Ένταξει αλλα επειδη εχχω και τα δυο κομματια στο πιανο και εχουν τελειως διαφορετικες νοτες ξανασκεψουτο. Απο εκει και περα το “I’m eighteen” “School’s out” “Devil’s food” ειναι στα αληθεια ανωτερα αλλα αλλο εποχη αρχες με μεσα 70’ (1971-1975) και αλλο τελη 80’ με αρχες 90’. Αλλο το στυλ της μιας εποχης αλλο το αλλο στυλ της επομενης εποχης.
Ballad of dwight fry είναι ενα αλλο επος το οποιο δυστυχως δεν μπηκε. Τελειιως ο στιχος σουπερ η μουσικη και οτι αλλο θες.6"30 λεπτα γαματα. Για τώρα πιστευω οτι το Only my heart talking ειναι το καταλληλο για την εποχη μιας και εχουμε Χριστουγεννα και σε 2 μερες Πρωτοχρονια
Steven
p.s να ευχαριστησουμε και το rocking για το meet & greet!
παντα τετoια:)
Roses on white lace apo Raise your fist and yell
Alice Cooper- Wicked young man
Αλλαζει καθε δυο μερες?
για μένα άνετα πάντως. ή τέλος πάντων κάθε φορά που ακούω
Δηλαδή???
School’s out, όχι πως δεν έχει καλυτερα, απλώς σε εκφράζει, ελπίζεις τουλαχιστον…
Poison!Αν και ειμαι φαν και μου αρεσουν ολα που ειναι στις επιλογες οταν ακουσα περσυ στο Λυκαβητο το poison καταλαβα πως ειναι το αγαπημενο μου απο Alice!!
[FONT=“Comic Sans MS”]Το only my heart talkin’ .
Ναι αυτό είναι :roll:
και ακολουθούν τα house of fire, bed of nails και poison…
με αυτή τη σειρά.
εννοείται πως έχω ακούσει πάααααρα πολλές φορές το “Trash” :oops: :lol:
Bed Of Nails
Φαίνεται…
Είμαι μεταξύ αυτών των δύο, δύσκολο:
Life And Death Of The Party και Time To Kill :bounce:
Που τα θυμηθηκες ρε???
Πίσσα και πούπουλα σε αυτόν που δεν έβαλε το Steven στη λίστα! Ο ορισμός της θεατρικότητας στη μουσική!
Βρίσκω το 18 λίιιγο “άδειο”…
Πέστα ρε Leris!! ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερό μου από Alice Cooper!
Επειδή όμως συνηθίζω να ψηφίζω υπαρκτά κομμάτια στις λίστες και όχι “άλλο”, από αυτά που έχει με τρελαίνει περισσότερο το “Welcome To My Nightmare”!! Τελείως παλαβό κομμάτι…
hell is living without you! THE BEST EVER!
Μπααα… :-k Καλό αλλά πολύ μελό…
Μεγάλα νέα για το επόμενο album! Το παρακάτω άρθρο προέρχεται απο το Blabbermouth.net σύμφωνα με το οποίο, το “Along Came A Spider” θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο και παραγωγοί θα είναι ο Greg Hampton και ο Danny Saber. Η νέα δισκογραφική εταιρεία με την οποία θα συνεργάζεται πλέον ο Alice, είναι η Steamhammer Records/SPV.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=92415
Ρε τον Alice ακομα το παλευει στην ηλικια αυτη ε…