Allochiria "Omonoia" Live LP Presentation 4/1/2014 @ Six Dogs


Allochiria “Omonoia” Live LP Presentation

w/ Adolph Plays The Jazz + Voldera Cult

Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 20:30

Είσοδος 3 ευρώ

Οι Allochiria γιορτάζουν την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ “Omonoia” μαζί με τους Adolf plays the jazz και τους The Voldera Cult. Η συναυλία τους αυτή αποτελεί την πρώτη μιας σειράς συναυλιών ανά την Ελλάδα.

Το “Omonoia” είναι επηρεασμένο από μουσικά είδη όπως το post-metal/sludge/psychedelic. Η θεματολογία του περιστρέφεται γύρω από την αλλοτρίωση μιας κοινωνίας στην οποία όλοι φοβούνται το διαφορετικό.

Οι Allochiria δημιουργήθηκαν από την ανάγκη τους να μοιραστούν σκέψεις και ήχους. Παίζουν μουσική επηρεασμένοι από τους πρωτεργάτες της post-metal σκηνής και από τον ευρύτερο sludge/post-rock/psychedelic χώρο, ενώ παίρνουν ερεθίσματα από οτιδήποτε υπάρχει γύρω τους και τους επηρεάζει. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ομώνυμο ΕP το 2010, ενώ το σχήμα ολοκληρώθηκε στα μέσα του 2012, με την αλλαγή που έγινε στο κομμάτι των φωνητικών. Από τότε έχουν πραγματοποιήσει αρκετά live με μπάντες της εγχώριας σκηνής.



Οι Αdolf plays the jazz μετά την περσινή κυκλοφορία του “Form Follows Function” επιστρέφουν με νέο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη. Δοκιμάζουν στις σκηνές της πόλης το νέο τους υλικό πιο σκοτεινό και θορυβώδες από ποτέ, επηρεασμένο από τους πρώιμους Mogwai, τους Swans και φυσικά από τα αόρατα τείχη που σηκώνονται, αποκλείοντας τις κοινωνίες των ανθρώπων στους ανελεύθερους καιρούς που ζούμε.



Οι The Voldera Cult μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην σκηνή του σκληρού ήχου και αξιομνημόνευτες εμφανίσεις δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου (Converge, The Chariot, Poison the Well, Norma Jean κ.ά.), κυκλοφόρησαν μέσα στο 2013 το πρώτο τους full-length άλμπουμ, “Goliath”. Ο δίσκος αποτελεί μια ιδιάζουσα αφήγηση του βιβλικού μύθου μέσα από τα μάτια του μεγάλου ηττημένου του, διατηρώντας πάντα τον σκοτεινό και εσωστρεφή μουσικό χαρακτήρα της μπάντας.


Χορηγοί Επικοινωνίας:

Mad Εν Λευκώ avopolis clickatlife ελculture mixtape popaganda Sae

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

καλώς τα παιδιά

http://www.youtube.com/watch?v=2ys_2wdxHZc και ένα δείγμα από το υλικό που θα παρουσιάσουμε το σάββατο 4-1-2014 στο six dawgz

φτου, το χάνω :frowning: πάμε για δισκάρα πάντως

γαμώ! εννοείται εκεί θα είμαι!! :smiley: ανυπομονώ!

Εκτος απροοπτου θα ειμαι και εγω εκει.


Θα έχουμε και δωράκια στο live.

δεν αφήνετε τα μαγαζά… να πιάσετε τα υπόγεια? αφού έρχεστε που έρχεστε…

p.s.θέλουμε και για το distro.

αυτή η μπάντα είναι για μεγάλα πράγματα…
επίσης σχεδόν sold out.

+1 σε αυτό

Καλά είμαστε σοβαροί; Για αυτό δε θα πει κανείς τίποτα; Πάνω από 310 άτομα πήγαν, ένας δεν υπάρχει να πει κάτι για το πιο πετυχημένο και ένα από τα ομολογουμένως πιο ποιοτικά release show των τελευταίων ετών;

Τέσπα, εγώ πέρασα άψογα, η μπάντα σε μεγάλα κέφια και έχει αλλάξει επίπεδο από τότε που ξεκίνησε. Πάντα τέτοια τους εύχομαι! Το t-shirt επίσης μεγάλη λατρεία, θα φορεθεί μέχρι να λιώσει.

Επίσης Voldera μεγάλη μπάντα.