All Them Witches & Asteroid - Gagarin - 27/02/2016

Μεγάλη μπάλα από μεγάλες ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ!

.\m/.

Πάλι μόνο Αθήνα γαμω την τύχη μου;

Θα κατεβει κανεις απο Σαλονικα για την συναυλια;

Απίθανο live, όλες οι μπάντες τρομερές. Και με πάρα πολύ κόσμο, όπως πάντα στα gigs της Smoke The Fuzz.

φοβερη συναυλια, προσωπικα γουσταρα πιο πολυ τους (μαστουρωμενους) Asteroid αλλα και οι Αμερικανοι παιξαν γαματα

Αν ελειπαν και οι “ειδα φως και μπηκα” μαλακες που μας πρηζουν τ @@ με το μπουρου μπουρου θα ταν ακομα καλυτερα

ΑΥΤΟ.

γαμώ τα πιστεύω τους γαμώ :papas:

ειδικά δίπλα μου ήταν μάλλον φρέσκο ζευγάρι που:
α) φασώνονταν
β) μιλούσαν δυνατά και έλεγαν και πίπες)
γ) με έσπρωχνάν για να αγκαλιαστούν
δ) έπαιζε ο καθένας με το κινητό του

αυτά. τίποτα άλλο. το σπιτάκι τους…

Ας ερχόσασταν μπροστά ρε :p.

ήμουν με κωλόγερο, ήμουν κι εγώ λίγο κομμάτια και είδα πρώτη φορά στη ζωή μου συναυλία από τον όροφο του gagarin… δε θα επαναληφθεί :stuck_out_tongue:

γενικα αυτο που καθε παπαρας φερνει στο λαιβ την ασχετη με το αντικειμενο γκομενα του μαζι με αλλες 5 ασχετες φιλες της και ή που θα χαμουρευονται ή που θα μας πρηζουν το πουτσο με κατινοσυζητησεις δε το χω καταλαβει
δηλαδη αυτες πληρωνουν 20 ευρω για να ρθουν να πουν τα νεα τους; τοσο λαρτζ;

Όντως, τι ήταν αυτό με το μπίρι μπίρι από την γαλαρία, ειδικά στους Asteroid. Σε κάποια φάση ήταν τόσο δυνατό που αναρωτιόμουνα μην είναι κανά εφέ.

Έχεις δίκιο… μετά όμως θα παραπονιόμαστε ότι δεν έχει γυναίκες στις συναυλίες (για μένα αδιάφορο)

Να κατι που μπορει να καταστρεψει τη βραδια, η πάρλα και η διαρκης μετακινηση πανω κατω ακομα κι εν μεσω εκτελεσης των κομματιων, που γινεται περισσοτερο ενοχλητικο οσο πιο σαρδελοποιημενος εισαι. Φανταστειτε αν ενοχλειστε εσεις, τι να νιωθουν και οι ερμοι οι καλλιτεχνες απο τετοια απαξιωση. Αν ειστε πολυ πολιτισμενοι για ενα χαστουκακι στη διπλανη που ενοχλει με την πάρλα, γτ δεν της κανετε μια συσταση; Εναλλακτικα, μαθαινω οτι, αν πηγαινουμε ολοι σε λάιβ του al di meola, εχει κατανυκτικη ησυχια και ο κοσμος πληρωνει 100+ το ζευγαρι για μιαμιση ωρα νανουρισματος (δεξιοτεχνικου ομως ε;), οπου δεν τολμα κανεις ουτε να βηξει γτ θα ακουστει. Εγω παντως το πηρα αποφαση: καλυτερα τρεις και ο κουκος και ναχεις την ησυχια σου, παρα sold out με ο,τι συνεπαγεται…

Εγώ γούσταρα φουλ την συναυλία.Οι all them witches παιξανε οπως έπρεπε.Asteroid επισης ήταν ο,τι πρέπει για προθέρμανση.Αλλα δεν καταλαβαίνω αυτό το φαινομενο να ασχολειστε με το τι λεει και κανει ο διπλανος σας και ασκειτε και κριτικη για το αν θα ρθει η ψ γκομενα,γουστομ της καπελο της.
Εγω κατέβηκα μόνος μου στην συναυλία, απόλαυσα το λαιβακι μου δεν ενοχληθηκα από το περιβαλλον και ασε που το μέρος δεν ηταν σε καμία περίπτωση πήχτρα.

Δεν μας ενδιαφέρει το περιεχόμενο, ούτε κάν ο όγκος, αλλά η ένταση (βοή).

Εμενα αυτο που με εχει ενοχλησει σε συναυλιες στο παρελθον περισσοτερο απο ολα ειναι οταν υπαρχει κοσμος που πηγαινοερχεται καθολη την διαρκεια της συναυλιας, οταν το 70% εχουν αναψει μπαφο και δεν βλεπουν μπροστα τους, δεν ασχολουνται καν με την συναυλια και απλα σπανε τα δικα σου νευρα.

Ένας λιποθύμησε ακριβώς δίπλα μου. Ξαφνικά, ενώ έπαιζε κάποια μπάντα (Asteroid μάλλον), απλά σωριάστηκε κάτω. Όταν πήγα έξω να το πω, μήπως και βρεθεί κάποιος γιατρός, είδα ότι μια κοπέλα καθόταν σε μια καρέκλα και προσπαθούσε να συνέλθει από λιποθυμία. Πολύς μπάφος αδέρφια.

Γενικά το stoner και η μεγάλη ανάπτυξή του εδώ οφείλεται εν πολλοίς στην κουλτούρα που βρίσκει ο Έλληνας σε αυτό, που έχει να κάνει λιγότερο με μουσική και περισσότερο με lifestyle. Κοινώς έχει προσελκύσει πολλούς φασέους ή εν τέλει όχι ακριβώς μουσικόφιλους.

Αυτο ακριβως συμβαινει και μου την σπαει απειρα…