Νέο μουσικό δίκτυο / Ζητούνται alpha testers

Πριν κάποια… χρόνια είχαμε ανακοινώσει τα σχέδια μας να δημιουργήσουμε μια νέα υπηρεσία/site, που θα απευθυνόταν σε μουσικούς και συγκροτήματα και θα έκανε τη διαδικασία αναζήτησης μελών και στελέχωσης συγκροτημάτων ευκολότερη.

Μας πήρε λίγο παραπάνω, χτίσαμε την ιδέα και την εφαρμογή της από την αρχή και πλέον έχουμε να παρουσιάσουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι φανταζόμασταν τότε: ένα μουσικό δίκτυο, το οποίο δεν αφορά μόνο τους άμεσα εμπλεκόμενους με τη μουσική (μουσικοί, συγκροτήματα), αλλά άτομα όλης της μουσικής βιομηχανίας. Από δισκογραφικές και συναυλιακές εταιρείες, μέχρι ιδιοκτήτες συναυλιακών χώρων και studio, managers, παραγωγούς, φωτογράφους, καθηγητές, κ.ά. Είστε σε συγκρότημα και ψάχνετε μέλη; Είστε μουσικός και ψάχνετε συγκρότημα; Ψάχνετε καθηγητή για μαθήματα; Θέλετε να δώσετε συναυλία με το συγκρότημα σας και ψάχνετε τους διαθέσιμους συναυλιακούς χώρους; Αυτές είναι μερικές μόνο από τις διαδικασίες που έρχεται να απλοποιήσει το νέο αυτό site.

Μετά από σχεδόν 10 μήνες δουλειάς είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε μία πρώιμη μορφή του site, με συγκεκριμένες λειτουργίες, σε περιορισμένο αριθμό χρηστών. Παρότι αυτή τη στιγμή ήδη δουλεύουμε παράλληλα στην ανάπτυξη και την προσθήκη περαιτέρω λειτουργιών (όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω), θεωρούμε πως μόνο με το feedback των χρηστών μπορούμε δομήσουμε σωστά εξαρχής το site, ώστε με τον καιρό να είναι έτοιμο να παρέχει τις προαναφερθείσες υπηρεσίες και ακόμα περισσότερες.

Γι’ αυτό το λόγο, κι επειδή η ομάδα του Rocking.gr συμμετέχει -μεταξύ άλλων- στην όλη προσπάθεια, ξεκινάμε από το Forum μας και προσκαλούμε όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για τη δοκιμαστική περίοδο (alpha testing) του site. Σε αυτή τη φάση απευθυνόμαστε σε μουσικούς (είτε βρίσκονται σε κάποιο συγκρότημα, είτε όχι, επαγγελματίες και μη), ώστε να δημιουργήσουμε μια αρχική βάση χρηστών, να λάβουμε το feedback τους, να ενημερωθούμε -κυρίως- για ό,τι δε βρίσκουν χρήσιμο/λειτουργικό, ό,τι θα ήθελαν να προστεθεί, να αφαιρεθεί ή να βελτιωθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να στείλουν ένα e-mail στο alpha@rocking.gr και θα τους ενημερώσουμε σχετικά, ενώ θα προσπαθήσουμε, στο μέτρο που αυτό είναι δυνατό, να τους ανταποδώσουμε τη βοήθεια με παροχές του Rocking.gr. Παρακαλούμε οι δηλώσεις συμμετοχής να πραγματοποιούνται μόνο στην παραπάνω διεύθυνση e-mail.

Για την πρώτη αυτή δοκιμαστική περίοδο θα δεχόμαστε τις συμμετοχές σας μέχρι τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας.