Alice Cooper - The Night Shift

Ο Alice Cooper ετοιμαζει τη νεα του δουλεια που θα διαδεχθει το Along Came A Spider του 2008.Το νεο του αλμπουμ(το 6ο παρακαλω απο το 2000 μεχρι σημερα!)θα ονομαζεται πιθανοτατα “The Night Shift” οπως ο ιδος αποκαλυψε.
Εχει κανει τοσες και τοσες εκπληξεις στους φανς του με τις επιλογες του και η ανακοινωση ενος νεου αλμπουμ ειναι ευχαριστο νεο καθως δειχνει να το εχει για καιρο ακομα!

Κάτσε ντε πολύ βιάστηκες, εχει πολύ καιρό ακόμα.

Πάντως είμαι φαν του alice και έχω τις περισσότερες δουλείες του. Μου άρεσε η στροφη που είχε πάρει με εκείνο το καταπληκτικό brutal planet. Ωστοσο καλά έκανε και δεν το συνέχισε αφού με το επόμενο του, το μετριο dragontown έδειξε πως είναι κλασικος ροκας κατα βάθος, Κάτι που φάνηκε και στις επόμενες 3 καλές δουλειες δουλειες του.

Αναμένουμε και το Night Shift λοιπόν. :smiley:

"Welcome To My Nightmare 2’’ από τον Alice Cooper

Στα σκαριά βρίσκεται το"Welcome To My Nightmare 2", σύμφωνα με το Twitter του διάσημου παραγωγού, Desmond Child (Kiss, Bon Jovi, Aerosmith, κ.α.):

«Γεια σε όλους, συγγνώμη για την απουσία μου, αλλά δουλεύω πάνω στο “Welcome To My Nightmare 2”, με τον Alice Cooper και τον Bob Ezrin!».

Mόνο καλά μπορούν να είναι αυτά τα νέα.

http://www.rocking.gr/article7606.php

Χμμ…ισως βγει κατι καλο,αν και δεν δινω πολλες ελπιδες αν λαβουμε στα υποψιν τον τελευταιο καπως αδιαφορο κ μετριο δισκο,ωστοσο μονο ο τιτλος Welcome To My Nightmare 2 αφηνει μια αισιοδοξια.:roll:

Χμ… παράξενο νέο και όχι και τόσο καλο το welcome είναι ότι καλύτερο έχει κάνει ο μεγάλος και το να ξαναπιάσει εκεινο το feeling δεν θα είναι ευκολο. Κάτι φάνηκε πάντως με το τελευταίο του άλμπουμ το “along came a spider” που επανεφερε τον χαρακτήρα του Steven. Για να δουμε.

Ο τιτλος μεγαλωνει οσο να 'ναι τις προσδοκιες, για να δουμε… Μακαρι να βγει κατι καλο.

Τωρα πρόσεξα πως πίσω απο το σχέδιο είναι και ο Desmond Child. Αυτό μόνο κακο είναι και σε καμία περίπτωση καλό. Το πρώτο άλμπουμ ήταν μια γαματη shock/ rock opera μακριά απο εύκολα χιτάκι που κάνει ο εν λόγω παραγωγός. Δεν λέω τον βοήθησε στα trash και hey stoopid να ανέβει αλλα αυτό είναι κάτι τελειως διαφορετικό. Δεν μου αρέσει καθόλου σαν σχέδιο.

Ακριβώς έτσι. Δεν ταιριάζει καθόλου ο Desmond Child στο εγχείρημα συμφωνώ απόλυτα. [-X

Tελικα οπως ολα δειχνουν το Night Shift εχει μπει σε δευτερη μοιρα και ο Alice επισημα ανακοινωσε οτι εχει ηδη ετοιμα λιγα κομματια απο το
Welcome To My Nightmare 2.H παραγωγη στηριζεται κυριως στη δουλεια του Bob Erzin.:smiley: