Amon Amarth @ Fuzz 22/04/12

[QUOTE=lamousis;1339802]Νομίζω τα 2 - 3 παραπάνω ποστ τα λένε όλα!
Από κόσμο ηταν γεμάτο όλο το κατώ διάζωμα (το πάνω πρέπει να ήταν κλειστό)
Ελπίζω πάντως να ήταν σοβαρές οικογενειακές υποχρεώσεις!![/QUOΤE]

Το πάνω διάζωμα ήταν ανοιχτό και σχεδόν γεμάτο απ’ ότι μου είπε ένας φίλος μου μετά γιατί εγώ ήμουν κάγκελο και δεν έβλεπα…

Ε τι να λεμε ηρθαν και τα ισοπεδωσαν ολα. Ο λαιμος μου ειναι φριχτα πιασμενος, αλλα αξιζε το κοπο8). Μονο αρνητικο ο ηχος, που ωρες ωρες η φωνη του γιοχαν δεν ακουγοταν καθολου και καποιες αλλες, οι δικασες καλυπταν τα παντα.(Τουλαχιστον ετσι μου φανηκε χθες).Παντως οι Σουηδοι σταθηκαν στο υψος τους!

Σαν να με πατησε νταλικα ειμαι…

Τρομερο λαηβ απλα, καλυτεροι απο την προηγουμενη φορα, επαιξαν γυρω στην μια ωρα και 3 τεταρτα, πολυ κεφατοι και με τρομερη αποδοση και με ενα Fuzz να πηγαινει πανω-κατω. Πολυ καλο και το σετλιστ, στηριγμενο στο τελευταιο τους αλλα με ολα τα χιτακια μεσα και με 2-3 εκπληξουλες (Victorious March και Under the Northenr Star).

Το κεφαλι μου δεν μπορω να γυρισω, ο λαιμος μου ειναι σαν να εχω καταπιει κακτο, αρα καλα περασαμε :smiley:

Η επικότητα σε όλο της το μεγαλείο. Καταπληκτικό live, νομίζω μας πάτησαν όλους μια χαρούλα. Εϊχα την τύχη να τους δω για πρώτη φορά και ελπίζω όχι τελευταία. Τα κομμάτια του νέου δίσκου, αν και γενικά δεν μου πολυαρέσουν, στο live μεταμορφώνονται. Αλλά τι να λέμε, εδώ ακούσαμε Victoriour March, πραγματικά ήταν θαύμα που δεν υποστήκαμε αποκόληση κεφαλιού.
Μόνο αρνητικό το θέμα με τη φωνή που ανέφερε και ο δυο φορές αποπάνω μου, κάτι το οποίο όμως δεν μας εμπόδισε να περάσουμε καλά.

ΥΓ. Επίτηδες δεν άκουσα Karma Violence τις προηγούμενες μέρες, ήθελα να τους ακούσω για πρώτη φορά live. Μου φάνηκαν τρομερά δεμένη και προβαρισμένη μπάντα, και ο τύπος στο μικρόφωνο έχει πολλές δυνατότητες. Νομίζω προετοίμασαν μια χαρά το έδαφος για τη σφαγή.
Γενικά, μια πολύ δυνατή και αντρική εμπειρία, :lol: πάντα τέτοια να χουμε.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ MERCHANDISE?:frowning:

Εκανα εγγραφη στο φορουμ μονο και μονο να μοιραστω το χτεσινο σοου.
θα ξεκινησω λεγοντας οτι δεν ηξερα καν πιοι ειναι οι Karma Violence , αλλα μετα το χτεσινο ιντρο μου αφησαν πολυ καλλες εντυπωσεις. ο τραγουδηστης εβγαζε καλη φωνη, το μονο προβλημα ητανε οτι το μπασσο ακουγοτανε πολυ δυνατα και η κιθαρα πολυ σιγα.

Τωρα στους Amon Amarth:
Τι να πω, απλος καταπλικτικοι, φοβερο λαιβ με τρελο χεντμπανγκινγ και να μας κανουν να χοροπηδαμε για 2 ωρες χωρις σταματιμο. Η φωνη μου (οπως σε περισοτερους) εκκλησε ,ο σβερκος ισα που κουνιεται αλλα ακσιζε καθε στιγμη.
Οι Amon Amarth δειχνανε απιστευτα ορεξατοι και γουσταραν τρελα την ανταποκριση του κοσμου, κυριολεχτικα τα σπασαμε ολλα στο Φαζζ. Τα καλυτερα κοματια τους (ολλα φοβερα ητανε ) για μενα ητανε τα:
Death in Fire ,Pursuit of Vikings,Twilight of Thunder God kai Guardians of Asgaard.
παιρετερο να πω οτι στα τελευταια 2 που ητανε το ουτρο τα δωσαμε ολοι ΟΛΛΑ!.
Ειμαι σιγουρος οταν ξαναερθουνε εδω θα παω χωρις δευτερη σκεψη, αυτα απο εμενα κια καλη συνεχεια!
Υ.Γ Οπως ειπε και ο Γιοχαν " Ειστε το καλυτερο κοινο της Ευρωπης ,αδελφια Ελληνες"

προφανώς γιατί ήταν τελευταίο λάιβ της περιοδείας και τους τέλειωσε.

