Amon Amarth 14/2 και 15/2 (Αθήνα/Σαλόνικα)!

Νταξ μωρε, καλα ηταν…

:smiley:

Λεπτομερειες αυριο, δεν μπορω να κρατησω το κεφαλι μου ορθιο, τον ξεβιδωσα τον δυσμοιρο τον σβερκο μου8)

ζηλεύουμε οι πάνω… ξέρετε χιονίζει κιόλας τώρα… λίγο μας έμεινε… υπάρχει περίπτωση να το έγραψε κανένας… youtuβe 2 βιντεάκια μόνο, αλλά είναι νωρίς… ξεκουράζεστε! :stuck_out_tongue:

Που χιονίζει καλέ??? Εγώ δε βλέπω τίποτα… Μη μου λες τέτοια και θέλω να πάω και νωρίς να πιάσω θέση!!! Οι Θεσσαλονικείς κατά τι ώρα θα πάτε (όσοι δεν πάτε με λεωφορεία…)?

Κατά τις 9.15-9.30 θα μαι εκεί εγώ.
Θα φοράω μπλουζάκι Mastodon - Blood Mountain, όποιος θέλει να μιλήσει, μην ντραπεί.:stuck_out_tongue:

Τρεχάτε Θεσσαλονικείς.:stuck_out_tongue:

Ξερει κανεις το ΣΕΤ ΛΙΣΤ? :slight_smile:

:-k Λίγο πιο βόρια κατά Σέρρες μεριά που βρέθηκα σήμερα το πρωί χιόνιζε…τώρα λίγα πράγματα…Βίκιγκς με χιόνι… κι αλυσίδες που δεν έχω ιδέα πως μπαίνουν… δεν γα%$&ς μιά χαρά καιρός θα είναι το βράδυ… κατά τις 9,15 για να δούμε και Shock Absorder…

Λίγο πιο πάνω… κάπως έτσι… άντε προλαβαίνεις να το μάθεις… αν και ελπίζουμε σε εκπληξούλες…

Athens ???

1.Twilight Of The Thunder God
2.Free Will Sacrifice
3.Asator
4.Varyags Of Miklagaard
5.Fate Of Norns
6.Thousand Years Of Oppression
7.Guardians Of Asgaard
8.Tattered Banners
9.North Sea Storm
10.Runes To My Memory
Hornbreak
11.Death In Fire
12.Valhalla Awaits Me
13.Victorious March
Encore
Intro
14.Cry Of The Black Birds
15.Pursuit Of Vikings

σαππορτ δεν ειδα, εφτασα μετα

τιμιοι οι αμον αμαρθ, μετριος ο ηχος σε αρκετα σημεια, καλος σε καποια αλλα

καλος ο χεγκ, αν και με τα φωνητικα τα τσιριχτα ειχε προβλημα, δεν του βγαινανε οπως τις αλλες φορες, τα εδινε ολα παντως.

σετλιστ σχεδον τελειο!

γενικως μια χαρα, αλλα τους εχω δει και πολυ καλυτερα

Του Johan εδώ και χρόνια δεν του βγαίνουν κάποια φωνητικά αλλά who cares??? Με τέτοια πόρωση και τέτοια ατμόσφαιρα ποιός κάθεται να προσέξει τέτοιες λεπτομέρειες? Νιώθω λες και με έχουν κλείσει σε κλουβί!!! Δεν μπορώ να περιμένω άλλο… 5 η ώρα θα ξεκινήσω και όποιος έρθει πρώτος ας φέρει και μια φουφού για να με ξεπαγώσει γιατί σίγουρα θα έχω γίνει παγοκολώνα!!! Amon Amarth ρεεεεεεεεεεεε 10 χρόνια περίμενα!!! Έχω αρχίσει από τώρα τα κρασάκια…δεν έχω να πω τίποτα άλλο!!!:vibrate::vibrate::vibrate:

