να ρολαρει λιγο.Εγω λεω να το παρεις κι αν τις επομενες μερες εκδηλωθει κανας αλλο που θα δει αυτα τα ποστς,κρινεις εσυ αν αξιζει να του το πασαρεις η οχι…its yours παντως(το ποσο καιρο ακουει καποιος ενα αλμπουμ ειναι σχετικο,απ τη στιγμη που χει ‘‘μιλησει’’ μεσα σου κι εχεις πραγματα να πεις δεν υπαρχει θεμα.Ακομα κι αν μουσικα δε το χεις αφομοιωσει 100% ακομα,εξαλλου σκεψου οτι θα χεις κι αλλον εναμιση μηνα minimum).
[B]Mars Volta - Deloused in the Commatorium[/B]
Ψηνεται κανεις να γραψει ? Εχει δοθει σε μενα , αλλα δεν με βλεπω να γραφω , ετοιμαζω κειμενο-βιβλο για το[B] Frances The Mute[/B] αοποτε ας το παρει καποιος που το γουσταρει κ θελει να γραψει για αυτο
Ενημερωστε Pumpkin.
Εγώ εγώ εγώ! :bounce:
Γουσταρω πολυ να γραψεις γεροντα.Τo σωστο ειναι να στο δωκω αλλα αν εμφανιστει καποιος που το θελει και που ειχε κανει λιστα,να παει σ’εκεινον.Συμφωνεις?
Οπως ειπα και πριν τα 10 πρωτα της λιστας ειναι προορισμενα για ριβιουζ απο 2 διαφορετικους γιουζερς.Οποτε να πω οτι ελευθερωθηκε η μια θεση του [B]A Sun That Never Sets[/B],το αλλο ριβιου του δισκου το κανει κανονικα ο Λεπερ.
Δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς. Είναι δίκαιο αυτό που λες.
[SIZE=“1”]Μην πεταχτεί κανένας πούστης…[/SIZE]
Λοιπόν, αυτό το A sun that never sets το ψήφισα νο. 1. Εγώ είμαι ο μπούστης λοιπόν.
Επειδή όμως έχω και τα
Leviathan
Panopticon
Mind The Drift
Lazarus bird
ευχαρίστως δίνω το Leviathan στο Γρακο, παίρνει και ένα άλμπουμ που χει ακούσει (επιτέλους, ναι!!!) και σταματά να μας ζαλίζει.
Για τους Mars Volta λέμε ρε κατεστραμένε!
deal done…
απλά φοβάμαι μην το υποτιμήσω
Αν παρει το Σαν Δατ Νεβερς Σετς ο Ρεδ Ραμ και γινει τραμπα με Γρακχο,οπως και να χει ενα εκ των Leviathan η Deloused θα βγει στο σφυρι γιατι αφενος μεν οπως ειπε θα ντροπαρει καποιο αλλο για να παρει το Νιουροσις(ηδη τα 4 ειναι πολλα,πρεπει να ειναι ο μονος που εχει τοσα),αφετερου ενταξει αδικιαρα να παρει 2 αλμπουμς ο γερος,οχι οτι θα θελει βεβαια κι απο μονος του να αναλαβει τοση δουλεια:p Παντως Μανε αν διαλεξεις το Leviathan το παιρνεις στα σιγουρα γιατι ειναι απο τα αλμουμπς στα οποια θα γινουν 2 ριβιουζ οποτε οκ,δε παιζει προβλημα εδω κι ας μην εχεις κανει λιστα.Your choice.
Βασικά το Leviathan ας το πάρει κάνας άλλος γιατί εμένα μαρέσει μεν αλλά ντάξει όχι και για να γράψω σεντόνι γι’ αυτό κτλ. Θα μείνω στο De-loused κι ελπίζω να μην το θέλει κάποιος που έχει κάνει λίστα.
Ωραια,φανταζομαι οτι ο Ρεδ Ραμ το Νιουροσις θα θελει να το παρει ετσι κι αλλιως,οποτε ελευθερη η μια απο τις 2 θεσεις για [B]Mastodon - Leviathan[/B].(κι αν τελικα θελει να αφησει καποιο αλλο απο τα τεσσερα που εχει,το γραφει μολις ξαναλογκαρει και δει το θρεντ)
Άρα αυτό με τα δύο reviews κλείδωσε; Όπου αναφέρεται το όνομα μας γράφουμε;
Tyler πχ με σενα ο,τι εχουμε συμφωνησει ισχυει κανονικα και φυσικα οποιος δε θελει να γραψει κατι δε το γραφει.Οσα αλμπουμς του τοπ τεν μεινουν με εναν ριβιουερ για οποιονδηποτε λογο θα τα πω στο τελος ολα μαζι(περιμενω να δω τι θα γινει με 2-3 γιουζερς για να ξερω αν θα μεινουν με εναν ριβιουερ η οχι),οποιο αλμπουμ ομως ειναι ξεκαθαρο οτι εχει μεινει με εναν ριβιουερ απο τωρα,το λεω κι εγω απο τωρα.Στη περιπτωση του Σαν Δατ Νεβερ Σετς το αλμπουμ ειχε δοθει αρχικα στη froso,ειπε ξεκαθαρα οχι αρα το βαλα κι εγω εδω ως ελευθερο.
Γράφω ρε δεν έχω problem! εγώ το έδωσα γιατί είχα δυό reviews και ο άλλος ένα αλλά αν υπάρχει κατεύθυνση να παίζουν 2 review για τα πρώτα albums γράφω εύκολα. No prob!
Ωραια ωραια,οποτε γραψε και συ κανονικα.Ηταν σωστη η ιδεα του δουδ οποτε ας τη διατηρησουμε οσο μπορουμε:p
Για το Leviathan γράφω άνετα σεντόνι (:roll:), αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος που να το θέλει πολύ και να έχει λιγότερα από μένα (έχω ήδη 3 ε).
Με τιμάει όμως που δεν θυμάμαι καν αν το ψήφισα; :lol:
edit: Οκιέ, το έλεγξα, το’χα βάλει στην πρώτη λίστα μου στην θέση 18 και το έβγαλα στην αναθεώρηση. Τώρα αυτό το παίρνει ο καθένας όπως θέλει.
Λεβι βαστα λιγο μπας και βρεθει καποιος αλλος,μην αρχισουμε τωρα τα 4 αλμπουμς περ γιουζερ(εκτος αν θες να το αλλαξεις κι εσυ με καποιο αλλο που εχεις ηδη) Του πουστη,τοσο ψηλα πλασαριστηκε,που ειστε ολοι εσεις που το ψηφισατε?Στη τελικη αν δε βρεθει καποιος θα το δωσω στον Night*Sky,ειμαι σιγουρος οτι δε θα χει κανενα προβλημα για ενα περιποιημενο ριβιου Μαστοντον=]
Ναι ρε, φυσικά, απλά δεν είδα κανέναν να το διεκδικεί, γι’ αυτό απάντησα.
Ευχαρίστως να το πάρει όποιος θέλει να γράψει ένα περιποιημένο review
Επειδή είχα καιρό να μπω και δεν παίζει να διαβάσω τώρα 20+ σελίδες, ας πει κάποιος, οκ γράφουμε το ριβγιού και μετά τι? το ποστάρουμε χύμα κάπου? το στέλνουμε στον πάμκιν?