Η προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 14/12, στις 11:00 το πρωί, προς 35 ευρώ (μονό) και 70 ευρώ (διπλό), και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.
Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 80 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 100 ευρώ.
Ίδιες τιμές με Manowar και New Order είναι. Κάποιο λάθος είχε γίνει μάλλον αρχικά, 38 έχει το μονό. Άλλωστε αν είχε 35, δε θα είχε λογική να έχει 70 το διπλό .
ΝΑΙ ΡΕ, ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ… Ειμαι στο γραφειο και απο την χαρα μου, χοροπηδαω στην καρεκλα… Και ειχα πει εδω και καιρο σε εναν φιλο μου οταν ειχαμε φαει ακυρο για Metallica, “Κριμα ρε γαμωτο, τουλαχιστον να φερουν Slayer και Alice In Chains φετος, εχω προαισθημα για αυτες τις 2 μπαντες”… Και απ’ οτι φαινεται θα βγουν και οι 2 προβλεψεις μου. Δεν παιζω κανα ΛΟΤΤΟ, κανα στοιχημα λεω εγω…
να δω εμείς που είμαστε απο Θεσσαλονίκη πώς θα τα δούμε όλα αυτά…! δεν πρέπει να παραπονιόμαστε όμως. αυτά είναι καλά σημάδια για το μέλλον κ ας μην μπορέσουμε να τους δούμε όλους. το θέμα είναι αν θα κάτσει καλή διοργάνωση. σαν εταιρεία τί λέει γενικότερα? παίζει να ΄φαμε καμια φόλα ρε μάγκες?