Amniac, Spacement & Caldera @ ΡΟΜΑΝΤΣΟ

Amniac
Οι Amniac είναι μία post/sludge metal μπάντα από τον Πειραιά που σχηματίστηκε τον Οκτώβριο του 2010. Τον Ιούνιο του 2014 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο “Infinite” και από έχουν κάνει αρκετά live διαδίδοντας την μουσική τους. Ο επόμενος δίσκος τους θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. Μέχρι τότε, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση του στα live τους.


Spacement
Οι Spacement ξεκίνησαν να γράφουν μουσική το 2012 - μερικά εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά από εδώ - σε έναν πλανήτη παρόμοιο με την Γη. Ο ήχος τους αρχικά είχε stoner στοιχεία, αλλά σταδιακά άρχισε να γίνεται πιο βαρύς και πολύ πιο αργός, διατηρώντας τους fuzz ήχους και τη στιβαρή μπασογραμμή, παρέα με τρελά ψυχεδελικά riffs και αφηρημένο θόρυβο/feedback.
Οι Spacement αποτελούνται από τους Δημήτρη Ν. (φωνητικά), Στάθη (κιθάρες), Θανάση (μπάσο), Τσακ (drums) και Δημήτρη Τ. (effects, samples).


Caldera
Οι Caldera σχηματιστήκαν στην Αθήνα το 2013, αρχικά ως ντουέτο. Ως τρίο πλέον, βαδίζουν στα μονοπάτια της instrumental post. Αυτή την περίοδο διαμορφώνουν τον πρώτο δίσκο τους, υλικό του οποίου θα παρουσιάσουν στο live τους στο Ρομάντσο.


Είσοδος ελεύθερη

Εκεί θα είμαστε αύριο. Ωραίο λαϊβάκι και είναι και τσάμπα!!