Alcatraz

Story: Στις 21 Μαρτίου 1963 οι φυλακές του Αλκατράζ κλείσανε επισήμως λόγω έλειψης κονδυλίων, μεταφέροντας αλλού τους κρατούμενους. Μόνο που αυτό είναι η επίσημη εκδοχή του τι έγινε. Η πραγματικότητα απέχει πάρα πολύ από αυτό που γνωστοποιήθηκε στον κόσμο. Την ίδια ημερομηνία δύο φύλακες πήγαν στη φυλακή για τη συνηθισμένη τους βάρδια για να ανακαλύψουν ότι όλα τα κελιά ήταν άδεια!! (copy από site)

Το νέο Lost είναι εδώ. Και πάλι παραγωγή J.J. Abrams και μια από τις σεναριογράφους του Lost την Elizabeth Sarnoff για όποιον τα ψάχνει ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι και ο Hugo του Lost (Jorge Garcia).
Είδα το πρώτο επεισόδιο και απλά γάμησε. Το story δείχνει πιο ξεκάθαρο αυτή τη φορά κρατάει μεν το μεγάλο μυστήριο (πως διάολο χάθηκαν τόσοι κρατούμενοι σε μια νύχτα) αλλά φαίνεται να είναι πιο straight σεναριακά.

εγω εχω δει τα 3 που εχουν βγει και μου φανηκε ψιλοαδιαφορη
καμια σχεση με το λοστ κατα τη γνωμη μου, αντιθετα θυμιζει πολυ 4400 και fringe
και αν ειναι σε καθε επεισοδιο να μας εχει την ιστορια και απο ενος κρατουμενου θα καταντησει πολυ κουραστικο

ban σε οτιδηποτε φερνει υπογραφη J.J. Abrams ή ‘Απο τους δημιουργους του Lost’

οχι αλλο καρβουνο
(επισης ναι, 4400 δεν εχω ορεξη να ξαναδω)

Σταμάτησα το 3ο στη μέση,βαρέθηκα…

Όχι άλλο κάρβουνο,πραγματικά, η εποχή που τέτοιες σειρές είχαν το υπερχάιπ και ξερωγώ τελείωσε (ελπίζω δλδ)

Εχω δει κιεγω τα 3 πρωτα και ακομα δεν εχω σχηματισει ασφαλη αποψη.Απο τη μια ολο αυτο το μυστηριο με την εξαφανιση φαινεται ενδιαφερον,αλλα απο την αλλη δεν μου εχει κανει κλικ η ολη ατμοσφαιρα και οι ερμηνειες.
Απ’ο,τι εχω δει απο τους τιτλους των επεισοδιων,το καθε ενα ασχολειται με την ιστορια καποιου κρατουμενου.Υποθετω οτι με τον τροπο αυτο θα μας δινετε καθε φορα και ενα στοιχειο που θα μας οδηγησει στη λυση του μυστηριου.Τωρα αν αυτο θα με κρατησει,δεν ξερω.Παντως θα δω μερικα επεισοδια ακομα!

το πρώτο μια φορά μου φάνηκε πάρα πολύ καλό, έτσι όπως πάει το story δεν νομίζω να έχουμε τις υπερβολές του Lost. Sam Neill πάντως ελπίζω να έχει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στα επόμενα.