All i hear...is BURN (φωτιές)

13 νεκροι μεχρι στιγμης…

Δεν πάει άλλο πια…

16…

Αμάν με τις κωλοφωτιές! :evil: (και δεν αναφέρομαι στις συμπαθέστατες πυγολαμπίδες!)

ΕΛΕΟΣ!!! Mακάρι να άνοιγαν οι ουρανοί και να έριχνε το απίστευτο νερό και να τα έσβηνε όλα! και να πνίγονταν και αυτοί που τις βάζουν!

Χαρά στον Έλληνα που ελληνοξεχνά
και στο Σικάγο μέσα ζει στη λευτεριά
εκείνος που δεν ξέρει και δεν αγαπά
σάμπως φταις κι εσύ καημένη
και στην Αθήνα μέσα ζει στη ξενιτιά

Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ
και βαθιά σ’ ευχαριστώ
γιατί μ’ έμαθες και ξέρω
ν’ ανασαίνω όπου βρεθώ
να πεθαίνω όπου πατώ
και να μην σε υποφέρω

Αχ Ελλάδα θα στο πω
πριν λαλήσεις πετεινό
δεκατρείς φορές μ’ αρνιέσαι
μ’ εκβιάζεις μου κολλάς
σαν το νόθο με πετάς
μα κι απάνω μου κρεμιέσαι

Η πιο γλυκιά πατρίδα
είναι η καρδιά
Οδυσσέα γύρνα κοντά μου
που τ’ άγια χώματα της
πόνος και χαρά

Κάθε ένας είναι ένας
που σύνορο πονά
κι εγώ είμαι ένας κανένας
που σας σεργιανά

Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ
και βαθιά σ’ ευχαριστώ
γιατί μ’ έμαθες και ξέρω
ν’ ανασαίνω όπου βρεθώ
να πεθαίνω όπου πατώ
και να μην σε υποφέρω

Αχ Ελλάδα θα στο πω
πριν λαλήσεις πετεινό
δεκατρείς φορές μ’ αρνιέσαι
μ’ εκβιάζεις μου κολλάς
σαν το νόθο με πετάς
μα κι απάνω μου κρεμιέσαι

Αφιερωμενο το απο πανω…

Μπραβο μας…

Οπα ρε παιδια.Δηλαδη ολη αυτη την καταντια πιστευετε οτι την δημιουργησαν μονο Ελληνες?Μη τρελαθουμε εντελως…
Νταξει σιγουρα υπαρχουν μερικοι επιχειρηματιες-διεστραμενα μυαλα που εχουν συμφερον να καψουν ενα δασος αλλα τωρα σε κατι ξεκαρφωτα μερη δεν μπορω να πιστεψω οτι τα κανουν μονο πυρομανεις…

προφανώς εννοείς ότι είναι ή Αλβανοί ή Τούρκοι που παίρνουν εκδίκηση(?) με αυτό τον τρόπο…

Σιγα μη σου πω και το ποιον τους.Που να ξερω εγω απο ποια χωρα ειναι αλλα επειδη εχω γυρισει τη Μανη και ξερω,δεν μπορω να καταλαβω ποια βιλα θα χτιστει εκει περα η ποια επιχειρηση… :wink:

Αλλο ένα, και το θέμα για τα καμμένα δάση φτάνει τα 110 posts. Και ξεκίνησε απο τον Ιούλιο…

Στο τέλος, θα γίνει κι αυτό μέρος της καθημερινότητας μας (?). Όπως κάποτε έγινε και με το νέφος…

[-X

Τραγική η κατάσταση.
Πόσο πιο πολύ να πέσουμε ρε γαμώτο :?

Ο συντονισμός είναι μηδενικός…Η ίδια η Π.Υ. δεν ξέρει που βρίσκεται η φωτιά…Άντε καλά να μην μπορείς να την σβήσεις αλλά δεν ξέρεις καν που είναι!Δηλαδή στα τυφλά τους στελνουν τους άντρες τους.Και αν κινδινεύσουν και αυτοί με αυτη την ανοργανωσιά!

Mια βροχή Θεέ μου…Μια βροχή…

δηλαδη ποσο αχρηστοι μπορει να ειναι ???ειναι δυνατον να καιγονται ετσι τοσοι ανθρωποι εν ετη 2007…

[SIZE=“4”]ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ…[/SIZE]:wink:

Πραγματικά με τι μούτρα θα σκασει μύτη στην περιοχή!Καλα χέσε την αξιοπρέπεια…Λίγη ντροπή τουλάχιστον!

Μακάρι να ήταν πυρομανείς … Εδώ μιλάμε για εμπρηστές, άρα εγκληματίες!!!

Στο Γυθειο που ειμαι, απο το απογευμα εχει φερει ο αερας την καπνα απ’τον παρνωνα, και μυριζει ο τοπος λες και καθεσαι μπροστα στο τζακι…ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!!! περυσι τετοιες μερες καηκαμε ζωντανοι στα γυρω χωρια, τωρα καηκε η μιση αρεοπολη, τουλαχιστον ειμαστε καλυμενοι για την επομενη πενταετια, δεν θα ξαναπιασει φωτια εδω κατω…δεν εμεινε τιποτα πια να καει…Λυπαμαι για το παληκαρι τον πυροσβεστη που τον εβλεπα καθε κυριακη στο γηπεδο, λυπαμαι για οσους εχασαν τα σπιτια τους (περυσι χασαμε το πατρικο της μανας μου), αλλα περισσοτερο λυπαμαι που ζω σε μια χωρα που οχι μονο δεν σε προστατευει στις θεομηνιες, σου πουλαει μετα και φουμαρα για τελειο συντονισμο και αμεση αποκατασταση των ζημιων…ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Υ.Γ.

Εχεις και απ’την αλλη τον υπερτατο καραγκιοζη κυριο υπουργο δημοσιας ταξεως να λεει πως ειναι οργανωμενο σχεδιο αντι-εξουσιαστων…ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ!!!

ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ…

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ…

Καθολου παραξενο παντως που γινονται αυτα λιγες μερες πριν τις εκλογες…
Παντως πραγματικα αθλιο να καιγονται ανθρωποι λες και ειμαστε πρωτογονοι, ντροπη.Τι κανουν καποιοι ανθρωποι για λεφτα, συμφεροντα, ψηφους και αλλους τετοιους σοβαρους λογους…Αλλα βεβαια βρισκουν την ανοργανωσια και τα κανουν…

Απίστευτο…Έχουν ετοιμους τους επίλεκτους του στρατού και τους εθελοντές του ερυθρού σταυρού και δεν υπάρχει κανείς να τους πουν που να πάνε!!!Ελεος…Σε λίγο θα ρωτάν τα κανάλια!!!

¨ΟΛΟΙ μας πρέπει να κάνουμε κάτι ρε γαμώτο! Η Αεροπορεία , πολεμική και πολιτιική που στο Διάολο είναι??? Ο στρατός που στα κομμάτια είναι??? Ρεεεεεε ούτε στην Ουγκάντα τέτοια πράγματα! Λυπάμαι για την Χώρα που ζώ!:frowning: [-X [-X [-X