Λογικα ναι,δε νομιζω πως ειναι sold out…
Ευχαριστω.
Το να πετάς μπαγκέτες στον αέρα και να μη τις πιάνεις είναι τρομερά γελοίο, αλλά όποιος ήταν Firehouse ξέρει πως υπάρχουν και χειρότερα:p
Ο drummer session-άς πρέπει να 'ναι αν δε κάνω λάθος.
Anyway, καλά θα περάσουμε σήμερα!
:lol::lol: αυτά είναι!!!πάντως σήμερα θα ελπίζουμε και στο Skyforger!!!άντε, ελπίζω να τρανταχτεί το gagarin!!!
Όλα ωραία κ καλά άν κ ήθελα να μην επικεντρώνονται τόσο πολύ στους 3 τελευταίους δίσκους αλλά να παίζουν αρκετά κ από παλιότερα… Ευτυχώς από την άλλη που οι 3 τελευταίοι τυγχάνει να’ναι κ δισκάρες. 
Σοβαρευτείτε, δεν είναι δικαιολογία αυτό. Και δλδ έχουν κάνει 50κάτι συναυλίες και επιτέλους το έμαθε? Απλά ήταν η πρώτη φορά και για να είναι σίγουρος, είχε και τους στίχους. Επίσης είναι η τρίτη φορά που έρχονται Ελλάδα και παίζουν παραπάνω κομμάτια απ’ ότι σε άλλες χώρες.
σετλιστ εχουμε απο χθες??
παιζουνε τιποτα τελικα απο tuonela ??
[SPOILER]Amorphis
- Skyforger intro/Silver Bride
- Sampo
- Towards And Against
- The Castaway
- Smithereens intro / The Smoke
- Majestic Beast
- Alone
- Silent Waters
- Against Widows / Cares / On Rich And Poor
/ Against Widows / Better Unborn (Elegy Medley) - From the Heaven of My Heart
- Sky Is Mine
- Black Winter Day
Encore: - Sign From the North Side
- Skyforger
- House Of Sleep
- My Kantele
[/SPOILER]
Όμορφη setlist, αρκετά τραγούδια. Προφανώς βέβαια θα ήθελα και Leaves Scar/White Swan/Black River, αλλά ας μην είμαστε πλεονέκτες 
Λοιπον δεν ειχα ποτε σακουλεφτει τι παιζει με τους amorphis μεχρι που πριν απο 2 βδομαδες αποφασισα ετσι στο ξεμπαρκο να παω στη συναυλια.
Περιττο να περιγραψω το σκαλωμα που εφαγα και απο τοτε αρχισα μανιωδως τα εντατικα με οσο περισσοτερα μπορουσα απο τη δισκογραφια τους. Μου αρεσει αρκετα η πορεια τους απο τα brutal φωνητικα στα πιο καθαρα και μετα στον μπαλαντερ Joutsen που τα κανει ολα και συμφερει! Ελπιζω να τιμησουν ολες τις περιοδους στο live.
Ουτε τα support τα πολυξερω (θα μαι τελειως νουμπι αποψε).
Απ’οσα προλαβα να ψαξω οι before the dawn καλοι ακουγονται, εχουν και τον Λεμονη στο μπασο, μετραει.
Απο amoral εβαλα γουτουμπ 1ο τραγουδι το leave your dead behind και χαρηκα, βαζω 2ο το suckerpunch και μου ρθε κεραμιδα…ετσι ακουγονται τωρα? πικρααα…
Τα 30 ευρω τα επενδυσα παντως και ελπιζω να χω κερδος, μη βγει φουσκα η αποψινη βραδια και να περασουμε καλα! Ανυπομονω…
Καλά θα είναι… Οι Amorhpis είναι εγγύηση. 
(και οι BTD υποθέτω καλοί θα είναι :P)
Για διαθεσιμότητα εισιτηρίων ξερουμε τιποτα?
Οι Amoral είναι πολύ παιδάκια και μου έκανε εντύπωση καθώς έχουν βγάλει πολλά album. Πολύ ποζεροκατάσταση, ο τραγουδιστής βγήκε στην αρχή αλλά Axl, καλοί ήταν για μια μπύρα, έπαιξαν 6-7 κομμάτια αυτά…
Τους Before The Dawn τους περίμενα πως και πως, τους ακούω από πέρισυ και χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι θα συνοδεύσουν τους Amorphis στην περιοδεία. Δυστυχώς δεν ήταν και η καλύτερη εμφάνιση που θα μπορούσαν να δώσουν. Σαν να βαριούνταν, σαν να έκαναν πρόβα στο γκαράζ του σπιιτιού τους όπως είπε και ένας φίλος μου, ήταν πολύ φλατ. Εϊχαν πολύ καλό ήχο και τα φωνητικά ήταν εξίσου καλά όπως τα άλμπουμ αλλά δεν σε ξεσήκωναν ρε γαμώτο, πολύ βαριεστημένοι. Επίσης δεν ειχαν προηχογραφημένα κάποια σημεία που δεν παίζονται live με αποτέλεσμα να ψιλοχάνουν τα κομμάτια.
Έπαιξαν τα εξής:
Μπήκαν με Disappear, μετά faithless και dying sun και ακολούθησαν με τυχαία σειρά scar, morning sun, unbreakable, my room, the black, exile, monsters, my darkness, my room (δεν νομίζω να ξέχασα κανένα…) και φυσικά για το τέλος άφησαν το deadsong
Καλά για τους Amorphis δεν υπάρχουν λόγια!!! Τι ενέργεια ήταν αυτή!!! Ήταν απίστευτοι!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!! Ο Tomi έχει δώσει άλλη πνοή στο συγκρότημα! Τους έχει ανεβάσει κατακόρυφα!!! Φανταστική απόδοση!!!
Δεν ξέρω αν το είπε κανένας πιο πριν αλλά έπαιξαν Skyforger:vibrate::vibrate::vibrate: Βγαίνουν για το encore και λέει ο Tomi θα παίξουμε πρώτη φορά ένα τραγούδι, δεν το έχουμε ξανακάνει σε όλη την περιοδεία και φωνάζει skyforger!!! ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ!!! (Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι δεν φωνάζαμε πιο πριν Skyforger και έτσι μας ήρθε κεραμύδα) Κατά τα άλλα το setlist ήταν το αναμενόμενο
Το μόνο αρνητικό της βραδιάς ήταν η μικρή προσελεύση του κόσμου. Μισογεμάτο το Principal:( Ελπίζω να μας ξαναρθουν σύντομα με μία εξίσου φοβερή δισκάρα!!!
merchandise ειχανε???
Πες μου ότι στο Monsters παίζουν και τα πλήκτρα στο τέλος
Ναι είχανε.
Ε ρε γκάβλες!!
Περί απόδοσης πάντως, θεωρώ ότι τα δυνατά τους κομμάτια τα έχουν αφήσει εκτός. Κρίμα.
Το ναι είχανε πήγαινε στο merchandise… στο Monsters εννοείται πως δεν είχαν τα πλήκτρα αφού λέω ότι πέθαιναν από τη βαρεμάρα οι άνθρωποι, προετοιμασία μηδέν!!!
Με σκοτώνεις:(
Εδώ αφήσανε Fabrication στην απέξω τι να συζητάμε τώρα…:thumbdown: