Ποιό είναι το αγαπημένο σας τραγούδι του Alice Cooper?

Poison, και στιχουργικα με εκφραζει πολυ, και γενικοτερα ειναι το μονο κομματι που χει λιωσει απ’τον συγκεκριμενο.

Εγώ ψηφίζω “άλλο” και συγκεκριμένα το Desperado. Το αγαπούσα από μικρός αυτό το κομμάτι.

Ψηφιζω το I’m eighteen! To βαζει συχνα πυκνα τοπικο καναλι και κολλαω(Το πρωι πριν παω σχολείο:p ).Και αμεσως μετα ψηφιζω Poison.:slight_smile:

Tην παραγωγή του δίσκου επιμελήθηκαν οι Greg Hampton και Danny Saber, ενώ σε αυτόν θα συμμετέχει ο Ozzy Osbourne, ο οποίος συνυπογράφει ένα κομμάτι και παίζει φυσαρμόνικα σε αυτό, αλλά και ο Slash!

Cool!8)

ΥΓ Δεν υπαρχει αντιστοιχο thread στο groups & artists για τον Alice,οποτε εδω ειναι το πιο καταλληλο…:stuck_out_tongue: :roll:

To Bed of Nails και το Poison.:slight_smile:

A, super!Πολύ χαίρομαι που θα ξανασυνεργαστεί κι ο Slash μαζι του.:thumbup:

School’s Out !!!
( φανταζομαι ομως οτι οταν τελειωσω το σχολειο θα μου αρεσει πιο πολυ το Poison…:lol: )

Και το εξωφυλο του νεου δισκου ειναι…αυτο…

[SIZE=“1”]ΥΓ Nα πω οτι ειχες και ισια μυτη ρε alice,αλλα τι το ηθελες το προφιλ…:stuck_out_tongue: #-o:lol: [/SIZE]

εγω θα πω το bed of nails γιατι υπηρξε μια απο τις πρωτες μου επαφες με τον ομορφο κοσμο της rock μουσικης(οχι του αρναουτογλου ελεος).το ακουσα πρωτη φορα καπου (δεν θυμαμαι που πανε καμμια δεκαρια χρονια)και εφαγα το κοσμο να το βρω(δεν υπηρχε downloading τοτε).τελικα το βρηκα,το εγραψα σε μια κωλοκασσετα(που υπαρχει ακομα και σημερα)και το ακουγα συνεχεια.οταν ειδα live τον alice cooper στη πετρουπολη να το παιζει γουσταρα τρελλα.και με το ryan roxy επισης.

hell is living without you

‘‘Hell is living without you’’! Εύγε στον αποπάνω! :wink: Γενικώς από Cooper μόνο τα γνωστά έχω ακούσει, οπότε δεν ξ’ερω αν το ‘‘Hell is living without you’’ θεωρείται από τα καλύτερα του, αλλά όταν το είχα πρωτοακούσει στο ‘‘Trash’’ μου φάνηκε πολύ πιο ωραίο και από ‘‘Poison’’ και από ‘‘Bed of nails’’ και απ’ όλα. Τέλειο κομμάτι με πολύ συναίσθημα. Επίσης ‘‘Dead babies’’! Εφιαλτική μελωδία, πολύ ανατριχίλα είναι σε αυτό το κομμάτι ο Alice.

POISON:metal: :metal: :metal: :metal: :metal:
με μεγαλη φυσικα διαφορα!!!

no more,mr nice guy…κομματαρα…

Εννοειται!!!:thumbup:

Trash,hell is living without you και http://www.youtube.com/watch?v=WMlJ0tC1Mzo :yahoo:

Ενα αλλο εξαιρετικο κομματι του alice ειναι το Only my heart talking

http://www.youtube.com/watch?v=ksFE6tTwIG0 :slight_smile: :thumbup:

Dangerous Tonight <3

dn borw na milaw gia alice cooper gt oute tn exw psaxei oute tn exw meletisei alla to poison einai tragoudara etc???

Μight as well be on Mars απιστοι ολοι!!!

poison φυσικα !!!

Poison κ μετα Bed of nails,school’s out,im eighteen,welcome to my nightmare…:wink: