All them witches

Δεν πρόλαβα The Steams λόγω καπιταλισμού. All them witches, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ, ελπίζω. Τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον θα θυμάμαι τη σημερινή βραδιά με καύλα και συγκίνηση. Πάντα τέτοια!

1 Like

Και μένα μου άρεσαν οι All Them Witches, η μπάντα ήταν δεμένη και η απόδοση καταπληκτική. Ωστόσο, δυστυχώς, δεν μπόρεσα να χαρώ αυτή τη συναυλία λόγω της συμπεριφοράς του κόσμου, η οποια δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Σε όποιο σημείο και να πήγα (άλλαξα 2-3 λόγω αυτού) υπήρχε κόσμος ο οποίος μιλούσε δυνατά ΠΑΝΩ στο τραγούδι και έλεγαν τα νεα τους. Δηλαδή όντως;; θέλατε να πληρώσετε 40€ για να τα πείτε; υπάρχουν και καφετέριες.

1 Like

Να προσθέσω και τη μάστιγα του κινητού…ο άλλος μπροστά μου τράβαγε με σελφυ στικ ΟΛΗ τη συναυλία…
Ας πω και για 2 λόγια για το λάιβ.
Καταρχήν οι steams ήταν μια χαρά…ωραίος ήχος,καλή σκηνική παρουσία,οι συνθέσεις δεν μου είπαν κάτι ιδιαίτερο…
All them witches είναι μια μπάντα που αν και δεν είμαι τρελός φαν,ήθελα πολύ καιρό να δω. Πολύ δεμένη μπάντα,ηχαρα από όλους,ο οργανίστας εκπληκτικός,ήταν αυτός που δένει όλο το ψυχεδελικό στοιχείο της μπαντας,ο parks φωναρα. Ο ντράμερ,ο οποίος νομίζω έχει αλλάξει,ήταν πολύ καλός. Να πω όμως ότι αν και η νύχτα ηταν ιδανική για εξωτερική συναυλία και ο χώρος προσωπικά μου άρεσε,θα τους προτιμούσα σε κλειστό χώρο…

Ισχύει, έχει αλλάξει πέρσι.

Με αυτά που λέτε καταλαβαίνω πόσο τυχερός ήμουν που επέλεξα να παρακολουθήσω το live από μακρυά, λίγο πίσω και από τον ηχολήπτη ακόμα. Και ο ήχος γυαλί. Τα όσα γράφετε ωστόσο αποτελούν μάστιγα.