Alice Cooper Fan Club Party 13/11/2010

Σας προσκαλούμε στο Alice Cooper Party που θα γίνει με αφορμή την κυκλοφορία του νέου DVD του Alice Cooper “Live At Hammersmith 2009”, οπου στο συγκεκριμένο show του Λονδίνου στις 06/12/2009, το Ελληνικό Fan Club ήταν παρόν. Στο πάρτυ θα παρουσιάσουμε το νέο DVD, θα κληρωθούν δώρα, θα δείτε σπάνιο υλικό απο το αρχείο του Fan Club και φυσικά θα ροκάρουμε μαζί με πολύ Alice όλο το βράδυ! Το πάρτυ αρχίζει στις 22:00 και η είσοδος είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες στο www.alicecooper.gr

Κάτι τέτοια αξίζουν.
Τι να λέμε μεγάλη μπάντα αρχικά ,μεγάλος καλλιτέχνης στη συνέχεια (εξαιρείται η περίοδος των καταχρήσεων στο maximum) .
Έχει μπεί στην ατζέντα.

Απλά μια σημείωση, οτι το μαγαζί ονομάζεται πλέον “Rainbow Rock Bar”. Κατα τα άλλα, η διεύθυνση και η ημερομηνία του πάρτυ ισχύουν κανονικά. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.alicecooper.gr

Είχα πάει μια φορά σ’ένα party σας. Όλοι κ όλες (προφανώς τα μέλη του fanclub) ήταν βαμμένοι/ες σαν Alice Cooper… Πλάκα είχε! :stuck_out_tongue:

Μμμμ…τώρα που μου το θύμισες, κάπου έχω eyeliner!! Καλή ιδέα!:lol:

Περιμενω το Σαββατο για το πιο ΡΟΚ παρτυ της αθηνας και τα αποκαλυπτηρια του πιο ολοκληρωμενου Show του Αlice Cooper τα τελευταια χρονια!

θα σκασουμε κ μεις παρεακι!αγαπαμε galiscooper

Έφτασε η μέρα του πάρτυ, για πολύ Alice, Theatre of Death DVD και δώρα! Και…μην λυπηθείτε το makeup, βάλτε μπόλικο! :smiley: