Αγαπημένος Δίσκος Alter Bridge

3 άλμπουμ διαγωνίζονται. Ελπίζω στο μέλλον να προστεθούν και άλλα και να μεγαλώσει η λίστα. Βέβαια, άρθρα σαν αυτό δεν είναι και πολύ θετικά για την πορεία της μπάντας, αλλά ίδωμεν.

Ποιο θα κερδίσει???

Το One Day Remains με το απίστευτο εξώφυλλο
και κομματάρες όπως Open Your Eyes, Metalingus, Broken Wings, Shed My Skin και Find The Real

Το Blackbird
με το ομώνυμο να είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν γραφτεί στη μουσική

ή ο νέος είναι ωραίος και το ΑΒ ΙΙΙ


με κομμάτια όπως το Isolation, Slip To The Void, Life Must Go On και Ghosts od Days Gone By θα είναι τελικά ο νικητής??

Φανμπόιδες και μη ψηφίστε 8)

Και οι 3 δισκάρες. Με το ΙΙΙ είχα όμως την πρώτη μου ουσιαστική επαφή με τους AB, οπότε είμαι πιο συναισθηματικά δεμένος μαζί του, οπότε ψήφισα αυτό.

Αν και βέβαια το πολλ πάει καρφί για νίκη Μπλακμπερντ. Και δικαιολογημένα.

Blackbird απο μενα ευκολα.Με αυτο τους αγαπησα και για να ειμαι ειλικρινης ειναι το μονο απτα 3 που αγαπω :stuck_out_tongue:
Μαρεσει και το πρωτο,στο 3ο θα ηθελα καποιες ακροασεις ακομα,ισως το αδικω,αλλα blackbird μονο για το ομωνυμο(οπως ειπε και thread starter) και για ties that bind ειναι λατρεια παντοτινη.

One Day Remains σαν συνολο τα καταβροχθιζει τα αλλα 2

Μπραβο στον threadstarter!!!
Για μενα,η μπαντα ειναι οι επομενοι Guns N’Roses,
Απο τα albums τους χαλαρα ψηφιζω ‘‘Blackbird’’!!!

Α πρέπει να τους ψάξω αυτούς!

[SPOILER]Ε, τι να λέμε τώρα. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Εκεί κερδίζουν οι λεπτομέρειες και το ομώνυμο από το “Blackbird” είναι σίγουρα στα ωραιότερα τραγούδια της προηγούμενης δεκαετίας και γενικά αυτό το άλμπουμ είναι το κάτι άλλο.

Επίσης, το έχω ξαναπει. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το μέλλον της μπάντας. Προσπαθώ να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι.:p[/SPOILER]

Μετά από καιρό έβαλα να ακούσω Blackbird… Το πρώτο μισό του(μέχρι και το ομώνυμο δηλαδή) παίζει να είναι και το καλύτερο που θυμάμαι από ‘00s μαζί με Lateralus. Και μέσα στ’ άλλα, τι απίστευτο ρεφρέν έχει κι αυτό το Come to Life!

Aσ’τα τεραστια albumara!!!

Συμφωνώ και εγώ με αυτό. Το One Day Remains είναι στο σύνολό του φοβερό. Μπορεί να μην έχει την κομματάρα Blackbird, αλλά δεν έχει αδύναμη στιγμή και έχει πολλά καλά κομμάτια. Από την άλλη θεωρώ ότι η υπερκομματάρα Blackbird κάνει πολλούς να θεωρούν τον δεύτερο δίσκο ως καλύτερο. Αλλά θεωρώ ότι σαν σύνολο υστερεί λίγο του πρώτου (λίγο ε, μην φάμε και ξύλο :p).

Γενικά αυτή η μπάντα με τις δουλειές της δείχνει ότι το έχουν, μπορούν να πάνε μπροστά, μπορούν να γεμίζουν συναυλιακούς χώρους, ο Tremondi είναι τεράστιος κιθαρίστας και συνθέτης (από της καλύτερους της τελευταίας δεκαετίας) και ελπίζω ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν όμορφα κομμάτια. Άκουγα και παλαιότερα Creed, απλά νομίζω ότι οι Alter Bridge είναι σαφώς καλύτερη μπάντα, με ένα χαρισματικό frontman.

Outshined, αν καταφέρεις να μάθεις κάτι ενημέρωσέ μας :wink:

Αδυνατώ να ψηφίσω…ισάξια τουλάχιστον και τα 3…

αν και οι 3 είναι δίσκαροι ψήφισα το Blackbird για:
[I]Ties That Bind
Come To Life
Buried Alive
Coming Home
Blackbird
Wayward One[/I]

:metal::metal:

Πρακτικά ισάξια και τα τρια, αλλά αυτό που λέγανε παραπάνω για το One Day Remains σα σύνολο κι απο μένα. Ουτε μισό φιλλερ