Amon Amarth @ Fuzz 22/04/12

Εαν δεν ξερεις καλα την Αθηνα, απο πεδιο του Αρεως πηγαινε Βικτωρια τρενο-Ταυρο και μετα δες εδω την διαδρομη

http://www.ekdd.gr/ekdda/files/var/xartis.html

Αλλιως οπως σωστα ειπε καποιος αλλος
Με λεωφορείο:
Γραμμή 049 από Ομόνοια, στάση Ταύρος,
Γραμμή 914 από Ομόνοια, στάση Ταύρος,
Γραμμή 815 από Γουδί, Βασ. Σοφίας, Πανεπιστημίου, Ομόνοια, στάση Ταύρος.

Ναι και οπως κατεβενεις για ομονοια/βικτορια στα ΔΕΞΙΑ θα σου φανε το πορτοφολι και πιο κατω στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ το κινητο / μπουφαν κτλ.

Εαν ειστε μεχρι 4 τσιμπατε ενα ταξακι, διπλα ειναι, επειδη δουλευα πριν καποια χρονια εκει ειναι στριμοκολη περιοχη και φανταζομαι τωρα εχει γινει 100 φορες χειροτερα. Οποτε ταξακι. :wink:

Υπάρχει κανείς από Περιστέρι/Πετρούπολη/Αιγάλεω που θα πάει στη μάχη;

Άντε σε λίγες ώρες επιτέλους :smiley: :smiley: !!

Ρε παίδες ξέρουμε περίπου τι ώρα θα βγουν οι ΑΑ; Μην σκάσω τζάμπα από τις 9 κ περιμένω κανά 2ωρο

Ρε παίδες, τι ώρα ξεκινά η συναυλία;

8 30 βγαινει το σαππορτ. Υπολογισε τους Αμον κατα τις 9, 9 και τεταρτο…

Ξεκινάμε για φουζζ :smiley: !! Άντε και καλή σφαγή να έχουμε !!

Thanx!

Αν βγουν ρε οι Karma 8,30, δεν προλαβαίνουν οι Amarth να είναι στη σκηνή στις 9. Μάλλον κατά τις 10 παρά να τους περιμένουμε.
Άντε, καλό live.

9:30 λογικά με 10 παρά το αργότερο!!!

21:45 ακριβώς…!!

φευγω… Καλο λαιβ, τα λεμε στην Βαλχαλλα. Μην ξεχασετε τα τσεκουρια σας :slight_smile:

Σφαγη! 8)

Ο σβερκος μου…

Το πρωί που θα ξυπνήσω μάλλον θα μαι ανάπηρος.
Κριτικές κλπ αύριο.

Αιμα, Θανατος και μπυρες εχθες…:smiley:

Η ώρα είναι σχεδόν 1 το μεσημέρι της επομένης. Δεν βλέπω κίνηση στο θρεντ για κριτικές και εντυπώσεις. Λογικά πεθάνατε όλοι χτες και βρίσκεστε στη Βαλχάλα? Δεν έχει ιντερνετ εκεί? Και εγώ ο αμαρτωλός που δεν πήγα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων πού θα μάθω τί έγινε?

Νομίζω τα 2 - 3 παραπάνω ποστ τα λένε όλα!
Από κόσμο ηταν γεμάτο όλο το κατώ διάζωμα (το πάνω πρέπει να ήταν κλειστό)
Ελπίζω πάντως να ήταν σοβαρές οικογενειακές υποχρεώσεις!!

Θα κάνω ένα review σε λιγάκι, μόλις μπορέσω να γίνω λίγο αντικειμενικός γιατί τώρα στο μυαλό μου γυρίζουν ακόμα οι στίχοι: “Odin, Guard our ships, our axes, spears and swords” !! Αλλά με απλά λόγια, μας πήραν τα μυαλά, μας τα πέταξαν στο πάτωμα (ή στο κάγκελο όπου βρισκόμουν) και τα έλιωσαν με τσεκούρια για 2 ώρες σχεδόν!! Από τα καλύτερα λαιβ που έχω δει και τους έβλεπα για πρώτη φορά!! Δεν τους ξαναχάνω ποτέ όποτε αποφασίσουν να μας ξανατιμήσουν!!