οι karma violens ωραία τα έσπασαν, ο τραγουδιστής γιατί θέλει να γίνει Σεθ στη θέση του Σεθ; για τον γκεστ στο τελευταίο κομμάτι, ούτε σχόλιο.

και οι amon amarth ωραία τα έσπασαν, αν και ο ήχος σε κάποιες φάσεις ήταν ψιλοαπαράδεκτος, πχ το valhall awaits me κατακρεουργήθηκε.

τίμιο λάιβ γενικά, ρισπέκτ και στην μπάντα που μετά υπέγραψαν και βγήκαν φωτογραφίες με όλους όσους περιμέναμε μία ώρα να βγουν. ο johan πήγε στην αρχή να φύγει φουριόζος αλλά στην πορεία το ξανασκέφτηκε και περίμενε :stuck_out_tongue:

Δεν χρειαζεται να συμπληρωσω κατι παραπανω. AMON AMARTH LIVE ηταν.

Το ταξιδακι αξιζε και με το παραπανω.

Η σπουδαια βραδια συνεχιστηκε στο Ragnarok μεχρι το πρωι, oπου οι μουσικες επιλογες του μας πηραν και τα οσα μυαλα μας ειχαν απομεινει !

Όπως τα παν και οι αποπάνω, τρομερό λάηβ.

Τους Karma Violens τους είχα μόνο ακουστά, αλλά ήταν πάρα πολύ καλοί και με έπεισαν πλήρως. Θα τους ψάξω ασαπ και ελπίζω να τους ξαναδώ κάποια στιγμή.

Για Amon Amarth τώρα, τι να πεις. Γεμάτη εμφάνιση, απ’ όπου κι αν το δεις. Σετλιστ, κεφι, κοπάνημα… άψογοι. Τα κομμάτια που παιξαν απ’ το Surtur είναι αυτά που ξεχωρίζω, ενώ και οι επιλογές στα υπόλοιπα δε με χάλασαν καθόλου. Valhall Awaits Me, Thousand Years of Oppression, Under the Northenr Star τα πάντα όλα. Ο ήχος που ήταν το μόνο ερωτηματικό στο σημείο που ήμουν εγώ -προς τα πίσω- αν εξαιρεσουμε κάποια σημεία στην αρχή κυρίως που ακουγόταν μόνο η δίκαση, κατά τα άλλα ήταν αρκετά καλός. Αλλά τι κάθομαι και λέω, Victorious March και ψόφος. Άντε και στο επόμενο!

E NAI :smiley:

Από Παρασκευή ψήσιμο στον πυρετό γαμώ την τύχη μέσα, δεν μπόρεσα να κατέβω!!!:cry: Παίξαν και victorious march εεεε??? Ήθελα κολασμένα να το ξανακούσω!!! Ααααααχ :(:(:frowning: την επόμενη φορά… είχε πολύ κόσμο???

ΈΧΟΥΝ ήδη βγάλει δίσκο τα παιδιά. [B]Τσεκαρέ το[/B]… :wink:

Δεν εγινε sold out αλλα ειχε πολυ κοσμο. Και φυσικα το victorious march ηταν μια απ’τις κορυφαιες στιγμες της βραδιας! Δεν θα ελεγα οτι η συναυλια ηταν πολυ καλυτερη απτην προηγουμενη φορα, σιγουρα ομως ισαξια(ημουν και λυκειακη τοτε:p )

Απολαυστε μερικα απο τα κοματια ου πεξανε χτες και τι φωνη ριξαμε

Πω ρε πολύ κακός ήχος!!!

Ε δεν ηταν και ετσι ρε, δεν ειαι απο την κονσολα αυτο :stuck_out_tongue:

Βασικα στο πρωτο κομματι ηταν λιγο θαμμενες οι κιθαρες, μετα εστρωσε.

Φοβερο ριβιου ανεβασε το ροκιν στη κεντρικη,τιγκα στην ουσια.

τεραστιο λαιβ, οπως πρεπει να ειναι ολα…

Πολη ενεργεια απο τους Καρμα, μας ‘ζεσταναν’ οπως επρεπε. Αν και θα προτιμουσα δικα τους κομματια απο διασκευες. Για το τιμιο τυπακι με το χαβανεζικο πουκαμισο :yes:

Και φτανουμε στους Αμον… Μου πηρε τρεις μερες να συνελθω. :smiley:

Εμένα ακόμη με πονάει ο λαιμός μου και ήμουν και κάγκελο, ούτε σε πιτ δεν μπήκα και είμαι σκατά… αλλά γάμησαν, έγινε πραγματική σφαγή και το κοινό πολύ δυνατό σε σύγκριση με άλλες!!

Στο review του rock overdose ([U]εδω[/U]) λεει και στο κειμενακι και στο σετλιστ οτι παιξαν το bleed for ancients gods.Παθαινω αλτσχαημερ στα 20? Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν το ειπαν…Μπορει να επιβεβαιωσει κανεις?