ρε αφού δεν ακούω.προσπάθησα, αλήθεια.παουερίζουν πολύ για μένα…
Marry me woman ! :-s
τι ωρα ξεκινανε οι πρωτοι??
κορπς ελα ρε
θα μαι και γω απο νωρις
ρε οι amoral το γυρισανε???
ελπιζω να μην παιξουν μονο τον τελευταιο τους δισκο…!!!
8 ανοίγουν οι πόρτες για Αθήνα τουλάχιστον.Τώρα για Σαλόνικα δεν ξέρω, αλλά γράφει πάνω στο εισιτήριο.
και ελάτε πιο νωρίς μωρέ και ας μη σας αρέσουν!
καλά εκτός αν έχετε καμιά δουλειά…
λοιπον θεσσαλονικεις να περασετε καλα και να μας ενημερωσετε για setlist κ.τ.λ.
αντε μια μερα εμεινε.
ΧΑΜΟΣ, τα λέμε το βράδυ…
“Leaves Scar” ρε παιδια… μη το αφήνετε έξω…
Άντε αύριο τέτοια ώρα θα πηγαίνουμε gagarin 
μακάρι να πάιξουν κ κανα greed οι Amorphis :roll:
όσο για Before The Dawn είμαι σίγουρη ότι θα τα σπάσουν αν και θα ήθελα να ακούσω κ Take My Pain 
Ένα θα πω, ένα. Παίξαν στο encore για πρώτη φορά ολόκληρο το
[SIZE=“4”]SKYFORGER[/SIZE]
Δε περιγράφω άλλο, δεν υπήρχε το live. Πάτε όλοι, μη το σκέφτεστε.
Τέλος. AMORPHIS AMORPHIS AMORPHIS :vibrate::bow2::band:
Ο Joutsen έχει γίνει εκπληκτικός με τα καθαρά (με τα brutal ήταν πάντα θεός)
:|:|:|:|:|:|
ΕΛΠΙΖΩ να το παίξουν και εδώ και πεθαίνω πραγματικά!
Μακάρι Μακάρι Μακάρι…
πωπω αυτό είναι ελπίδα που έδωσες, μακάρι μακάρι!
χωρίς πλάκα μόλις τώρα σκεφτόμουν άντε να γυρίσει κανένας από το live, και συγκεκριμένα εσένα:p
Now playing: Amorphis - Skyforger
via FoxyTunes
Μακάρι φίλε μου, θυμάμαι που το συζητούσαμε… πιστεύω πως θα το κάνουν. Και μάλιστα το καναν χωρίς να αφαιρέσουν κάποιο άλλο. Ίδιo set με τον προηγούμενο ποσταρισμένο.
Με τεράστια διαφορά Νο1 live μετά τους AC/DC.
Πόσο θεοί μπορεί να είναι τελικά; Πόσο τιτανοτεράστιος είναι ο Τόμι; Μιλάμε για εναν απο τους καλύτερους frontmen στην απόλυτη ακμή του. Όλο το group έσκισε, ο ήχος υπήρξε πεντακάθαρος, το setlist εξαιρετικό. Για μένα ήταν ακόμα καλύτεροι και απο την τελευταία φορά με Poisonblack. Αν υπήρχε δικαιοσύνη στο μέταλ, οι Amorphis θα έπρεπε ΤΩΡΑ να ηγούνται του ιδιώματος, να είναι μεγάλοι σταρ. Η προσέλευση του κόσμου μέτρια δυστυχώς. ΟΙ BTD πρέπει να ικανοποίησαν όσους ήρθαν και για αυτούς,εμένα μου φάνηκαν ok, ωστόσο δεν δηλώνω ειδικός. Απο τους ΑMORAL που τους πρόλαβα στο τέλος, φάνηκε να είναι ταλέντο ο νεαρός τραγουδιστής.
Υπαρχει Θεος!!! Το Skyforger στο setlist??? Ευχαριστουμε παιδες για τα καλα νεα.
Περιμένω να ακούσω οτι οι BTD γκρέμισαν τα πάντα στο διάβα τους:!:
Περιμένω πως και πως να τους δω αύριο και μετράω ως και τα λεπτά…!!!
Αν εξαιρέσεις το γεγονός οτι ο drummer τους πετούσε τις μπακετες ψηλα στον αερα για πόζα και αφου δεν τις επιανε έσκαγε στα γελια μονος(την πρωτη φορα ειδικά) του οκ καλα παίξανε:p
Την φάση που του έφυγε η μπακέτα την είδα και εγώ.
Ξεσκίστηκε να γελάει!
Φοβερή συναυλία για ακόμα μια φορά από τους Amorphis.
Ο Tomi όλα τα λεφτά και τρελό hedbanging με τα μακριά ράστα του:metal:
Είπαν και το Skyforger στο encore.
To μόνο κακό ήταν η μικρή προσέλευση του κόσμου:(
Φρήδομ θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές σήμερα!!!:D:D:D
παιδιά όλοι μαζί να φωνάζουμε Skyforger Skyforger μπας και το παίξουν και μας στείλουν!
Now playing: Amorphis - Skyforger
via FoxyTunes
SPOILER ρε σεις θα μας φανε ζωντανους κατι ellanor
Εκτος το οτι τα σπασανε μετα το λαιβ πηγα και τους επιασα συζητηση και ειναι και γαμω τα ατομα, καθολου ψωνια(εκτος λιγο απο τον φαλακρο που δεν ηταν εκει), προθυμα να συζητησουν κ να υπογραψουν και τα ρεστα. Γενικα ο ντραμμερ ειναι λιγο καγκουρας σε ολες τις φωτο επαιρνε αστειες ποζες χαχα οποτε δεν νομιζω το θεμα με τις μπαγκετες να το εκανε τερμα για ποζερια, το εκανε και λιγο για καφριλα
Εμεις παντως η αληθεια ειναι οτι δεν το φωναξαμε… Ρε σεις ξερετε γιατι δεν το επαιζαν μεχρι τωρα; Γιατι ο τραγουδιστης δεν ηξερε τα λογια… Με σκονακι το ειπε χθες(τι σκονακι, ολοκληρο Α4 πανω στο μονιτορ)
Ξερει καποιος αν θα βρω εισιτηριο απεξω?