All-Star Game

Μεγαλη τεταρτη θα γινει το ολ σταρ γκεημ ελληνες-ξενοι.
Μπορειτε να ψηφισετε ενδεκαδες στην εξης σελιδα:http://www.all-star-game.gr/
Εγω ψηφισα:
ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ(Επειδη οι ελληνες ειναι χειροτερη ομαδα και επειδη εβαλα και μικρης ηλικιας παιχτες, αυτος δειχνει να το κατεχει)

ΧΑΛΚΙΑΣ

ΜΑΛΕΖΑΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΝΙΑΤΗΣ(δεξι δεν ειναι αυτος;)

ΝΙΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
ΦΩΤΑΚΗΣ(τον εβαλα γιατι γνωριζω τον παοκ και επειδη δεν γνωριζω αλλα καλα ελληνικα χαφ, μπορει να μου διαφευγει καποιος. Καραβουτα δεν βαζω γιατι δεν τον γουσταρω να τον βλεπω να πεφτει σαν μαλακας)

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
ΜΠΑΡΚΟΓΛΟΥ

ΞΕΝΟΙ

ΣΑΝΤΟΣ(η αλλη επιλογη θα ηταν κουπερ, αλλα κανενας απο τους 2 δεν προσφερει και πολυ θεαμα, ωστοσο οι αλλοι ειναι αμπαλοι)

ΣΑΧΑ

ΝΕΤΟ
ΛΙΝΟ
ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ
ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ

ΣΚΟΚΟ
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
ΒΙΤΟΛΟ
ΓΚΑΡΣΙΑ(δευτερη επιλογη Ζιλμπερτο αλλα δεν παρακολουθω πολυ ΠΑΟ για να δω δημιουργικα πως παει)

ΣΙΣΕ
ΙΑΚΟΜΠ(εδω και αν δυσκολευτηκα, θα κολλουσε και μουσλι γιατι τον χρειαζεται για target man, αλλα και ο Ιακομπ κανει επισης καλα αυτη τη δουλεια και πολλοι αλλοι απλα δεν τους ξερω τοσο καλα, ισως και Μπλαζεκ θα ελεγε)

Οπως καταλαβαινετε εβαλα πολυ ΠΑΟΚ γιατι αυτον παρακολουθω κυριως και για αλλους δεν μπορω να εκφερω πολυ καλη γνωμη

Ο Μαλέζας δήλωσε ότι δεν θα συμμετέχει.

Ακόμα φέρνει στροφές γύρω απ τον εαυτό του ψάχνοντας τον campora :stuck_out_tongue:

Σε λιγο θα σε πω και για τους ξενους που εβαλα… Και ναι, ο καμπορα δεν ειναι μεσα, γιατι πολυ απλα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ. Και δευτερον, υπαρχει ο σισε για να βαζει τα γκολ απο ενα μετρο

Μόλις άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα:p :!:

Τα αποτελεσματα:
http://www.all-star-game.gr/ArticleDetail.asp?nodeId=11&articleId=30

Καλά ο Νικοπολίδης, δεν ήθελε, γιατί να μην ψηφίστικε δεν το πιστεύω:):!:

Μετα το σκανδαλο με τους κηπουρους στον Ευαγγελισμο, η κοινη γνωμη ενιωσε μια αποστροφη για το ειδος, λογικα:wink:

Ρε μαλάκες, ο Παπάζογλου ρε μαλάκες!! :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Rick Astley στα MTV του 2008 φαση

Το Μάτος ρε φίλε.

ρε,μηπως ριξαμε καμια χακια στο πολ?οι 10 απτους 36 παικτες θα ναι απτον παοκ,9 απτον παναθηναικο και 6 απτον γαυρο

είδα το ποστ πριν δω τα αποτελέσματα, και λέω νταξ, πλάκα κάνει.

ο χάκερ που είναι υπευθυνος εχει πολύ χιούμορ :slight_smile:

Θα έχει και διαγωνισμό πέναλτυ (όπως λέμε διαγωνισμό βολών στο μπάσκετ). #-o

Τον Παπάζογλου να βάλουν να συμμετέχει!! :lol2:

Πολύς κόσμος…χαμός έγινε…για τα αστέρια της Σούπερ-Λιγκ:):!:

«Κοροϊδευόμαστε»

Δικαιολογημένα ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, Κώστας Κατσουράνης, ξέσπασε με το θέαμα που αντίκρισε λέγοντας: «Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η γιορτή. Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Δεν έχει έρθει κανένας στο γήπεδο. Αυτό έχω μόνο να πω».

:lol2:
Σχεδόν τους λυπήθηκα.

Πολύ προχωρημένο για τα μέρη μας, και χωρίς καθόλου προώθηση:):!:

Oταν πριν τεσσερα χρονια ,αν δεν κανω λαθος,εγινε το All Star Game στο Βολο ειχα παει και ειχε κοσμο!!Απο τη στιγμη που γινεται μονιμως στη χορτασμενη απο θεαματα Αθηνα,πειτε μου ενα λογο να παει κοσμος.Αν ομως διεξαγοταν και στις υπολοιπες πολεις της Ελλαδας(που Αθηνα κι Αθηναιοι τις εχουν επιδεικτικα ξεγραμμενες)σιγουρα η κατασταση δεν θα ηταν τοσο απογοητευτικη κι ο Κατσουρανης δεν θα διαμαρτυροταν!!!