Δεν περνάνε οι γαμωμέρες με τίποτα…
Τσιμπησα εισιτηριακη χθες και ειμαι ετοιμος για τον “πολεμο”.
Στα υποψιν,οτι στο Mall που πηγα,απ’οτι ειδα ειχε πολλα εισιτηρια ακομα,το λεω μονο για ενημερωση.
Σήμερα είπαν ότι ανακοινώνεται το support !! Άντε να δούμε!!
o Τζο (τίκετ χάουζ για τους αδαείς) ανακοίνωσε εκδρομή από Θεσσαλονίκη, για όσους ενδιαφέρονται.
Karma Violence τελικά.
Για να γινει η εκδρομη πρεπει να μαζευτουν 30 ατομα.
Για αρχη ζηταει απλως τα ονοματα, και αν εχουν φτασει το παραπανω πληθος, τοτε θα παρει τηλεφωνο να μας ενημερωσει καμια βδομαδα πριν ωστε να δωσουμε και τα λεφτα.
Μεχρι προχθες που πηγα εγω με την παρεα μου, ειχε 14 ατομα σημειωμενα. Ειναι αρκετα νωρις βεβαια ακομα, αλλα οσοι εχετε δισταγμο, ορματε με τα χιλια !!!
λολ, σήμερα που πήγε ο αδερφός μου και άφησε όνομα του είπε ότι είναι 9 άτομα. ό,τι να’ναι, Τζο είσαι \m/
Aν δεν μαζευτούν 30 άτομα η εκδρομή δεν θα γίνει.
αν όμως μαζευτούν,
[SPOILER]
[/SPOILER]
Μια βδομαδα εμεινε !!!
Εχουμε αλλαγες στο setlist! [SPOILER]19 πλεον τραγουδια στις τελευταιες συναυλιες σε αυστραλια ιαπωνια με[SIZE=“5”][B][U] victorious march[/U][/B][/SIZE],bleed for ancient gods, Thousand Years of Oppression!Χαος λεμε![/SPOILER]
Πωπωπωπωπωπωπω, αν παιχτούν τα 2 πρώτα που αναφέρεις θα χουμε νεκρούς!
οκ αν παιξουν τετοιο σετ-λιστ θα σας μισω για παντα κολοφαρδοι αθηναιοι…!!!
Γιατι να μην ερχονται Θεσσαλονικη ρε γαμωτο…γιατι…?
Γνωριζουμε ωρα εναρξης??
20.30 θα ξεκινησουν οι Κarma Violens…
Απο το πεδιο του Αρεως (εκει που αποβιβαζουν τα κτελ), πως παμε μεχρι τον Ταυρο και το Fuzz ??
Για δωστε σταθμους, δρομολογια κλπ.
Αν έρθεις Αθήνα σε φιλοξενώ σπίτι μου και κανονίζω και ταξί να σε πάει και να σε φέρει
Ευχαριστω πολυ ρε μαν, αλλα θα κατεβω με παρεα και ηδη εχουμε κανονισει να γυρισουμε πισω αμεσως τα ξημερωματα.
Νομίζω οτι η καλυτερη διαδρομη ειναι η εξής : πηγαίνετε Ομόνοια με τα πόδια και απο εκεί παίρνετε το 049 (λεωφορείο) .Κατεβαινετε στη σταση Εργα.
Ελπιζω να βοηθησα…