All i hear...is BURN (φωτιές)

Κοιτα τοτε με αυτην την λογικη ολα ειναι γραφικα γιατι κανουμε υποθεσεις και δεν μπορουμε να πουμε κατι στα σιγουρα.Καλα για τους εμπρησμους δεν αλλαζω γνωμη οτι γιναν.Εδω ολοκληρη ενημερωση καναν στον Καραμαλεγκο οι ειδικοι και χωρις καμια επιφυλαξη του ειπαν οτι σιγουρα εγινε εμπρησμος.Τωρα για το ποιοι τους εκαναν ok δεχομαι οτι εχεις τις αντιρρησεις σου αλλα υπαρχει και εκει μια λογικη

Χρηστο, ξερω οτι δεν το εννοεις, αλλα και που το βλεπω βαζω τα γελια…:stuck_out_tongue:

Ρε! Ρε! Ελεος δηλαδη! Καιγονται δαση, σπιτια, ανθρωποι κι εμεις ψαχνουμε να βρουμε Τουρκαλβανους, Σκοπιανους και λοιπους βαρβαρους που βαζουν τος φωτιες? Μεχρι ποτε τοση αφελεια???

μερικεσ φωτιες ειναι συνεπεια τησ μαλακιας του ελληνα(πεταω τσιγαρο στο δασος,κτλ)αλλεσ εργο εμπρηστων ,και αλλες εξυπηρετουν συμφεροντα…!!πιστευω οτι πολλοι γειτονεσ μας θελουν το κακο μας!!!επισης μου χτυπαει περιεργα στα αυτια το οτι ολα αυτα γινονται πριν τισ εκλογες!!1

Μην αρχίσουμε πάλι με τις ξενοφοβίες… μια φορά αρκεί το μήνα.

Ευχομαι κανενας μας να μη βρεθει στη θεση τους… Να καθεσαι και να βλεπεις το σπιτι σου να καιγεται… Απραγος…

κατε σε ποιοι βαλαν τισ φωτιες??

Εσυ θα πηγαινες για τουρισμο σε μια χωρα για να δεις καμμενα τοπια?Εσυ θα πηγαινες σε μια χωρα για τουρισμο που ακους οτι καιγονται ανθρωποι ζωντανοι?

Kαι ο υπερβολικός τουρισμός πιστεύω μόνο κακό έχει κάνει.

πεστα ρε ντεφλιξ!!!

η ελλαδα συντηρηται σαν χωρα απο την γεωργια και τον τουρισμο!!!οσο το δυνατον περισσοτεροι τουριστεσ τοσο το καλυτερο!!1

20 νεκροι…

Και η επιβάρυνση που δέχεται το περιβάλλον από αυτούς ?

Δεν εχεις καταλαβει καλα…

Ποιος το χεζει το περιβαλλον?

Δηλαδη τις φωτιες τις βαζουν Τουρκοι που ειναι ανταγωνιστες στον Τουρισμο? Αρα τις βομβες στην Κων/πολη τις βαζουν Ελληνες κατ αντιστοιχια?

Κοφτε τις γραφικοτητες πληζ, το θεμα ειναι σοβαρο. Οσα και να σας λενε, δεν φταινε παντα οι ξενοι για τα χαλια μας…

Το ενα super-puma γυρισε πισω Αθηνα… Που να πεταξει…

Ρε παιδια και αν δεν ερχονταν σε εμας θα πηγαιναν σε αλλους.Σιγα τα ουα.Αμα ο αλλος θελει να φυγει απο τη χωρα του για να κανει διακοπες θα τις κανει ειτε μας αρεσει ειτε οχι…

To θέμα είναι ότι μπορείς να κάνεις διακοπές χωρίς να επιβαρρύνεις το περιβάλλον, αλλά έτσι δεν θα κερδίσουν τίποτα οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, τα οποία καταστρέφουν την ύπαιθρο. Κατά τα άλλα το ελεύθερο κάμπινγκ, το οποίο δεν επιβαρρύνει το περιβάλλον, εφόσον όποιος το κάνει είναι σχετικός με το “άθλημα” διώκεται ως παράνομο…

αυτό είναι ότι πιο εθνικιστικό έχω ακούσει σε αυτό το forum ,για τις πυρκαγιές φταίμε εμείς, το πολύ πολύ ο επιχειρηματίας που θέλει να χτίσει τα ξενοδοχεία να είναι ξένος… αλλα τις φωτιές τις βάλαν έλληνες

οι φωτιές μπαίνουν η από βοσκούς (σπανια περίπτωση) γιατί μετά βγαίνει ένα μικρό πράσινο χορτάρι που είναι ότι πρέπει για τα πρόβατα και μετά εξαπλώνονται και καίνε τα ίδια τα πρόβατα η από πυρομανείς (παρα πολύ σπανια περίπτωση) η από επιχειρηματίες

Δλδ μα την παναγια, γαμω την μανια καταδιωξης σας, δεν μας φταιει κανενας Τουρκος, κανενας Κογκολεζος, κανενας Σουριναμεζος. Και να μας φταινε αυτοι ΣΤΑ ΑΡ ΧΙ ΔΙΑ ΜΑΣ! Αν και δεν θελει πολυ να καταλαβουμε οτι ο εχθρος ειναι μεσα. Ο εχθρος ειναι εγω ο μαλακας που πεταω τη γοπα οπου να ναι, ο Ντεφιξ ο μαλακας που αφηνει γυαλια σπασμενα στον ηλιο, ο Κρισπ ο μαλακας που βλεπει πεταμενο καλωδιο και δεν καλει την ΔΕΗ, η ιδια η ΔΕΗ, η κυβερνηση που κατηργησε τις υπηρεσιες προστασιας με ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΕΕ, οι υπεθυνοι στην πυροσβεστικη, ΟΛΟΙ. Δυο τεινα:

1. Κανουμε κατι να σταματησουν ολα αυτα, δεν ξερω τι, δεν ειμαι σε θεση να σκεφτω τωρα γιατι ειμαι χωμα.
  2. Εξω απ’το υπουργειο, απ’τη βουλη, απ’το σπιτι του καθε μαλακα υπευθυνου να δημιουργηθουν υπηρεσιας προστασιας και οχι αγροφυλακες οπου πηγαν τα γαλαζια παιδια με μηδαμινη εκπαιδευση. Δραστικα μετρα. Γιατι οχι απλα γαμιεται το περιβαλλον, αλλα σκοτωνονται και ανθρωποι. Ξυπνα μαλακα Ελληνα. Ξυπνα.