Amon Amarth @ Fuzz 22/04/12

Εισιτήρια πουλάνε στην Θεσσαλονίκη?

Είπαμε… θα φέρει σε λίγες μέρες.

Μόλις είδα ότι θα έχει εκδρομή από Θεσσαλονίκη σταμάτησα να διαβάζω εκεί και άρχισα να κάνω σχέδια:p

που πουλάνε εισιτήρια για την συναυλία στην Αθήνα??

πήγα Τικετ Χαοθς και Μεταλ Ερα, αλλα δεν εχουνε

Public και Ticketservices (Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)

Φίλος μου που τους είδε σήμερα Στοκχόλμη είπε ότι πάιξανε το [SPOILER]The beheading of a king8O8O8O ΜΑΚΑΡΙ!!! αν και τα υπόλοιπα τα ίδια και τα ίδια σχεδόν όλα από τα τελευταία 2 άλμπουμ, κρίμα![/SPOILER]

Παίζει κανεις που θα κατεβει για Amon Amarth, να μπορεσει να με πάρει απο Αθηνα εισητηριο για BG στις 16/6 ; Το τικετχαουζ Θεσ/νικης δεν παιζει να φέρει ε;

Έλα το πιασα το υπονοούμενο:lol: να το κάνω επάγγελμα να βγάζω και κανα μεροκάματο βρε αδελφέ! Όχι δεν πρόκειται να φέρει εισιτήρια για Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Άμα δεν πάω αυθημερόν Amon Amarth μπορώ να σου φέρω, τώρα που ξέρω και που είναι τα public.:stuck_out_tongue: Αλλά θα ξέρω εκείνες τις μέρες πως και τι. Μπορείς πάντως να παραγγείλεις στο στέλνουν τελικά.

Πάω αύριο για εισητήριο. Έχω ακούσει λίγο αλλά σκοτώνουν και θέλω πολύ να τους τιμήσω. :smiley: Θέλω The Last With Pagan Blood για να ανατριχιάσω ολόκληρος!!! Μακάρι κι ένα καλό support.

^^^
Μακάρι, και γω θα ήθελα να ακούσω τις ριφφάρες του Victorious March. Όμως συνήθως παίζουν από τις τελευταίες τους κυκλοφορίες.

Λοιπον οι Amon εσπειραν, δυστυχως τους Grand Magus δεν τους προλαβα, αλλα δεν πειραζει τους εχουμε ξαναδει εδω :stuck_out_tongue:

http://www.setlist.fm/setlist/amon-amarth/2012/o2-abc-glasgow-scotland-7bdecec8.html

Eπισης γνωρισα ΤΕΛΕΙΩΣ τυχαια τον Thorgal…τι μικρος που ειναι αυτος ο κοσμος τελικα.!

Hey mate!!!

Αφορμη να ξαναγραψω μετα απο παρα πολυ καιρο, χαχαχαχα!! Να’σαι καλα ρε μαγκα!

Ναι, οκ, αν περιμενετε κατι απο το…πολυυυυ παρελθον μαλλον δεν, αλλα και παλι γαμησε!!:smiley: Καλα προσωπικα και 16 φορες το ιδιο τραγουδι να επαιζαν παιζει να ημουν ευτυχισμενος!:stuck_out_tongue:

ps: Δεν ειναι μικρος ο κοσμος, η Σκωτια ειναι μικρη!

Cheers!!:drunk:

Ενταξει, κομπλε το σετλιστ. (αλλα παιξτε και το victorious march να πεθανουμε ευτυχισμενοι)
Η αποβαση απο τον Βορρα ειναι πιο σιγουρη απο ποτε πλεον.
Να μας περιμενετε, θα ερθουμε με αγριες διαθεσεις.

:metal: :twisted: :metal:

[SPOILER]Μονο εμενα δε μου πολυαρεσει το setlist? :-s Που ειναι το victorious march, που ειναι τα asator, valhall awaits me… Νταξει τα χουμε ξανακουσει αλλα γινεται να μην υπαρχει victorious march? :?[/SPOILER]

[SPOILER]Σιγα το asator. Αν κατι ακομα λειπει απο τον συγκεκριμενο δισκο (περαν των cry of the blackbirds και under the northern star που παιζουν), αυτο ειναι το GODS OF WAR ARISE.[/SPOILER]

[SPOILER]Τραγουδαρα το gods of war και ναι λειπει, αλλα περι του asator οι αποψεις διιστανται…8)[/SPOILER]

[spoiler]UNDER THE NOTHERN STAR!!!

Και το For Victory Or Death δεν μας χαλαει καθολου

Ψιλομαλακια που δεν εχει τα κλασσικα παλια (Death In Fire, Thousand Years Of Oppression κτλ) αλλα τα εχουμε ξανακουσει, καλα κανουν και φρεσκαρουν το σετλιστ τους[/spoiler]

[SPOILER]Το death in fire το χει στο 14 ρε.Ειπαμε αλλα οχι και ετσι:lol::lol:[/SPOILER]

Προσπαθώ να ανεβάσω μια photo αλλα δεν κάθεται…κρίμα ρε πουστη μου εχει πολλυ πλάκα…