ALLOCHIRIA EP Presentation /GoodLuckWithTheBombs/BEGGING SHAMAN Πέμπτη 9/12 ΑΝ club

Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στο ΑΝ club με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου τους EP oι ΑLLOCHIRIA θα το παρουσιάσουν ολόκληρο ζωντανά για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό .Mαζί τους θα είναι και οι GoodLuckWithTheBombs με τους Begging Shaman .

ΑLLOCHIRIA:

Οι ALLOCHIRIA μετά από αρκετούς μήνες επιστρέφουν στο σανίδι για να μας παρασύρουν με τη γεμάτη ψυχεδέλεια μουσική τους .Ετοιμαστείτε για post-metal ήχους στα χνάρια μπαντών όπως είναι οι Isis,Cult of Luna και Pelican .

GoodLuckWithTheBombs:

Oι GoodLuckWithTheBombs θα μοιραστούν κομμάτια από το επερχόμενο album τους “From Inertia” .Η μουσική τους αρκετά επηρεάσμενη από την post-rock/experimental σκηνή είναι σίγουρο πως θα μας ταξιδέψει .

BEGGING SHAMAN:

Με ανανεωμένη σύνθεση από την τελευταία τους εμφάνιση οι έμπειροι ΒEGGING SHAMAN θα ξεδιπλώσουν για ακόμη μια φορά το ταλέντο τους επί σκηνής .Σκοτείνο doom/sludge σχήμα που σίγουρα θα μας καθηλώσει με τις συνθέσεις του.

http://www.rocking.gr/agenda/2010/12/9/5319/

Έπρεπε να το είχατε διαφημίσει αρκετά νωρίτερα δυστυχώς.

Όλες οι μπάντες αρκετά καλές.

Βegging Shaman πολύ βελτιωμένοι στο drone/doomοσλατζ τους. Παλιότερα είχα δει και βαριόμουν ώρες ώρες, χτες ήταν πολύ ουσιαστικοί στο παίξιμο και δε βαρέθηκα λεπτό. Καλή δουλειά.

GoodLuckWithTheBombs ενδιαφέρον ποστροκάδικο τρίο με πρωταγωνιστική την κιθάρα.

Αllochiria πολύ καλοί στο ύφος που προαναφέρθηκε. Άψογη διασκευή στο Backlit των Isis και καλή στο I Can See You των Neurosis. Τσιμπήσαμε και cdάκι.

Όλες οι μπάντες είχαν από πολύ καλό έως εξαιρετικό ήχο. Τελικά το Αν βγάζει καλύτερο ήχο όταν είναι άδειο.

Αλλά θλίψη ρε γαμώτο, 60 άτομα μαξ στο Αν=5x5 καταστάσεις.