Καλύτερα albums των '00s

Μα το κοτσαρα σε καθε πιεμ που εστειλα το λινκ ακριβως για να μη ψαχνετε μεσα στον χαμο.ενιγουει

σε μενα δε στειλατε πμ:(:(:frowning:
ολα οκ να βγω απο το μαστοντον?

όσοι έχουν τοποθετηθεί στο θρεντ, δε λαμβάνουν Pm ετσι?

E ναι ρε,

Μidnight και συ ποσταρες,σου εχει πιστωθει μονο το Αναθεμα οπως ουσιαστικα ζητησες στο ποστ σου.Το ενα ριβιου του Μαστοντον θα το κανει κανονικα ο Κιπερ και η θεση που προκυπτει απο σενα,θα καλυφθει οταν κανω τη σουμα για τις κενες θεσεις του τοπ10!

εντιτ:Βασικα οχι,αφου ειναι κι αυτο σιγουρο οτι εχει μεινει με εναν ριβιουερ ας το κοτσαρω μαζι με το αλλο Μαστοντον,να κανω και απντειτ με την ευκαιρεια.Χωθειτε λοιπον για [B]Leviathan[/B] και [B]Crack the Skye[/B].Για τις κενες θεσεις γενικα προτεραιοτητα εχουν οσοι εχουν κανει λιστα και εχουν λιγοτερα απο 3 αλμπουμς αλλα ως εσχατη λυση(για να μη μεινει το αλμπουμ ξεκρεμαστο)μπορει να δοθει και σε καποιον που εχει 3* η στην ακομα πιο εσχατη σε καποιον που δεν εχει κανει λιστα αλλα πιστευει οτι μπορει να κανει ενα καλο ριβιου.(*Για το Leviathan πχ εχουμε σταντ μπαι τον ομωνυμο γιουζερ=p)

Σε αλλα νεα,ο μοναδικος που δεν εχει απαντησει ειναι ο Edsel.Περιμενω απαντηση και απο αυτον και ριχνω πρωτον ανανεωμενη λιστα με αλμπουμς-γιουζερς και δευτερον ο,τι αλλη κενη θεση προκυψει μεχρι τοτε.

Το Crack the skye έμεινε ορφανό η κατάλαβα λάθος; Πάντως μπορώ να το αναλάβω αν δεν το θέλει κανείς άλλος. Εχω 2 προς το παρόν.

Ναι,εμεινε η μια απο τις 2 θεσεις κενη για το [B]Crack the Skye[/B].Και σε ευχαριστουμε που μολις τη καλυψες!:smiley:

Ελα τωρα καποιος το [B]Leviathan[/B] και κλεισαμε παιδια.Μην αναγκασετε τον Ρεντραμ να κανει 5 ριβιουζ:p

Επειδή θεωρώ ότι ο Red Rum διακαιούται να κάνει το Leviathan, μπορώ να αναλάβω εγώ το Mind the Drift για να τον ξαλαφρώσω! :stuck_out_tongue:

Ωραία το πήρες λοιπόν το Big Business, περιμένω μόνο αποθέωση. Εγώ το λεβιάθαν και ζήσαν αυτοί καλά και μεις χειρότερα. :stuck_out_tongue:

Το Stiff Upper Lip το πήρε κανείς; :slight_smile:

δε νομίζω ότι μπήκε καν στα 200 πρώτα.

113 Δυστυχώς. :slight_smile:

στα 103 πρώτα γίνεται κριτική :):):):):slight_smile:

να αρχισουμε να ‘‘συγγραφουμε’’ κανονικα;; μηπως εχω αργησει;;

Ε αφου εχει θεσπιστει μια αρχικη ντεντλαιν(15 Μαη)μεχρι τοτε προφανως ναι,γραφετε κανονικα και οποτε και να το τελειωσετε το στελνετε στο mail που ειπαμε.Απλα να ξερετε οτι η ντεντλαιν θα μεγαλωσει αρκετα(υπαρχει θεματακι με 2-3 γιουζερς και θα σκασουν και οι εξεταστικες εκει το Μαη),απλα περιμενω(ακομα)απαντηση απο Edsel για να κανω τη κανουρια λιστα και να ποσταρω ο,τι αλλαγη υπαρξει σε αλμπουμς και χρονικο περιθωριο.

Από περιέργεια…έχεις λάβει κανένα review? επίσης που και που να ποστάρετε το mial γιατί θα θαφτεί και άντε να το ψάχνιουμε! θα μπορούσες να το βάλεις signature…χε!

Ye,ο ντουντ μου δωκε Burn the Sun και Mantle.Done το αλλο που προτεινες.

Θεός! απλά ήθελα να δω αν είχες μαζέψει κάποια εντυπώσεις για το πως είναι η γραφή κτλ κτλ…

Γιατί γαμώ τη μάνα, ένα ριφφ στο 3:50 του fear and sickness των neurosis έχει μέσα του το τρυπάνι που πάίζει ασυνείδητα κ υποσυνείδητα με την άπειρη, κ απειροελάχιστη ψυχοσύνθεση του κάθε νού( έλα,είσαι γκουρού)

Aυτά είναι preview λέμε! :smiley:

Ευχαριστουμε τον [B]ad1stt [/B] για το πρωτο ριβιου που κατεφθασε(Sleep-Dopesmoker).Η αρχη εγινε!:smiley: