All-time favorite Τιτάνεsh Poll

Εδώ φτιάχνουμε την αγαπημένη μας οχτάδα όλων των εποχών.

~Έχουμε και λέμε. Σοπωδήποτε ο μεγάλος Σοντομάνιακ να παίζει δεκάρι, να οργανώνει παιχνίδι και να μην του παίρνεις το τόπι δεν πα να 'σαι ο Μπεκενμπαουερ. Μόνο μπαρουτοκαπνισμένες εμφανίσεις που βρωμάνε ΜΠΕΡΜΠΟΝ.

~Αριστερό μπακ ο τεράστιος Ταηλερ Ντέρντεν να κόβει στην άμυνα και να κάνει τις μετρημένες επελάσεις του με 100% ποσοστό επιτυχίας. Πολλές ομάδες τον παρακαλάνε να ξεκρεμάσει τα παπούτσια του.

~Δεξιά ο Conductor aka φίλος dude No1, πάντα με την φανέλα των κανονιέρηδων να μασάει σίδερα και να κάνει τις ζωές των άλλων επιθετικών δύσκολες. Στις αντεπιθέσεις και τα στημένα προωθείται και μοιράζει παστέλια δίχως οίκτο απέναντι στις αντίπαλες άμυνες.

~Κέντρο άμυνας το θορηκτό Τραμπάκουλας, με τον Οντίν στο πλευρό του, να φοβερίζει, να σατιρίζει και γιατί όχι να λιανίζει τους ανυπεράσπιστους αντίπαλους στραηκερς.

~Αριστερός ουινγκερ, σε θέση ζουλιο σεζαρ, ο Στελιος86. Καθώς οι επιταγές τους σύγχρονου ποδοσφαίρου επιτάσσουν ταχύτητα και κάνουν στραβά μάτχια στην αμπαλίαση, ο έλληνας Ογκουνσότο, ο Καυκάσιος Μπαμπαντζιντα, ο ποστροκας Ομπαφέμι Μάρτινς είναι η καλύτερη λύση.

~Δεξά, ο Ντιόγκο της ροκινγκ μπάλας, ΚρισΠ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξαναβρει το κονέξιον με τα αντίπαλα δίχτυα και να μάθει να κάνει λόμπες που να καταλήγουν λίγα χιλιοστά πιο κάτω από εκεί που συνήθως καταλήγουν.

~Φουνταριστό θα βάλω τιμής ένεκεν ανχόλη, κυρίως γιατί είχε ΣΤΥΛ στο παιχνίδι του και αυτό είναι που αποζητάω εγώ από έναν επιθετικό. Αλλαγή του ο Lupin, επειδή μου θυμίζει τον αγαπημένο μου παίκτη, ΙΜΠΡΑ.

~Στα γκολποστ ποτέ δεν είχαμε σταθερό, έστω η λατρεία ο Σάμις αν και τον έχω δει μόνο σ’ ένα παιχνίδι και θα ήθελα να τον δω και σε συνθήκες βαθμολογικής πίεσης ή καυτής αντίπαλης έδρας.

[U]Οι all-stars:[/U]

[CENTER]Stelios86 (Lupin)

dude…sodomaniac…tylerdurden

conductor

tramp-killer (Kastroman)…Red Rum

samis[/CENTER]

[U]Η ΟΜΑΔΑ!:[/U]

CENTER

original…ChrisP…tylerdurden

Mule

tramp-killer…manos87

samis[/CENTER]

*Keeper21/Therion/queen_rulez

Κάντε κανας καμμένος και για Θεσσαλονίκη κανά ποστ, εγώ βαριέμαι να σκέφτομαι :stuck_out_tongue:

καμμενος απο θεσσαλονικη εν δραση λοιπον και ξεκκινω (θα κανω 5αδα γτ 5χ5 παιζουμε εμεις εδω πανω)

τερμα: Θεριον (η απολυτη καλυψη!)
αμυνα: Axl (μονος τ δεν χρειαζεται αλλον ειναι απολυτος)
κεντρο: Παοκτσης - Παπαρδελας (πολυ καλος ελεγχος της μπαλας και δυναμεις για τελειωματα φασεων!)
επιθεση: Ignorant VS Aionios! (και εδω τα πραγματα περιπλεκονται! ο αιωνιος με την απολυτη κολοφαρδια π τον δερνει καταφερνει να βαλει απιστευτα γκολ (μερικες φορες) σε αντιθεση με τον τρομερα δυνατο ignorant π ναι μεν εχει την δυναμη στα ποδια αλλα δεν ειναι και τοσο καλος στον στοχο! παρ’αυτα αμα πετυχει τον στοχο δεν ΘΕΣ να σταματησεις την μπαλα)

