All i hear...is BURN (φωτιές)

Γιατι ειναι τραγικο?

γιατί είναι απλά τραγικό… Διάβασε το κειμενάκι του λινκ, διάβασε και τις απόψεις μου για αυτό το θέμα που έχουν ποσταριστεί εδώ μέσα και θα καταλάβεις γιατί το θεωρώ τραγικό.

Για την ακρίβεια το θεωρώ και κατευθυνόμενο, αλλά αυτό είναι και πάλι δικιά μου εκτίμηση…

Θα σου απαντησω στο δευτερο που λες πρωτα… Η αληθεια ειναι οτι ειναι καπως κατευθυνομενο, απο ποιους δεν ξερω, το σιγουρο ειναι απο αριστεριστες/αναρχικους… Δεν το θεωρω κακο, απλα καποιες φορες ξεφευγει…

Οσο γι’ αυτο που λεει, απλα παρουσιαζει μια διαφορετικη αποψη… Δεν ξερω αν ειναι αυτη η αιτια των πυρκαγιων, και δεν θελω να πιστεψω οτι ειναι, αλλα πιο λογικο μου φαινεται αυτο απο τις “ασυμμετρες απειλες” που λεει η κυβερνηση… Γνωμη μου ειναι αυτη…:slight_smile:

και τα 2 εξίσου τραγικά είναι… Είτε το να λες ότι τα έκαψε η κυβέρνηση και οι επιχειρήσεις είτε οι τρομοκράτες.

Το ότι λέει μια άλλη γνώμη είναι προφανές. Αν έλεγε τη δικιά μου δε θα το χαρακτήριζα τραγικό… Το θέμα είναι ότι η άποψη που λέει είναι απλά τραγική και ηλίθια… (και οπισθοδρομική και δείχνει ή ότι αγνοούν βασικά πράγματα ή τα παραβλέπουν επίτηδες)

Το σιγουρο ειναι οτι καποιος τα εκαψε παντως… Ελπιζω να μαθουμε καποτε…

Βεβαια, ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι ηλιθια η αποψη αυτη… Μια αποψη ειναι, απλα διαφορετικη απο αυτη που πιστευεις εσυ… Το “οπισθοδρομικη” απο που το συμπαιρενεις, επειδη ειναι “κατα” της Ιονιας Οδου?

δεν μπορεις να χαρακτηριζεις τραγικο ενα site απο μια αποψη που εμφανιζεται σε αυτο…το indymedia (οπως ακριβως μαρτυρα το ονομα του) στηριζεται στην αυτενεργεια και στην ανεξαρτητη παραθεση γεγονοτων και ειδησεων και δεν φερει καμια ευθυνη για τα γραφομενα σε αυτο (κατι που οπως ξερεις αναφερουν και τα ιδιωτικα ΜΜΕ)…θα βρεις δημοσιευμενες αποψεις τελειως αντιδιαμετρικες ακριβως για το λογο οτι μπορει ο καθενας να γραψει την γνωμη του (ειτε αυτη ειναι αυθεντικα ανξαρτητη ειτε ειναι κατευθυνομενη) και να την θεσει στην κριση των αναγνωστων (και αυτη ειναι η δυναμη του)…ειναι μια παγκοσμια προσπαθεια που εχει επιτυχει και μαλιστα στο εξωτερικο χτυπα καταμουτρα τις κατευθυνομενες ειδησεις των ιδιωτικων ΜΜΕ…

γιατί δεν ψάχνεις τα ποστ μου παλιότερα? Ειλικρινά δεν έχω χρόνο για να τα εξηγήσω αυτά…

ΥΓ. Δεν είναι δυνατόν όλες οι απόψεις να είναι έξυπνες… Τι να κάνουμε? Κάποιες είναι και ηλίθιες…

και το Big Brother είναι παγκόσμια επιτυχία. Έχω το δικαίωμα αυτό να το λέω τραγικό?

Υποθέτω τώρα το έχω, γιατί πολύ απλά συμφωνείς και εσύ…

1. Αυτό που είπε ο Cozy δεν το γνώριζα (για το κόστος εννοώ). Ένα άλλο σενάρι που μου φαίνεται λογικό είναι ότι οι πυρκαγιές προκλήθηκαν από απαρχαιωμένα καλώδια της ΔΕΗ που διέρχονταν μέσα από τα δάση και έπρεπε να είχαν αντικατασταθεί εδώ και καιρό. Και πάλι από αυτό προκύπτει ότι και η τωρινή αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις φέρουν βαρύτατες ευθύνες.
  2. Για τα περί “τραγικού” site : Η πολιτική του είναι ότι ο καθένας γράφει την άποψη του εκεί ελεύθερα. Από εκεί μπορείς να μάθεις χίλια δυο πράγματα που αποκρύπτονται από τα συνηθισμένα ΜΜΕ. Για`μενα είναι χίλιες φορές πιό τραγικοί οι Κακαουνάκηδες, Πρετεντέρηδες, Στάηδες, Τρέμηδες Κουίκηδες, Τράγκαδες και όλος αυτός ο οχετός. Τα μόνα ευρείας απήχησης ΜΜΕ που θεωρώ αξιόλογα είναι η Ελευθεροτυπία (ορισμένες φορές) και το ΣΚΑΪ.

δε διαφωνω οτι θα βρεις και ηλιθιες αποψεις…τουναντιον…αλλα δεν μπορεις να χαρακτηριζεις ολο το site τραγικο…ομοιτροπως καποιος που θα διαβασει μια “ηλιθια” (συμφωνα με τη κριση του) στο rocking.gr θα μπορουσε να χαρακτηρισει ολο το site τραγικο???

Λιγα για τον Κακαουνακη ρε βλασφημε!!!

:lightsabre: :lightsabre:

Τραγκα γυρνα πισω!!!

ΣΚΑΙ = Αλαφούζος… Αλλάζουμε συζήτηση

imdymedia= λες και περιμένω να ενημερωθώ για το ποδόσφαιρο από τους ακροατές του Σπορ ΦΜ που παίρνουν το βράδυ τηλέφωνο και λένε ότι παρανοϊκή βλακεία τους έρχεται στο μυαλό και πλέκουν ολόκληρα φανταστικά σενάρια για το τι συμβαίνει, με στοιχεία ανύπαρκτα ή λανθασμένα.

Sorry, επιλέγω να ενημερώνομαι από ΜΜΕ που αυτός που γράφει έχει και τα @@ να υπογράψει, να τεθεί σε κρίση και ξέρω ότι είναι όντως γνώστης αυτών που λέει.

Τέλος, αν το επιχείρημα σας είναι ότι στο site αυτό γράφει ο καθένας ό,τι θέλει και άρα το site δε φέρει καμία ευθύνη, απατάσθε οικτρά. Ακόμα και αν δε κάνει κανένα απολύτως φιλτράρισμα (που δε το πιστεύω, γιατί οι απόψεις που γράφονται είναι της ίδιας λογικής λίγο πολύ), τότε φέρει ευθύνη που δεν προσπαθεί έστω να κρατήσει ένα επίπεδο…

Ας μας γράψει και ο περιπτεράς της γειτονιάς ένα κειμενάκι για του πυρηνικούς αντιδραστήρες τέταρτης γενιάς, να το δημοσιεύσει το indymedia ανώνυμο και να μένουν όσοι το διαβάζουν με ανοικτό στόμα. Σαν τα πρόβατα…

Καλώς. Εγώ πάντως δεν πρόκειται να κάτσω να αυξήσω τα νούμερα αυτών “που ξέρουν” και κατασυκοφαντούν οτιδήποτε ενάντιο τους, μεταξύ των οποίων ένα σωρό κινήματα στα οποία συμμετείχα και εγώ και έτσι έχω βιώσει στο ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ την συκοφαντία τους.

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΒΗΞΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ.

Ο karvou εχει δικιο τωρα… Μπορει πραγματι το ιντι να καλυπτει γεγονοτα που η τηλεοραση δεν δειχνει, αλλα πολλες φορες τα προβαλει με καθολου αντικειμενικο τροπο… Ασε που τον τελευταιο καιρο εχουν μπει και πολλοι μπαχαλοι και γενικα εχω ψιλοξενερωσει…

1. χρησιμοποιεις την παρωχημενη λογικη του συμψηφισμου (indymedia- sportfm) για να προσπαθησεις να τεκμηριωσεις την γνωμη σου…2)δεν απαντησες στην ερωτηση μου αν ομοιοτροπως καποιος μπορει να χαρακτηρισει τραγικο το ροκιν διαβαζωντας εδω μεσα μια “ηλιθια” αποψη 3) ακομα και στα ΜΜΕ - επιχειρησεις θα δεις να αναφερεται ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΩΣ οτι δεν φερουν καμια ευθυνη για τις αποψεις που εκφραζονται διαμεσου αυτων 4) η λογικη του indymedia αντιθετως ειναι εκτος “ποιμνιου και τσοπανη”, σε αντιθεση με τα καθεστωτικα ΜΜΕ και 5)επετρεψε μου να εχω την γνωμη οτι αυτο που σε ενοχλει στο ινδυμεδια ειναι ακριβως ο ελευθεριακος του χαρακτηρας και οχι η “τραγικοτητα” των αποψεων του η όχι

Πρώτον, το είπες και μόνο σου πριν, ενημέρωση δεν είναι μόνο ο Πρετεντέρης (λίγο σεμνά με το τι ευχόμαστε μόνο…). Εγώ όταν έχω χρόνο για παράδειγμα διαβάζω όχι μία, αλλά πολλές εφημερίδες για να ενημερωθώ. (Λατρεύω τις Κυριακές στο σπίτι του κολλητού μου που τους δίνουν τζάμπα όλα τα Κυριακάτικα φύλλα!!!:p) Το να βολεύεσαι σε κάτι κακό γιατί αυτό που σου πασάρεται είναι χειρότερο, δεν είναι η λύση. Συνέχισε το ψάξιμο και θα βρεις κάτι πραγματικά καλό. Άσε που από ένα σημείο και μετά (ειδικά με τη δημοσίευση στο ίντερνετ των φύλλων των εφημερίδων), μπορείς να διαβάζεις απόψεις από συγκεκριμένα άτομα που εμπιστεύεσαι και όχι να εγκλωβίζεσαι σε μία εφημερίδα και μάλιστα τζάμπα.

Όσο για το rocking, τα άρθρα του rocking είναι όλα υπογεγραμμένα και ο συντάκτης φέρει την ευθύνη. Στο φόρουμ που δεν έχουμε τον ίδιο έλεγχο, αναγκαζόμαστε να έχουμε moderators (όπως εγώ) για να μη ξεφύγει η κατάσταση από κάποια όρια και από τον γενικότερο χαρακτήρα του site.

Και άσε που πλέον, οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, και δε γράφουμε τόσο “ανώνυμα”…:wink:

Εντιτ: Παιδιά δε σας προλαβαίνω. Μόλις επιστρέψω από διάβασμα θα απαντήσω σε Isis που γκρινιάζει

επετρεψε μου να σε διορθωσω οτι δεν γκρινιαζω, γιατι ειναι εκτος της ιδιοσυγκρασιας μου…:stuck_out_tongue:

Επιτρεψτε μου να επισημανω οτι στο τοπικ με τις πυρκαγιες δεν χρειαζεται να αναλυουμε σε βαθος την εγκυροτητα του Indymedia. Ας γινει νεο τοπικ…

Δεν θελω να το παιξω moderator (ουτε κατα διανοια), αλλα ειναι ενα ζητημα (αυτο των πυρκαγιων) το οποιο αν μη τι αλλο συγκλονισε για τα καλα την ελληνικη πολιτεια…

ChrisP δεν είναι άσχετο το θέμα της συζήτησης. Αφορά αν όντως πρέπει να πιστεύουμε όσους λένε ότι η φωτιά μπήκε για να χτιστεί η Ιόνιος οδός. (λες και όταν φτιάχτηκε ο Υπερσιβηρικός κάψανε όλη την Ασία γιατί ήταν πιο οικονομικό :p)

@Isis

1. χρησιμοποιεις την παρωχημενη λογικη του συμψηφισμου (indymedia- sportfm) για να προσπαθησεις να τεκμηριωσεις την γνωμη σου…2)δεν απαντησες στην ερωτηση μου αν ομοιοτροπως καποιος μπορει να χαρακτηρισει τραγικο το ροκιν διαβαζωντας εδω μεσα μια “ηλιθια” αποψη 3) ακομα και στα ΜΜΕ - επιχειρησεις θα δεις να αναφερεται ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΩΣ οτι δεν φερουν καμια ευθυνη για τις αποψεις που εκφραζονται διαμεσου αυτων 4) η λογικη του indymedia αντιθετως ειναι εκτος “ποιμνιου και τσοπανη”, σε αντιθεση με τα καθεστωτικα ΜΜΕ και 5)επετρεψε μου να εχω την γνωμη οτι αυτο που σε ενοχλει στο ινδυμεδια ειναι ακριβως ο ελευθεριακος του χαρακτηρας και οχι η “τραγικοτητα” των αποψεων του η όχι
  1. Εγώ δε το θεωρώ συμψηφισμό, το θεωρώ παραλληλισμό και αν είναι κακό πες το μου, για να κάψω “Τη φάρμα των ζώων” του Όργουελ που παραλληλίζει (συμψηφίζει κατ’εσέ) τα ζώα με την αριστερά

2. Για το ρόκιν απάντησα. Επίσης δε φαντάζεσαι πόσα e-mail λαμβάνουν οι συντάκτες από φανμπόηδες για τις κριτικές τους και που τους λένε άσχετους και τραγικούς.

3. Αυτό ισχύει για τα υπογεγραμμένα άρθρα. Τα ανυπόγραφα είναι ευθύνη της εφημερίδας (άσε που νομικά και πάλι υπάρχουν κυρώσεις στην εφημερίδα και ας γράφει ότι θέλει περί ευθύνης)

4. άποψη σου. Εμένα το ίδιο τραγική μου μοιάζει

5. Το πέτυχες. Πας για Νόμπελ…

Αρχικα δεν ηταν ασχετο απλα τεινει να ξεφυγει σε αντιπαραθεση σχετικα με το Indymedia. Αnyway, mods ειστε εσεις ξερετε! :stuck_out_tongue:

Οσο για το Indymedia, προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι προσφερει καποια εναλλακτικη ενημερωση σε θεματα που δεν υπαρχουν πουθενα, χρειαζεται ομως γερο φιλτραρισμα σχετικα με το που σταματαει η ειδηση και που ξεκιναει η υπερβολη. Πχ. απο γεγονοτα που γνωριζω προσωπικα (ημουν παρων δηλαδη), η μεταφορα που εγινε στο indymedia ηταν εντελως μονοπλευρη ακριβως επειδη κυριαρχειται απο συγκεκριμενο πολιτικο χωρο…