δεν ειναι και τοσο λεπτομερεια για μενα η αποδοση του τραγουδιστη…το 06 και το 07 που τους ειχα δει μια χαρα του βγαινανε :!:

Τι να σου πω από παλιά βίντεο που έχω χαρακτηριστικά θυμάμαι 2004-2005 το έχανε που και που. Αλλά δεν είναι σημαντικό!!! Ελπίζω να κόψουν κώλους απόψε!!! Βέβαια η απουσία των bleed for ancient gods, an ancient sign of coming storm,With Oden on Our Side,Gods of War Arise και Where Silent Gods Stand Guard θα είναι εμφανέστατη αλλά θα το υποφέρουμε και αυτό!!! Fate of norns ρεεεεεεε!!! Θα ξεφύγωωωωωωωω:vibrate::vibrate::vibrate:

Thank you

Να 'μαι και γω!Καλως σας βρηκα και καλα να παθετε που με βρηκατε…
Στα του live…

Heathendom για ακομα μια φορα γ*μησανε, αλλα αυτος ο ηχος πολυ μπουκωμα ρε παιδι μου…
Και ενα μικρο παραπονο για το setlist, παλιοτερα παιζανε και μια διασκευη King Diamond, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ;

Οι Amarth αρκετα καλοι, ο ηχος αρκετα καλος, ο κοσμος πολυ ζεστος και το setlist αναμενομενο (:?)
Μια χαρα ηταν, αξιζαν τα λεφτα τους (αλλα να μην ερθουν παλι του χρονου,δεν μας φτανουν τα φραγκα)

ΥΓ: Μονο εγω φωναζα να παιξουν το ομωνυμο;

Σαλονικα το πολυ πολυ αντι για να Τhousand Years of Opression και North Sea Storm,να παιξουν A fury Divine και Metalwrath.Δεν εχω δει να κανουν αλλες αλλαγες στα τελευταια live τους…

Αλλα αν γινει κανα τρελο και παιξουν κανα Gods of War Arise,ε τον παιρνετε.

Heathendom πάρα πολύ καλοί.Amon Amarth παίξανε γαμάτα, ξεσηκώσανε το κοινό, και γενικά τα γ@#$#@νε όλα.Μόνο εμένα μου φάνηκε πως ο ήχος ήταν πολύ χαμηλά?Γενικά ήταν ευκρινέστατος, με εξαίρεση μερικές φορές τα φωνητικά που χανόντουσαν.Αλλά πολύ χαμηλά…Επίσης είμαι ο μόνος που ξενέρωσε με το μέρος?Περίμενα να εμφανιστούν οι λουλουδούδες από στιγμή σε στιγμή…Πολύ σκυλάδικο μου έκανε.Μάλλον γι’αυτό ήταν και χαμηλά ο ήχος.
Υ.Γ Επειδή επαναλαμβάνεται πολύ συχνά το φαινόμενο του να φωνάζουν το επόμενο συγκρότημα την ώρα που είναι ακόμα στη σκηνή το σαπόρτ(και νόμιζα πως είναι αποκλειστικό προνόμιο της ανεγκέφαλης πιτσιρίκαρίας των Iced Earth,που το κάνουν συνέχεια…), έχω να κάνω μια δήλωση:
ΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ , όσο και να φωνάζετε, δεν πρόκειται να παίξει λιγότερο το σαπόρτ!Όσο έχουν συμφωνήσει θα παίξουν!Απασχολείστε με κάτι άλλο το στόμα σας εκείνη την στιγμή και βουλώστε το!Όσο και να μην σας αρέσει το σαπόρτ δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το κάνει αυτό!ΖΩΑ!!!Και στους Kreator τα ίδια κάνανε.Όσο και να σιχαίνομαι τους Caliban, πήγα ήπια 1-2-3 μπύρες και περίμενα!ΖΩΑ, Ε ΖΩΑ!!!(επαναλαμβάνομαι ε?)
ας το σβήσει κάποιος υπεύθυνος αυτό το ποστ, ανέβηκε κατα λάθος 2 φορές…

Heathendom πάρα πολύ καλοί.Amon Amarth παίξανε γαμάτα, ξεσηκώσανε το κοινό, και γενικά τα γ@#$#@νε όλα.Μόνο εμένα μου φάνηκε πως ο ήχος ήταν πολύ χαμηλά?Γενικά ήταν ευκρινέστατος, με εξαίρεση μερικές φορές τα φωνητικά που χανόντουσαν.Αλλά πολύ χαμηλά…Επίσης είμαι ο μόνος που ξενέρωσε με το μέρος?Περίμενα να εμφανιστούν οι λουλουδούδες από στιγμή σε στιγμή…Πολύ σκυλάδικο μου έκανε.Μάλλον γι’αυτό ήταν και χαμηλά ο ήχος.
Υ.Γ Επειδή επαναλαμβάνεται πολύ συχνά το φαινόμενο του να φωνάζουν το επόμενο συγκρότημα την ώρα που είναι ακόμα στη σκηνή το σαπόρτ(και νόμιζα πως είναι αποκλειστικό προνόμιο της ανεγκέφαλης πιτσιρίκαρίας των Iced Earth,που το κάνουν συνέχεια…), έχω να κάνω μια δήλωση:
ΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ , όσο και να φωνάζετε, δεν πρόκειται να παίξει λιγότερο το σαπόρτ!Όσο έχουν συμφωνήσει θα παίξουν!Απασχολείστε με κάτι άλλο το στόμα σας εκείνη την στιγμή και βουλώστε το!Όσο και να μην σας αρέσει το σαπόρτ δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το κάνει αυτό!ΖΩΑ!!!Και στους Kreator τα ίδια κάνανε.Όσο και να σιχαίνομαι τους Caliban, πήγα ήπια 1-2-3 μπύρες και περίμενα!ΖΩΑ, Ε ΖΩΑ!!!(επαναλαμβάνομαι ε?)

και 100 φορεσ να τα επαναλαβεισ twisted_sister8 απολυτο δικιο θα εχεις αλλα οπως ειπες ζωα ειναι…καταλαβαινουν τα ζωα?

Τελοσπαντων.

Ξεχασα να αναφερω πιο πριν…γαμωτο με το τελος της συναυλιας περιμενα να πεταξουν το κερας που ηπιανε τη μπυρα…λες και δεν εχουν αλλα εκει πανω στη Σουηδια:lol:

Γεια μας!

Προς dxdxt και τα λοιπά

[SIZE=5]Τα σετλιστ μπαίνουν σε σπόιλερ. [/SIZE][SIZE=5]Γκέγκε?[/SIZE]

(Πήξαμε στους μπουτλεγκάκηδες-Μια φορά ένας από την περιφερώμενη κομπανία μου χε πει να μη μιλάω στην παρέα για να “παίρνει καθαρά το μικρόφωνο του”, στερωμένο στο ταβάνι του Τέξας. Πως γλύτωσε απ’ του χάρου τα δόντια ούτε αυτός δεν ξέρει)

Οντόπικ, άκουσα ότι ήταν συμπαθητικά. Οι Αμον δε με ενθουσίαζαν ποτέ τόσο ώστε να πληρώσω για να τους δω headline act, αλλά χαίρομαι που υπάρχει feedback για τους Heathendome. Ελπίζω να τους πετύχω πουθενά. Χαίρομαι επίσης για το ΥΓ του αποπάνω.

ΥΓ: Χαμηλά ακούς πιο καθαρά:wink:

Αν ο ηχολήπτης είναι καλός, όσο δυνατά και να είναι, θα ακούς μια χαρά. 8)
Παραήταν χαμηλά κατά την άποψη μου.Στην τελική μέταλ συναυλία βλέπαμε, θέλουμε τσίτα γκάζια!!!:band: