School’s out
Poison
Hell is Living Without You
I love the dead
Desperado
Welcome to my nightmare
Pick Up The Bones
Might as Well Be on Mars
…και ολα τα υπολοιπα!
ballad of dwight fry
halo of flies
sick things
dead babies
γενικα εχω κολλημα με τους πρωτους του δισκους στα 70’s:D
Bed of Nails ξεκαθαρα.
Poison,house of fire,bed of nails,school’s out…
House of Fire και Bed of Nails… Τα δύο πρώτα τραγούδια που άκουσα και αποφάσισα να ασχοληθώ με το ροκ!
Κι εγώ το poison αγαπώ!
bed of nails
poison
αλλα που ειναι το spark in the dark?:-k
kανένα από τα 3 αγαπημένα μου δεν είναι στη λίστα…
Prince of Darkness
Roses on White Lace
Love’s a Loaded Gun
Εγώ ψηφίζω Halo of Flies.Άμπαλοι!!!
Αλλά από αυτά Under My Wheels.
Second Coming ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!:twisted:
love’s a loaded gun…
τωρα απο τα παραπανω νομιζω οτι προτιμω το bed of nails…
Love is a loaded gun 8) ή House of fire
Δεν ήξερα πως έχουμε και τέτοιο thread.
Εντάξει αδύνατον για κάποιον που ακούει Cooper από όλες τις περιόδους του να διαλέξει ένα μόνο κομμάτι. Αλλά αν μου έβαζε κάποιο το πιστόλι στον κρόταφο θα έλεγα Ballad Of Dwight Fry στην live εκτέλεση του.
http://www.youtube.com/watch?v=jVxr63WaRrs
Από κει και πέρα μια ματιά που έριξα στις προηγούμενες σελίδες μου έκανε μεγάλη εντύπωση η απουσία του Elected (εκτός αν μου διέφυγε) όπως και η τόσο μεγάλη λατρεία στο bed of nails.
Τραγικο θρεντ αφ ενος απ τη στιγμη που ο Cooper εχει τοσες κομματαρες, αλλα αν επρεπε να διαλεξω ενα μαλλον θα ηταν το I’m Eighteen. Ψηθειτε να γινει συζητηση για τα τελευταια αλμπουμς (οσοι τα χετε ακουσει).
Σόρυ, όχι house of fire…
Hey stupid ήθελα να γράψω
Η φάση είναι Steven! 8)
Τα έχω ακούσει, βασικά τα έχω όλα αγορασμένα
Μου άρεσε η back to the past στροφή του στα '70 που έκανε από το eyes of alice cooper και μετά. Το Welcome 2 είναι ένα καλό άλμπουμ αμα δεν το συγκρίσεις με το πρώτο βέβαια και μόνο το along came a spider υστερεί ελαφρώς αν και έχει τις στιγμές του. Αλλά κορυφαία στιγμή του στα μετά trash εποχή είναι το brutal planet κάργα υποτιμημένο για μένα αφού πολλοί το καταδίκασαν επειδή “έμοιαζε με Manson”.
Αυθεντικο εχω μονο το Eyes ρε γμτ, θελω να παρω και τ αλλα καποια στιγμη. Συμφωνω περι στροφης, αν και εχει και πιο καθαροαιμα 90ς κομματια, γενικα εκει παιζει σαν πιο παλιος Cooper με συγχρονη παραγωγη. Δυστυχως μονο τα δυο πρωτα κομματια μ αρεσουν πολυ, το υπολοιπο το λες καλο αλμπουμ, αλλα ειναι κανα δυο σκαλια κατω του Dragontown και πολλα κατω του Brutal Planet το οποιο και θεωρω ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ δισκο. Αψογος απο την αρχη μεχρι το τελος και γεματος απο κομματια ιδανικα για σινγκλακια, δεν σου κρυβω πως το θεωρω ισαξιο με τους κλασσικους τους δισκους.
σαν τα παλια ομως…