Αρκετά προφανώς αλλά από τα αγαπημένα μου είναι το Poison. Εξάλλου τον πρόλαβα στο δεύτερο μισό της καριέρας του οπότε είμαι πιο εξοικειωμένος με τα νεότερα. Πάντως και το τελευταίο άλμπουμ (Welcome 2 my nightmare) είναι πολύ καλο! Το ντουέτο με την Kesha είναι πολύ πωρωτικό πάντως!
Προφανές το παραπάνω!
Brutal Planet είναι το καλύτερο άλμπουμ του Alice Cooper σε όλη την μετά Trash εποχή.
Εξαιρετικό φυσικά και το Hey Stoopid.
Υπάρχει και το Dragontown που είναι επίσης πολύ καλό άλμπουμ και είναι ο τελευταίος σπουδαίος δίσκος του Alice Cooper. Από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι μέτρια.
Αγαπημένα τραγούδια Alice Cooper είναι το Spark In The Dark και το Bed of Nails (το δεύτερο το είχα αφιερώσει κάποτε στον Ατλαντίς, είχα βγει στον αέρα!)
Επικό ξεθαψιμο!
Πρώτο το bed of nails. Αναπληρωματικα τα love’s a loaded gun, poison , lost in America και hell is living without you
bed of nails τελος
Για κάποιο λόγο τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει με το Dangerous tonight…
Εμένα πάλι μου έπαιξε το random στο αμάξι το Nothing’s Free μετά από χρόνια!! Θυμάμαι το είχα ξεχωρίσει από Last Temptation. Βασικά μου αρέσουν αρκετά οι στίχοι. Και η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι και πολλά τραγούδια από το άλμπουμ…Lost in America, μια μπαλάντα νομίζω και You are my Temptation.
Ρε το The Last Tempation είναι φοβερός δίσκος, έχει και το πολύ ωραίο Stolen Prayer που έγραψαν μαζί με τον Chris Cornell. Έχει και Bad Place Alone, Cleansed By Fire, το It’s Me είναι μάλλον η μπαλάντα που λες, πολλά ωραία μαζεύτηκαν!
Μπράβο ναι, το It’s Me έλεγα. Stolen Prayer και Bad Place Alone τώρα που μου τα είπες τα θυμήθηκα. Cleansed By Fire δεν το θυμάμαι καν αλλά θα το ακούσω τώρα. Ωραίο δισκάκι τελικά αποδεικνύεται!