All them witches

Δε βλέπω ακόμα θέμα γι αυτή τη μπανταρα…θα πάει κανείς?

2 Likes

Εχει βγει καιρό εισιτηριακι για αυτή την υπέροχη μπάντα. Ερώτηση: έχει πάει κανείς στο Universe Multispace; παλεύεται;

ΑΜΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΕΔΩ

(καμία ψυχραιμία)

1 Like

πήγα το καλοκαίρι για Dandy Warhols. Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποια προσπάθεια βελτίωσης αλλά η κατάσταση ήταν δραματική. Παλιά αποθήκη είναι, λαμαρίνα φουλ, χάλια ήχος, 2 πολύ μικρά μπαρ (τύπου ένα μεγάλο τραπέζι) αριστερά και δεξιά με μπύρα κάπου στα 6-7€ και τα νεράκια να κρυώνουν σε ψυγεία κάμπινγκ με πάγο. Από ζέστη ήταν υποφερτά. Επίσης δύσκολα προσβάσιμο χωρίς δικό σου όχημα, και εκεί που παρκάρεις αναρωτιέσαι αν θα το βρεις μετά ολόκληρο.

Δεν έκλεισα να πάω λόγω χώρου, και μιας και δεν καιγόμουν για τη μπάντα.

3 Likes

^ Α τόσο καλά

Είναι και σολντ αουτ, θα πάει μούρλια

Εγώ δεν το έκλεισα από νωρίς επειδή μάλλον αρνούμαι να προσαρμοστώ σε αυτή την πραγματικότητα που όλα όλα όλα γίνονται σολντ αουτ και πρέπει να προ-προγραμματίζεις το κάθε τι.

Ωστόσο ήθελα να πάω πολύ και για τους στημς και ξενέρωσα εν τέλει που δεν. Ενιγουειζ.

1 Like

Δεν ηξερα οτι έγινε sold out! Κριμα πάντως να τους φέρνουν σε τόσο τραγικό χώρο…

2 Likes

με τις συναυλίες το κρατάω ακόμα. με θέατρα και σινεμά τρελαίνομαι και αρνούμαι.

είναι χώρος ιδιοκτησίας της εταιρείας που τους φέρνει (μαζί με Arch και Aux).

2 Likes

A-άουτς

2 Likes

Εγώ θα είμαι μόνος μου οποίος ψήνεται ας στείλει…

Βγήκαν έξτρα εισιτήρια όποιος θελει

Και αλλαξε ο χωρος. Θα γινει, λεει, στον εξωτερικο χωρο του Universe.

Ρε το μπούστη το λώρη, πάντα πρωτοπόρος

συζηταω εκτος για την αλλαγή

-μα καλά, έχει open air σκηνή το Universe?

• στο παρκινγκ;

-ΕΧΕΙ ΤΟ UNIVERSE PARKING?

1 Like

Καλησπέρα παιδιά, πουλάω εισιτήριο early bird για την Τετάρτη στα 35€ (όσο αγοράστηκε).

Edit: δόθηκε

@Sh_Wo_f @Hellena
ένα εισιτηριάκι, και υπάρχουν και άλλα στο more λόγω αλλαγής χώρου

*η open air σκηνή είναι εκεί που είχε γίνει το στονερ φεστιβάλ τον Μάρτιο; πείτε καμιά εντύπωση όσοι είχατε πάει.

1 Like

Ρε παιδιά είναι αλλού αυτό το πράγμα? Δεν καταλαβαίνω :face_with_spiral_eyes:

@mixalis_purple το είδα, αν και είχα ήδη βρει χιχι. θενξ πάντως <3

@Hellena φαίνεται να είναι άλλο στειτζ στον ίδιο χώρο?! δεν ξέρω κάτι παραπάνω ούτε θα ασχοληθώ περαιτέρω, θα φανούν όλα την τετάρτη ;p

2 Likes

Ευχαριστώ και τους δύο για τις πληροφορίες πάντως. Για να δούμε!

Ναι άλλο stage στον ίδιο χώρο είναι (έχει έξω στο πάρκινγκ χώρο για μια σκηνή), τουλάχιστον ανεπαρκής μου φαίνεται αλλά υγεία.

Τουλάχιστον τα αγοράκια θα μπορούμε να κατουράμε πισω απ’ τις νταλίκες (έτσι γινόταν στο stoner φεστιβάλ).

2 Likes