Επειδή βλέπω να σαρώνει το Bed of Nails στο Poll προτείνω το εξής:
Nα στηθεί ένα poll “Kαλύτερο τραγούδι Desmond Child” και να το ψηφίσετε εκεί όσοι θέλετε ανάμεσα στα κομμάτια που έχει γράψει και για τους Bon Jovi, τους Aerosmith, τους Dream Theater και τον Ρουβά.
Και σε αυτό το thread να παραμείνουν ως έγκυρες επιλογές μόνο “κανονικά” τραγούδια του Alice Cooper. Για να μιλάμε την ίδια γλώσσα όσοι ψηφίζουμε.
Steeeeven
welcome to my nightmare … απλα απιστευτο κομματι :!: :!:
σ’ αγαπώ.
:rockon:
welcome to my nightmare i know you gona like it …
I’m Eighteen τρομερο κομματι.εχουν κανει και ωραια διασκευη οι anthrax
Poison που μου θυμίζει σχολείο και MTV…
Bed Of Nails , xalara…
Το Poison… Εντάξει, μπορεί να είναι το πιο γνωστό του κομμάτι, αλλά προσωπικά είναι και το αγαπημένο μου…
O Alice είναι τεράστεια μορφή και μου αρέσουν πάρα πολλά τραγούδια του! Νομίζω οτι τα τρια πιο αγαπημένα μου είναι Βed of nails, House of fire and Poison!
Αρχικά εγώ προσωπικά πιστεύω οτι Bed of nails=super. Απο εκει και πέρα γιατι νομιζεις οτι το trash το εγραψε ο Desmond Child.Δηλαδη εχεις ξανα ακουσει κομματια του κυριο Child σαν Bed of nails Poison? Μετα οταν εβγαλε σολο αλμπουμ γιατι εφαγε πορτα και δεν ξανα εβγαλε στην ζωη του σολο αλμπουμ?Ασ το συλογιστεις αλλιως ο στιχος των κομματιων μοιαζει με Child? Ο Desmond Child εγραφε μονο “σε αγαπω δεν μπορω χωρισ εσενα” και τετοια.Σωπα μωρε ηρεμα γιατι ο Child έκανε πολλες είναι πονηρός
Ε, αφου τα εγραψε μαζι με τον Desmond Child. Ισχυει.
Τι να κανουμε τωρα?
billion dollar babies - spark in the dark
άλλα ψήφισα poison γιατί με αυτό τον έμαθα και γιατί είναι και κομματάρα!!!
Δεν υπάρχει στη λίστα το Elected και ψήφισα Poison:dunno:
Bon Jovi - You Give love a bad name
Παραδέχομαι οτι ο Desmond Child έγραφε μαζί με Alice Cooper Aerosmith Bon Jovi k.a. Από εκει και πέρα όμως όταν έβγαλε προσωπικό άλμπουμ ήταν για τα σκουπίδια. Μετά συνεργάστηκε με κάπουος άλλους όπως Kane Roberts Rouvas Ricky Martin Scorpions αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι το trash δικο του (κατα την αποψη μου βεβαια)
Ayto pou sou grafw einai apanthsh sto an exw xana-akousei kommati san to Bed of Nails. To "You give love bad name twn Bon Jovi moiazei para poly, eidika sto refrain.
Den sou grafw gia na yperaspistw ton Child alla gia na sou pw pws o Cooper den ton exei anagkh giati ta kalytera kata th gnwmh mou kommatia tou ta egrapse poly paliotera xwris “exwterikh vohtheia”
Sorry gia ta Greeklish grafw apo PC pou den exei ellhnika fonts
καλά γενικά ο κούπερ έχει πολλές διαφορετικές περιόδους, οπότε ανάλογα με το ποια αρέσει στον καθένα διαλέγει από εκεί τραγούδι. ίσως θα ταν πιο βολικό αν το πολλ αναφερόταν στις περιόδους κι όχι σε τραγούδια.
no more mr nice guy , steven , ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΡΩΤΑ dangerous tonight γιατι ειμαστε κ πουτανιαριδες…
I’m dangerous like a broken glass
I’m a flesh fanatic psychopath
I can cause you pain and make it last