All i hear...is BURN (φωτιές)

Ειναι πλεον αργα Λεντ… Αργα…

ασ σταματησουν οι ελληνεσ να μολυνουν το περιβαλον…

Και το βασικοτερο ξερεις πιο ειναι λεντ???οτι ναι κλαιμε δηθεν για τις φωτιες, αλλα μολις δουμε κανα οικοπεδακι ευκαιρια σε καμια καμενη περιοχη, το αγοραζουμε,χτιζουμε την ωραια βιλιτσα βαζουμε μια ωραια πισινουλα και κανουμε την φιγουυρα μας…Δυο τα μεγαλα ονειρα του Νεοελληνα, προσληψη στο δημοσιο και εξοχικο…Πρεπει να διαλεξουμε η εξοχικα η δασος…Οποτε οταν υπαρχει ζητηση τι να κανουν και οι εργολαβοι???επιχηριματιες ειναι κ αυτοι, οικογενιες εχουν να θρεψουν…ε θα το καψουν το δασακι…βρε ουστ!!!
ΓΑΜΩΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Οk,δευτερη φορα γραφικος.Παμε τωρα στο θεμα μας.Κατ’αρχην ανεφερα πουθενα εγω εθνικοτητα?Οχι!Η μηπως οτι 100% τα πραγματα ειναι ετσι.Εγω εκανα μια απλη υποθεση που εχει μια λογικη.Απο εκει και περα ας αφησουμε τους χαρακρηρισμους γιατι και εγω αν σχολιαζα την αμφισβητηση σου ως προς τους εμπρησμους τοτε θα ειχα παρει απουσια…Τριτον,το εμπεδωσα οτι σε αυτο το forum δεν πρεπει να εκφραζω την αποψη μου σε σοβαρα θεματα…

[SIZE=“5”]Καιγεται η Ασεα ρε πουστη…[/SIZE]

που ειναι η Ασεα???Κ επισης μιας και εισαι γεωλογος…στον Ταυγετο πραγματοποιειται καθε χρονο στο μαθημα της Γεωλογιας Ελλαδος εκδρομη…φοβερη οομρφια…αλλα τη χασαμε…

Γεωλογια Ελλαδος ειναι στο τεταρτο εξαμηνο…:stuck_out_tongue:

Στη Τριπολη ειναι η Ασεα…

Thorgaaaaaaaaaaaaaaaaal…

Λαθος καταλαβες. Το να θεωρω κατι που λες “γραφικο” δεν σε κανει γραφικο. Επισης, δεν ειπα να μη λες τη γνωμη σου σε σοβαρα θεματα. Ειπα οτι το να θεωρουμε οτι μας φταινε οι ξενοι για τις φωτιες μας ειναι κατ εμε εντελως αστηρικτο. Εχεις τη γνωμη σου, εχω τη δικη μου, διαφωνουμε αλλα στο τελος φιλοι. ΟΚ?

Και οι Αραχαμιτες…:frowning:

Καμαρωστε…

ΞΑΝΑΠΡΑΣΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΝΗΘΑ

απο την αμεση αντιδραση του κρατους στη δικαιοτατη αντιδραση για την επεκταση του καζινο στην καμμενη παρνηθα…

Νέα εστία σοτ Πανόπουλο Πηνείας…μα τι πάει στραβά στο κόσμο γαμώτο?Τα πάντα καίγονται…τι έχει απομείνει άλλο να καεί?

Μην ανησυχεις ρε φιλε, μαζι θα το καψουμε οποιο κωλοαυθαιρετο φυτρωσει στην περιοχη μας…

ΝΤΡΟΠΗ. Καψτε το μπουρδελο επιτελους. Ζητατε και ψηφους ρε μ**νοπανα μετα… Ψηφιστε τους ρε οσοι θελετε. Απο εμενα ολοι τα @@ μου θα παρουν…

Αλλα μπρος στα λεφτα, τις ψηφους και τα κερδη τι ειναι τα δαση και οι ανθρωποι… παραπλευρες απωλειες που θα ελεγε και ο φιλος τους ο Μπους!

Ποια αυθαιρετα ρε Θαναση? Που θα τα χτισουνε? Δεν ειναι το εδαφος τετοιο… Αλλα εγω εχω αρχισει και ανησυχω… Διπλα ειμαι…

Βασικα τωρα εδω δεν εχω τροπο να ενημερωθω… ξερεις τι ακριβως γινεται? Αν ελεχγεται και προς τα που παει? Καλα αν εχεις κανα νεο ποσταρε ρε να ξερω.
Thanks.

Καιγεται η Ασεα, ανω και κατω, και εχουν εκαινωσει τις Αραχαμιτες…:frowning:

Μέχρι το σπίτι μου ακούγονται οι σειρήνες:(Ξέρει κανείς αν ξέσπασε νέα εστία?