Μεγαλη τεταρτη θα γινει το ολ σταρ γκεημ ελληνες-ξενοι.
Μπορειτε να ψηφισετε ενδεκαδες στην εξης σελιδα:http://www.all-star-game.gr/
Εγω ψηφισα: ΕΛΛΗΝΕΣ
ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ(Επειδη οι ελληνες ειναι χειροτερη ομαδα και επειδη εβαλα και μικρης ηλικιας παιχτες, αυτος δειχνει να το κατεχει)
ΧΑΛΚΙΑΣ
ΜΑΛΕΖΑΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΝΙΑΤΗΣ(δεξι δεν ειναι αυτος;)
ΝΙΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
ΦΩΤΑΚΗΣ(τον εβαλα γιατι γνωριζω τον παοκ και επειδη δεν γνωριζω αλλα καλα ελληνικα χαφ, μπορει να μου διαφευγει καποιος. Καραβουτα δεν βαζω γιατι δεν τον γουσταρω να τον βλεπω να πεφτει σαν μαλακας)
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
ΜΠΑΡΚΟΓΛΟΥ
ΞΕΝΟΙ
ΣΑΝΤΟΣ(η αλλη επιλογη θα ηταν κουπερ, αλλα κανενας απο τους 2 δεν προσφερει και πολυ θεαμα, ωστοσο οι αλλοι ειναι αμπαλοι)
ΣΑΧΑ
ΝΕΤΟ
ΛΙΝΟ
ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ
ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ
ΣΚΟΚΟ
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
ΒΙΤΟΛΟ
ΓΚΑΡΣΙΑ(δευτερη επιλογη Ζιλμπερτο αλλα δεν παρακολουθω πολυ ΠΑΟ για να δω δημιουργικα πως παει)
ΣΙΣΕ
ΙΑΚΟΜΠ(εδω και αν δυσκολευτηκα, θα κολλουσε και μουσλι γιατι τον χρειαζεται για target man, αλλα και ο Ιακομπ κανει επισης καλα αυτη τη δουλεια και πολλοι αλλοι απλα δεν τους ξερω τοσο καλα, ισως και Μπλαζεκ θα ελεγε)
Οπως καταλαβαινετε εβαλα πολυ ΠΑΟΚ γιατι αυτον παρακολουθω κυριως και για αλλους δεν μπορω να εκφερω πολυ καλη γνωμη
Σε λιγο θα σε πω και για τους ξενους που εβαλα… Και ναι, ο καμπορα δεν ειναι μεσα, γιατι πολυ απλα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ. Και δευτερον, υπαρχει ο σισε για να βαζει τα γκολ απο ενα μετρο
Oταν πριν τεσσερα χρονια ,αν δεν κανω λαθος,εγινε το All Star Game στο Βολο ειχα παει και ειχε κοσμο!!Απο τη στιγμη που γινεται μονιμως στη χορτασμενη απο θεαματα Αθηνα,πειτε μου ενα λογο να παει κοσμος.Αν ομως διεξαγοταν και στις υπολοιπες πολεις της Ελλαδας(που Αθηνα κι Αθηναιοι τις εχουν επιδεικτικα ξεγραμμενες)σιγουρα η κατασταση δεν θα ηταν τοσο απογοητευτικη κι ο Κατσουρανης δεν θα διαμαρτυροταν!!!