για να μην μεινει κανενανς στανοχωρημενος εχουμε και λεμε για αλλαγη κεντρο κυριως ο (τωρα πια) λαρισαιος Angelheart!
επισης επιθεση με καλες προοπτικες (γτ τον εχουμε δει μονο σε 2 παιχνιδια) ειναι ο Scourge!

Αυτα τα ολιγα! (Aionios boy ελπιζω να εισαι ευχαριστημενος!)

Σε κανα Σονισφηρ φετος, κατεβειτε αρκετοι απο πανω να γινει το πραγματικα Εl Classico…8)

[CENTER]Lupin

Original1924 … sodomaniac … tylerdurden (conductor)

Red Rum

HopeRidesAlone … conductor (tylerdurden)[/CENTER]

τέρμας ένας φίλος φορουμίτης που χε έρθει σε μια μπάλα στο 7χ7 του καραπιάλη πριν από έναν χρόνο και βάλε, δεν έχω άλλα στοιχεία, δεν τον ξαναείδαμε :stuck_out_tongue:

Ναι, θα γίνει και αυτό πιστεύω,αν βέβαια δεν κατέβουν οι μισοί με κωλοεκδρομή αυθημερόν(εγώ θα μπορώ λογικά άνετα να μείνω και 1-2 μέρες μετά, έχω συγγενείς) και αν φυσικά ΔΕΝ ειναι οι Slipknot(πόσο μάλλον αν τους βάλουν και headliners, εμετός)

Εγώ με βλέπω να έρχομαι χριστούγεννα πάντως 8)

Και ρε ανιμέ, εγώ επίθεση παίζω ρε;

Σε περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες…:twisted:

Τέρμα, μονο για αυτό κάνεις(αφου την επαιζες την θεση)
Επισης, νταξει ουτε γω παιζω επιθεση περισσοτερο κεντρο 10αρι θα λεγα

…είπε το ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.

[SIZE=“4”][B]Για Σαλονίκη[/B][/SIZE]: Μπορώ να πω ότι άνετα έχουμε υψηλού επιπέδου ομάδα.
Δεν βάζω τον εαυτό μου, σαν μετριοπάθεια περισσότερο.:stuck_out_tongue:

[U]Τέρμα [/U]-------> ο [B]ιγκνοραντ[/B], και ας μην το παραδέχεται. Τον Θεριό θα τον χρησιμοποιήσω αλλού, αν και δεδομένα μπορεί να παίξει την θέση.

[U]Αμυνα[/U]: [B]Αξελ[/B] άνετα, κόβει και προωθεί το παιχνίδι.

[U]Κέντρο[/U]: [B]Aionios[/B], [B]AnimeCrazy[/B], [B]Paoktsis[/B] έχουν εξαιρετικό κράτημα μπάλας.

[U]Eπίθεση[/U]: Ο [B]Therion[/B] και ο [B]Παπαρδέλας[/B], ένα θωρηκτό για κεφαλιές και ένας ταχύς για να διασπάει άμυνες.

Για τους Αθηναίους, που έχω παίξει μόνο δυο φορές θυμάμαι τους:
ChrisP, Stelios86, shaman, Lupin, RedRum, Keeper21.

O dude με έχει υπερεκτιμήσει.

οχι παντου παιζεις αλλα εμενα εκει με κανεις καλυτερα! αλλωστε ειπαμε εαν διαφωνειται μπορειτε να πειτε μια κουβεντα! οι αλλαγες ολες δεκτες ειναι!

edit: scourge δεν θα το ελεγα! :P!

Και με μας 2 φορές έχεις παίξει χαχαχα

Mακαρι να ειχα ευκαιρο εναν fm-editor για καλυτερη αναπαρασταση αλλα δε βαριεσαι:

GK: Ευκολη επιλογη,Samis.Και λεω ευκολη γιατι περα απ’το οτι ειναι παντα θετικος,ειναι και ο μονος σταθερος:p

Αμυντικο διδυμο: Εδω εχουμε διδυμο CC.Conductor και Castroman.Oι αντιπαλοι ας ξεχασουν το εναεριο παιχνιδι,απλα και ομορφα.Επισης παρα το υψος τους εχουν και οι 2 σβελτες κινησεις,φυσικη κατασταση,δυναμη και μια αλφα τεχνικη καταρτιση…cant get any better για αμυντικο και δε μπορω να φανταστω αποτελεσματικοτερο διδυμο.

WBL με φουλ προωθηση: Dude.Εδω δεν αναλυεις,απα ειναι αποτελεσματικος.Το αριστερο του ποδι σημαδι οτι ειναι ο μακρινος καυκασιος ξαδερφος του Carlos.Θα επελαυνει σε ολη την αριστερη πλευρα και με το χειμαρρωδες στυλ του θα συμπαρασερνει τους συμπαικτες προς τη νικη.Επισης εχει φυσικη κατασταση για να παρει τη γραμμη,τον θυμαμαι ποσες φορες πανω κατω και δε το χουν ολοι αυτο.Plus,ειναι ο ανθρωπος που κανει διατασεις ακομα και μεσα σε ασανσερ aka ο τελευταιος που παιζει να σου τραυματιστει στο παιχνιδι απο κραμπες κτλπ.

WBR με φουλ προωθηση: Stelios86.Παρολο που για να δωσει πασα απαιτειται αιτηση στο Δημαρχειο,συταγη γιατρου και σταμπα απο τον Υπουργο Μεταφορων(της μπαλας),για τη συγκεκριμενη θεση ειναι ο,τι πρεπει.Περα απ’τη δεδομενη ταχυτητα του και το χαρακτηριστικο ξεπεταγμα-ανοιγμα της μπαλας του που δε σταματιεται,θα παιζει με αναποδο ποδι οποτε θα συγκλινει και θα ανακατωνει τρελα.

MC με βελακι προς τα πισω: Μελαχρινος φιλος ντουντ.Oσοι τον εχετε δει,ξερετε για τι μοτερακι μιλαμε και για μοτερακι που ξερει και μπαλιτσα.Εξωπραγματικα πλεμονια,καθε φορα που ειναι στην ομαδα μου λεω ‘‘δε χανουμε’’.Αν ειχα δει περισσοτερες φορες Red Rum παιζει να βαζα αυτον γιατι ειναι πληθωρικος μεσα στο γηπεδο και καθοδηγει σωστα.

MC με βελακι προς τα μπροστα: Tyler για να φτιαχνει παιχνιδι.Κατα τη γνωμη μου τα περισσοτερα κιλα μπαλα και ο πιο diverse παικτης οποτε απο αυτον θα ξεκιναν ολες οι επιθεσεις,teloc.

ΑMC με βελακι μπροστα: ο Sodo τον οποιο εχει νοημα να μαρκαρεις μονο πριν παρει τη μπαλα,για να μη την παρει.Μετα ειναι αργα για δακρυα Στελλα.

FC: Lupin.Ο φαλλος,η μυτη απο το δορυ,το κερασακι στη τουρτα,γκολ.

(btw,πολλοι αριστεροποδαροι στο rockin)

Ειχα φερει και γω εναν τετοιο στην πρωτη τιτανομαχια Θεσσαλονικης… Εναν Γιαννη δεν ξερω αν τον θυμουνται τα παιδια :stuck_out_tongue:
Μονο που αυτος πηγαινε και πανω κατω για να παιρνει την μπαλα(ητανε σε φαση, μας βαλανε γκολ; ΟΚ. Και επαιρνε την μπαλα μονος του και ισοφαριζε με συνοπτικες διαδικασιες χαχαχαχα).
Απλα για να σας καθησυχασω εσας της Αθηνας, αν γινει τιτανομαχια πανω-κατω και γινει εκτος Θεσσαλονικης δεν θα ερθει

Και να έρθει δεν μας απασχολεί, ένα τάκλιν υπόθεση είναι.

4-5 ναι, ένα μονο οχι.
Τελευταια φορα που εκανα τακλιν, μονο που δεν με αρχισε στις γρηγορες ο Stelios86 παντως.

[SPOILER]Να λεγονται αυτα[/SPOILER]

Αφού είσαι ταγάρι ρε μλκ και πέφτεις όπως νάναι