Amon Amarth 14/2 και 15/2 (Αθήνα/Σαλόνικα)!

δεν γινεται να ητανε τοσο θεικα…απλα…δεν εχω λογια… AMON FUCKING AMARTH!!!

Πως λεγόταν το συγκρότημα μετά τους Heathendom ? :stuck_out_tongue:
Πολύ τελειοι :stuck_out_tongue:
:lol:

Περα απο την πλακα,απιστευτη συναυλία…θεοι ολοι τους,κορυφαιες εκτελεσεις,τελειο setlist
Θα μπορουσα μεχρι το πρωι να χτυπιεμαι στο fuzz ανετα

Πολύ ουρά στις γκαρνταρόμπες ρε παιδια…ελεος:lol:

τέλεια συναυλία δεν έχω λόγια…
οι μπάντες καταπληχτικές…τελείως ο ήχος…καμια κθυστέρηση, όλα ονειρεμένα! 8)

Ήταν απλά θεοί… Ήμουν στα 2 μέτρα απ’ τη σκηνή, έβλεπα πεντακάθαρα, έφαγα και λίγο ξύλο αλλά δεν πειράζει. Πάντως σπάνιο πράγμα τέτοια οργάνωση στην Ελλάδα.

Ααααα…Λίγο άνοιξα το πισί να μπω να δω σχόλια, να ξεφύγω από το διάβασμα και βλέπω τα δικά σας, ζηλεύω γαμώ, περιμένω πως και πως για αύριο.
Θυμάται κανά παιδάκι ακριβές setlist?

Το ίδιο με αυτό που ποσταρίστηκε πριν λίγες σελίδες. :stuck_out_tongue:
Ήμασταν προετοιμασμένοι…

νταξ ότι και να πω είναι λίγο…ήρθαν,μας μάμησαν και έφυγαν!!
απλά θεοί,δεν υπάρχουν…σχεδόν τέλειες εκτελέσεις,μόνο σε κάποια φάση μας τα χάλασε ο ήχος αλλά μια χαρά…
ειδικά στα 3 πρώτα Twilight,Free Will Sacrifice,Asator και στα Death In Fire και With Oden on Our Side έγινε της πόρνης.Amon Amarth ρεεεεεεεε!!!το μόνο σίγουρο ότι θα περάσετε αύριο τέλεια!!!

εδώ με την Γιάννα

εδώ το πλήθος

και στο τέλος οι Θεοί

επίσης χάρηκα που είδα Thorgal και guardian_of_the_blind!!!
ΕΔΙΤΤΤΤΤ:ΞΕΧΑΣΑ και τον pumpkin!!!τον είδα και εκείνον!!

Now playing: Eternal Tears of Sorrow - Sinister Rain
via FoxyTunes

Cry of the black birds. Σκηνοθέτης εγώ :stuck_out_tongue:

Γιώργο η πρώτη φωτό που είμαστε μαζί είναι για τρελά καψίματα όμως. Και νομίζω φαίνεται το χέρι μου στη δεύτερη :lol:

Listening to: Amon Amarth - Death in Fire
via FoxyTunes

Νταξ τα λόγια είναι περιττά, θεοί οι amarth
πολύ καλές εκτελέσεις
ο σβέρκος μου θα κάνει 2-3 μέρες να στρώσει … 8)8)

Ρε παιδιά που την είδατε την καλή οργάνωση ???
στο suport σε όλα εκτός από το τελευταίο song δεν άκουγα ΤΙΠΟΤΑ παρά μόνο μια βαβούρα και το ίδιο συνέχισε και στους amon στα 2-3 πρώτα τραγούδια …

ακόμα στο τέλος δημιουργήθηκε μια ένταση με τον μπασίστα (?) του support και κάποιους από το κοινό …
υποθέτω λόγω του ότι θα φώναζαν “amarth” και γενικά είδα την μπάντα να φεύγει πολύ “απογοητευμένη” …

Χεχε κι εγώ χάρηκα για την γνωριμία παιδιά

Θανασάκηηηηηηηηηη ξανάφησε μαλλί … :p:p

χαχαχα,και ελεγα ποιοι καμμένοι ηταν αυτοι με τα κράνη και τα σφυριά
ηθελα και γωωωωωωωω

μα σε παρακαλώ καμμένοι τώρα…[-X[-X[-X
πωπω πρέπει να κατέβασα ελάχιστα το σφυρί από το χέρι μου…8)

Now playing: Amon Amarth - Thousand Years of Oppression
via FoxyTunes

Προέκταση του χεριού σου είχε γίνει αλλά τέσπα :stuck_out_tongue:

Λοιπον για να πω και εγω τα δικα μ σχολια ξεκινωντας απο την αρχη.

Πολυ καλοι οι Heathendom. Ηταν ευχαριστη εκπληξη για μενα καθως τα λιγα κομματια που ειχα ακουσει δεν με ειχαν συγκινησει, αλλα λιγο το οτι βγηκαν απλα (και χωρις sound check αν προσεξα καλα) τα εδωσαν ολα και ο ηχος ηταν και πολυ καλος μου κρατησαν ζωντανο το ενδιαφερον.

Στο τελος αν καταλαβα καλα ο μπασιστας τα πηρε επειδη καποιος πεταξε ενα μπουκαλι νερο στη σκηνη και αυτος παραπονεθηκε για το πως θα μαζεψουν ετσι τα οργανα (ποτε δνε την καταλαβα αυτη τη μαλακια με τα μπουκαλια να τα πετανε στη σκηνη οσο και αν δεν τους αρεσει το συγκροτημα που παιζει).

