Amon Amarth 14/2 και 15/2 (Αθήνα/Σαλόνικα)!

Δε νομιζω,αλλιως θα γινοταν και Αθηνα το ιδιο…

Έχω μια ερώτηση… ο τραγουδιστής του σαπόρτ ήταν ο τραγουδιστής των bulldoza??? Γιατί αν ήταν η σκηνική του παρουσία έχει πέσει κατακόρυφα από το 2006 που τους είχα δει στο μύλο. Πολύ απογοήτευση!!! Αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν!!![/QUOTE]

ναι απο αυτους ειναι…δημητρης λεγεται.

απο την μπαντα δν νομιζω γτ αθηνα δν εκαναν κατι τετοιο, απο το μαγαζι τοσες μπαντες εχω δει παλι τπτ
Επισης, τι εψαχναν??:-k Γτ για καμερα δν ειπαν τπτ (αν ειναι off topic καντε το delete αλλα ειμαι περιεργη να μαθω γτ επαιξε τετοια φαση)

Πάντως σε όσες έχω πάει μόνο στους Γκάρντιαν έκαναν σωματικό έλεγχο (βασικά μιλάμε για χούφτωμα κανονικό εκεί παρά οτιδήποτε άλλο). Μπορεί να είναι “κολλήματα” των υπευθύνων στην είσοδο…

ναι ρε και εγω πρωτη φορα το εβλεπα αυτο!ευτυχως περασαμε καποιες μπυρες μεσα… 8)8)8)8)8)καποια στιγμη δεν αφηναν κι ολας και κανα 2 σουρωμενους να μπουν οτι να ναι…8O8O8O8O8O

Aπό την μπάντα όντως δεν παίζει να είναι γιατί ο Johan έπαιρνε πόζες.:stuck_out_tongue:

Ααα…ναι και στους Motorhead το 2007 είχε σωματικό έλεγχο στο ίδιο μαγαζί, στους Kreator πάντως δεν είχε, ούτε στους (φλώρους τους) Anathema.

Ενιγουει…

Δεν είπε και το σήμα κατατεθέν ρε.

Σαν οφ Όντεν
Θαντερ Γκαντ
Μαστεροφγουόρ
ΑΑΑΑΑΖΑΑΑΑΑΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ…

Το είχα ξανακούσει, δεν πειράζει και τόοοοσο…:smiley:

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να κλάπηκε κάτι και να το δήλωσαν στους σεκιουριτάδες. Εξού και ο έλεγχος… Απλά για να πουν ότι έκαναν την προσπάθεια τους να το βρουν. Λέμε τώρα… Πάντως κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί.

Σωματικό έλεγχο καλά κάνουν και κάνουν, είδατε τι έγινε με Dimebag. Και δεν είναι μόνο αμερική, έχω πετύχει και εδώ ανάλογα περιστατικά.

Merefin, εδώ και καιρό κάθομαι και σε παρατηρώ. Παίζει να είσαι η μόνη τρελαμένη μεταλού εδώ μέσα ε??:stuck_out_tongue:

Αχαχαχχαχαχαχαχα τρελαμένη είμαι σίγουρα και ζώο στις συναυλίες κατά κοινή παραδοχή. Δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! Δώσε ξύλο, δώσε σπρωξίδι γομάρι είμαι δεν με ξεκουνάς, το πολύ πολύ να φας καμία. Φάση είχε στο Asator που έρχεται ένας πορωμένος αγριομεταλάς, γομάρι σκέτο και με αρπάζει να μου πάρει τη θέση στα κάγκελα και εγώ όπως είναι φυσικό αντιστέκομαι και δεν τον αφήνω αλλά συνεχίζω να κοπανιέμαι. Γυρίζει με κοιτάζει που γκαροτραγουδούσα και χτυπιόμουν και μετά με παίρνει αγκαλιά από τον ώμο.:lol::lol::lol: Ότι να ναι!!!

8O8O8O
όχι κάνω πως δεν το είδα αυτό!!το ένα εγκεφαλικό μετά το άλλο…σε παρακαλώ πες ότι το είπες έτσι απλώς για να σπάσεις τα νεύρα,σε παρακαλώ…

οντοπικ:άνετα στο fuzz μπορούσα να φέρω την ψηφιακή videocamera…χαλαρά πράγματα και μαλακία που δεν το έκανα…

Now playing: Forest Of Shadows - November Dream
via FoxyTunes

Πλάκα κάνω μωρέ, δεν χρειάζεται πάντα ένα εμότικον να δείξεις το ύφος σου.:stuck_out_tongue:

οι Amon Amarth και οι Kreator τους έχουν για πρωινό:lol:

όχι απαξιώ!δεν θα πω τίποτα…

Now playing: Forest Of Shadows - Departure
via FoxyTunes

ESPEIRAN OI AMON AMARTH an kai me xalase ligo o ixos stin arxh!
eliosa mesa sto pit k akoma den mporo na koyniso to kefali mou!!!
pira k mployza vs the world…

episis xenera o ligos kosmos re pouti moy…
einai dynaton oi amon amarth na exoyn mono 500 atoma?

εγώ το ρώτησα το παλικάρι τι τρέχει στην έξοδο… και όπως ξανάγραψα είπε ότι τιυ κλέψανε το κέρατο του μάστορα… καλή φάση!:lol: