Allochiria - Omonoia (2014)


Άλμπουμ δυναμίτης από τα λιωμένα στα σανίδια τα τελευταία 2+ χρόνια τραγούδια των Allochiria.

Κυκλοφορεί τις 4/1 μαζί με το release του δίσκου τους στο 6D.

Ένα δείγμα:

Και μία λάιβ απόδοση του αγαπημένου “We Crave What We lack”:

Δύο επιπλέον λόγοι για να…


…Στηρίζουμε.

Όπως την βρίσκει ο καθένας.

http://allochiria.bandcamp.com/ Εδώ υπάρχει και ο δίσκος που θα παρουσιαστεί στις 4 του Γεννάρη στο six dogz

Αυτό ψιλοχοντρογάμησε ε :!:
Χωρίς πλάκα, φοβερή δουλειά που παίζει από την πρωτοχρονιά εναλλάξ με το περσινό (πλέον) τερατούργημα των Hedvika.

Εδώ γιατί υπάρχουν τόσο λίγα post;

Τολμώ να πω ότι ήδη είναι από τους καλύτερους δίσκους που θα ακούσουμε φέτος. Ένα κι ένα όλα τα κομμάτια, πολύ δυνατά riffs, καθόλου βαρετές δομές, εμπνευσμένα τραγούδια. Πραγματικά έπαθα πλάκα, κάποια σημεία είναι πολύ έντονα. Θέλω να δω live πως θα 'ναι.

Υ.Γ. Επίσης γουστάρω το σωσία του Kropotkin στο εξώφυλλο. :thumbup:

Εξαιρετικός δίσκος, ωραίες μελωδίες, ατμόσφαιρα όπως πρέπει για sludge, τα post σημεία δεν ξεχειλώνουν και προσθέτουν συναίσθημα. Στοπ.

Ωραία η επιλογή να βάλουν samples, άψογοι και οι στίχοι. Στοπ.
Ακόμα και το artwork μαρτυρά το καλό τους γούστο. Στοπ.

Πήγε για order. Στοπ.
Γάμησε χωρίς στοπ

πολύ καλό ναι,το ακούω αρκετά από τότε που βγήκε.archetypal atτraction τρομερό,με αυτή τη μελωδιάρα.περιμένω και γω λάιβ.

[B]
Allochiria - Omonoia (GR)[/B]

The time has come for another astonishing post metal/sludge album to be released. The female fronted band from Athens is yet to be compared with Cult Of Luna, Amenra and Isis and even our personal favorites Sun Of Nothing. A great release in the dawn of 2014.

Μπουμ

Bump, γιατι ειναι παρα πολυ καλος ολος ο δισκος, και δεν εχει ξεφουσκωσει καθολου οσο περναει ο καιρος για μενα, το αντιθετο βασικα.

Με πιάσαν στον ύπνο. Δεν είχα ιδέα για αυτούς και έτυχε να παίζουν σήμερα στη Πάτρα. Είχα πάει για τους Void Droid βασικά , αλλά σκέφτηκα να κάτσω να δω τι λένε και οι υπόλοιπες μπάντες. H δεύτερη μπάντα ήταν οι Hedvika οι οποίοι θα τσεκαριστούν όπωσδήποτε .Τελευταίοι έπαιζαν οι Allochiria και μπορώ να πω ότι από τις πρώτες νότες ένιωσα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου και να δίνει την θέση της στο απόλυτο σκοτάδι . Στα συν της βραδιάς και το βιντεάκι με το οποίο συνόδευαν τη μουσική τους .Να μην τα πολυλογώ τσίμπησα το δισκάκι , το οποίο ετοιμάζεται για τρελό κάψιμο με συνοδία Neurosis , Isis και λοιπών κυρίων. Όσοι έχετε την ευκαιρία τραβάτε να τους δείτε δίχως δεύτερη σκέψη . Απο μένα ένα μεγάλο :respect:

^ Γαμάτο λάιν-απ. Άκου και των Hedvika, σε αντίστοιχο επίπεδο παίζει.

Ο δίσκος πραγματικά εξαιρετικός, πολύ δυνατή ατμόσφαιρα, δεμένα κομμάτια και προσωπικά όσο καιρό τον ακούω δεν έχω βρει κάποιο σημείο που να κάνει κοιλιά. Τους είχα πρωτοακούσει με ένα πολύ καλό ep/ demo που είχαν κυκλοφορήσει πριν μερικά χρόνια, αλλά με την Ομόνοια ανέβηκαν επίπεδο. Δεν είναι από τις κυκλοφορίες που θα λιώσει δυο-τρεις φορές τη μέρα, αλλά όποτε το βάζω παίζει δυνατά. Κι αυτό το Κ πόσο έπος.

Βump γιατι τους ειδα live πριν κανα μηνα.Αψογοι.

O δισκος ειναι ισως οτι καλυτερο εχω ακουσει απο sludge-post φετος.Δισκαρα.

Τσιμπησα και μπλουζα/cd με 8 ευρω.Τιμιοτατο και η μπλουζα εχει απο τα πιο γαματα σχεδια εβα.

Την Παρασκευή 26/12 στις 20:00, παραμονές του live με Universe217 και Cosmic Plunge, οι Allochiria θα βρίσκονται στον Archivist.fm, για να εξιστορήσουν τα ‘πως’ και τα ‘γιατί’ της δημιουργίας της μπάντας, να μοιραστούν επιρροές, μελλοντικά σχέδια & φιλοδοξίες και να συζητήσουν για το πρώτο ολοκληρωμένο τους LP, Omonoia.

Τους ανακάλυψα τις τελευταίες ημέρες. Ρε τι μπαντάρα είναι αυτή; 8O 8O 8O

Εχούμε μπαντάρες τελικά σε αυτήν τη κωλοχώρα ντιριντάχτα-ντιριντάχτα που λέγεται Ελλάδα. Κρίμα για όλα αυτά τα παιδιά που γεννήθηκαν εδώ ενώ θα μπορούσαν να κάνουν διεθνώς αναγνωρισμένη καριέρα.

Universe217, Sun of nothing, 2 by Bukowski, R.O.T. (παλιότερα), Allochiria …

Μιας και πέρασε κοντά ενάμισης χρόνος από τη δισκάρα αυτή, είπαμε να τιμήσουμε κι εμείς αυτό το πανέμορφο συγκρότημα…

[COLOR=#141823][FONT=helvetica]

Συνεχίζουμε στην “παράδοση” που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες και αυτή την φορά φιλοξενούμε τους Allochiria. Άλλη μέρα και άλλη ώρα, έτσι για αλλαγή… Ή πιο σωστά επειδή οι working class heroes [/FONT][/COLOR][COLOR=#141823][FONT=helvetica][B]Allochiria[/B] τις Κυριακές ρεπάρουν. Ή και όχι.[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#141823][FONT=helvetica]Στον απόηχο της πρόσφατης ευρωπαϊκής τους περιοδείας, θα μοιραστούμε τα μικρόφωνα για να μας πουν τις εμπειρίες τους, τα σχέδια όπως και για επερχόμενες εμφανίσεις τοιυς, αλλά και τα decks για να ακούσουμε δυνατές μουσικές παρέα.[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#141823][FONT=helvetica]Συντονιστείτε όπως πάντα στον Freequency Station ([/FONT][/COLOR]www.freequency.gr[COLOR=#141823][FONT=helvetica]) την Κυριακή 24.05.15 στις 17:00."

[/FONT][/COLOR]Fb event

Εδώ και όλη η εκπομπή με Allochiria:

(sorry για το double-post, αλλά αξίζει)