Αληθεια ξερει κανεις ποσο μπορει να εδωσαν για να παιξουν ως support? Γιατι ειπαν οτι εδωσαν απο την τσεπη τους για να παιξουν και δεν μπηκαν τζαμπα.

Στους Amon Amarth τωρα.
ΟΚ οτι και να πω λιγο.
Οι τυποι απλα φοβεροι και τα εδωσαν ολα.

Πολυ καλος ηχος πολυ ζεστο το κοινο και η μπαντα με πολυ κεφι και αυτο φανηκε παρολο που (προς μικρη μου απογοητευση) επαιξαν λιγο. θα μπορουσαν και αλλα κομματια να παιξουν ανετα. Τι vikings ειναι αν δεν αντεχουν?8)

Ok ο Johan Hegg ηταν σε μεγαλα κεφια και ηταν παρα πολυ καλος.

Απο τις καλυτερες στιγμες πιστευω ηταν:
οταν μας ειπε για την συγκεκριμενη μερα και τη φραση που του ειπε ενας “σοφος Ελληνας” για το τι σημαινει η μερα αυτου του αγιου εδω χαχαχα (δεν αναφερω τη λεξη γιατι ειμαι σεμνος:lol:)

οταν ανεφερε κατι για τη Θεσσαλονικη που ειχε πλακα (λογικα θα το κανει και αυριο και θα αναφερει εμας εδω οποτε δεν λεω τι ηταν για να μην χαλασω την εκπληξη)

και οταν ηπιαν ολοι τη μπυριτσα τους απο το κερας.

Πολυ καλη συναυλια…αντε και να ξαναρθουν συντομα. τα σπασαν:D

μια λέξη χαρακτηρίζει τη σημερινή βραδυά…
ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!
απίστευτοι!!!δεν είχα δει τη συναυλία το 2007 για να συγκρίνω αλλά η πρώτη μου live επαφή μαζί τους ήταν μοναδική!!!
τρελό κέφι κι ας μας έκανε ο ήχος μερικά προβληματάκια,τρελή πόρωση,τρελή ενέργεια,ανελέητο κοπάνημα (σαλονικα πηγαίντε απ’ το πρωί σε μασατζουδες ή βάλτε μανάδες,γκόμενες κτλ να σας κάνουν μασαζ γιατί απ’ το βράδυ δε θα έχετε σβέρκο!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )
τέλεια!!!τέλεια!!!τέλεια!!! :smiley: :smiley:

υγ…από τα πρώτα σχόλια για τους heathendom νομίζω ότι είμαι απ’ τους λίγους που τους βρήκαν για τον πέοντα…εντελώς όμως!!!από τα πιο βαρετά και ανούσια συγκροτήματα που έχω δει στη ζωή μου!!!
:?

εγώ καν δεν μπήκα στο κόπο να σχολιάσω…αλλά και εγώ μαζί σου…

Now playing: Amon Amarth - North Sea Storm
via FoxyTunes

Ούτε εμένα μου άρεσαν καθόλου…

Να πω και γω τα δικα μου.

Heathendom αδιαφοροι.Βαριεμαι και να γραψω οτιδηποτε γι’αυτους.Παρ’ολα αυτα η κλασικη ελληνικη νοοτροπια “φωναζουμε το ονομα του headliner ακομα συνεχεια για να σπασουμε τα νευρα του support” εκανε και παλι την εμφανιση της…

Αmon Amarth.Οπως ειπε κι ο Johan ΓΑΜ*ΣΙΑ!!!

Νταξει παιδια τι να πω…Ζηλευω τους Θεσσαλονικεις που ακομα δε ξερουν τι τους περιμενει.(Εκτος απο αυτους που ειχαν παει στη προηγουμενη βεβαια.)

Δε ξερω,δε θελω να το αναλυσω πολυ.Ηταν κανονικα Death in Fire(στην αρχη του οποιου μας ακουσανε μεχρι τον Χατζηγιαννη στανταρ).Ειναι απο τις συναυλιες που δε κλαις ουτε ενα Γιουρο απο αυτα που εδωσες…

(Κλασικα επεσε πενα διπλα μου(Του Ted)και ενω εκανα σα μαλακας να δω που επεσε,εσκυψε ενας τυπος με το πασο του τη μαζεψε και την εβαλε μεσα στη τσεπη του.Κι εγω ημουν καπως ετσι:|:p)

(Χαρηκα που χαιρετισα Angel_Death.Ελπιζω σε καποιο meeting η σε καμια επομενη συναυλια να τα πουμε πιο πολυ και με Αngel και με Jades που δεν ειδα καθολου)

Αmon Amarth…

(Πο ρε Nimueh νομιζα σε ειδα!Πρεπει να φορουσες μια μπλουζα απο αυτε που εχεις ποσταρει στο “favourite t-shirts”,ειχες κατσει σε μια φαση στα σκαλακια μεσα στο Fuzz πριν αρχισει.Σε καταλαβα απ τη πλατη:P.Απλα ντρεπομουν να ρωτησω αν γραφεις στο rocking ετσι στα ξεκαρφωτα:lol:

Αυτό ήταν?
Προσθαφαιρέσεις μήπως?
Kάποιο παιδάκι είπε για το With Oden.
Θενξ.

sorry παίδες από μαλακία το έγραψα,είχα αυτό στο μυαλό μου την ώρα που έγραφα#-o…οπότε δεν είχε with oden…

Now playing: Amon Amarth - An Ancient Sign of Coming Stor
via FoxyTunes

Ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο.