Alejandro Gonzales Inarritu

ο σκηνοθετης του πασιγνωστου" Βαβελ" του “21 γραμμαρια” και του υπεραγαπημενου μου “amores perros”.εχετε δει καποιο απο τα 3? και τα τρια? πως σας φανηκαν και ποιο σασ αρεσε περισοτερο?

Εχω δει το ‘Βαβελ’ και το ‘21 γραμμαρια’.
Ωραιοτατες ταινιες και οι δυο.Μερικοι ξενερωσαν με το ολο χριστιανικο/divine feeling
που εχουν οι ταινιες αυτες απο την αλλη εμενα μ’αρεσε.
Ειδικα το 21 γραμμαρια το θεωρω απο τις καλυτερες ταινιες των τελευταιων ετων.

Και τα 3 τα έχω δει … και τα 3 επίσης είναι γραμμένα απο τον Guillermo Arriaga … οπότε να δώσουμε ένα point και σ αυτόν … :wink: … Με άγγιξε περισσότερο , το 21 grams … λόγω ερμηνειών της Ναομι και του Πεν … Αν και πιστευω , ότι πιο βάθυ , πιο αρρωστημένο , πιο “χρήσιμο” , πιο μεγαλεπήβολο δημιουργημα κλπ κλπ ήταν/είναι το Amores Perros … Απλα πάντα παίζει ρόλο και η ψυχολογία του θεατή … Αγαπημένα πάντως και τα 3 …

Ειναι λιγο βαριές οι ταινιες του η αλήθεια ειναι πλην ομως βγαλμενες απο την ζωή και με κεντρικα θεματα ανθρωπινα προβλήματα…απο τους καλους σκηνοθετες της τελευταιας δεκαετιας…

Και τις 3 έχω δει, καλές ταινίες ξεχωρίζει κάπως το 21 Grams λογω ερμηνειών. Πάντως σεναριακά ο Arriaga μάλλον ένα σενάριο έχει γράψει και με αυτό έκανε ο άλλος 3 ταινίες.

το βαβελ μου ειχε φανει υπερβαρετο κ απογοητευτικο. το 21 γραμμαρια οντως σωθηκε λογω ερμηνειων. το αμορες περος ομως…μεσα στις 5 αγαπημενες μ ταινιες. η πιο καλα δομημενη αληθινη κ αντιχολιγουντ ταινια του.οντως ομως παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογια.αποφευγω να την δω οταν ειμαι πεσμενη γιατι μαλλον θα καταληξω να κοβω τις φλεβες μ με πλαστικο μαχαιρακι…

To Amores Peros δεν το έχω δει. Το Βαβέλ είναι για ύπνους, το 21 Γραμμάρια είναι ταινιάρα.

Κι όμως στο τέλος βγάζει ένα θετικό vibe το Amores Perros. Το οποίο φυσικά είναι άνετα η καλύτερη από τις τρεις γιατί ο κάθε χαρακτήρας, η κάθε σκηνή έχει κάτι να πει. Η ταινία είναι μια δίνη που σε αιχμαλωτίζει από την αρχή μέχρι το τέλος, στο οποίο τέλος νιώθεις λίγο διαφορετικός άνθρωπος. Και αυτό είναι που ξεχωρίζει το αριστούργημα απ’ την απλά καλή ταινία.

Αντίθετα το Βαβέλ, καλογυρισμένο, με ωραίες ερμηνείες δε λέω, τρομερό σάουντρακ, αλλά εμένα δεν είχε να μου πει τίποτα. Και να μην το είχα δει δεν θα μου έκανε διαφορά.

Τα 21 Γραμμάρια δυνατή ταινία επίσης, Ντελ Τόρο και Πεν θεοί, αλλά το Amores Perros δεν το φτάνει ούτε γι’ αστείο.

κερναω μπυρες.

Weiss αυστηρά.

whatever!

Eίδα επιτέλους το amores perros. Εκπληκτικό, αλλά με χάλασε πάρα πολύ η όλη φάση με τα σκυλιά. Είλικρινα πόναγα στις κυνομαχίες και στους πυροβολισμούς, και υπήρχαν πολλές τέτοιες σκηνές.

Φοβερό πάντως

To Amorres Peros είναι όντως σοκαριστική ταινία, αλλά διηγείται ανθρώπινες ιστορίες που τις συναντάς ίσως καθημερινά γύρω σου. Χαμένοι συναισθηματικά άνθρωποι, που ψάχνουν από κάπου να κρατηθούν. Την έχω δει πριν χρόνια και ακόμα τη θυμάμαι. Είναι η αγαπημένη μου από τις 3, χωρίς να θέλω να απαξιώσω βέβαια τις άλλες 2.

Οκ, στα 21 γραμμάρια ο Ντελ Τόρο κ ο Πεν δίνουν ρέστα, από τους καλύτερους τωρινούς ηθοποιούς.

παιζει να το χω ξανα πει.η ιστορια του el chivo παιζει να ειναι απο τις πιο θλιβερες που εχουν εμφανιστει τα τελευταια χρονια

κ στη φαση με τα σκυλια συμφωνω με τον worst

Τα λέω κι εδώ:http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1084324&postcount=2550

Έχω δει και το 21 grams.Το amores perros το χω στα προσεχώς.Φοβερός σκηνοθέτης.Θέλουν όμως γερό στομάχι κάποιες ταινίες του.

το amores perros ταινιαρα,το 21 γραμμαρια ψιλοκλαιν και το βαβελ βαρετοτατο

οντως amores perros καταπληκτικο

το 21 grams πολυ καλο

το βαβελ οντως ανουσιο (ειχε γινει πολυς ντορος, αλλα δεν καταλαβα το λογο)

o arriaga επισης εχει γραψει και το σεναριο για το 3 ταφες του Μελχιαδες Εστραδα
το οποιο ειναι παρεμφερους θεματολογιας
πως σας φανηκε???

Οι τρεις ταφές είναι τεράστια ταινία, ειδικά από την στιγμή που σταματάει το παιχνίδι με το χρόνο και γίνετε πιο γραμμική η αφήγηση.

Brad Pitt. Tι απορείτε?

12 πιθηκοι??
fight club?
snatch?
legends of the fall??

δεν νομιζω οτι ειναι αυτος ο λογος…