Και εμένα αν και μου αρεσουν γενικά οι BTD live δεν με εντυπωσάσαν:(
Λίγο αποσυντονισμένοι, λιγο οτι βαριόντουσαν δεν ξέρω τι να πω.
Πάντως αποζημιωθήκαμε με τους Amorphis:)
Στο encore παίξανε και ένα παραπάνω κομμάτι από ότι συνηθίζουν.
Ελπίζω να το παίξουν κι εδώ…γιατί εσείς εκεί έχετε δει και greed που εμείς όχι.νομίζω.μπορεί να λέω και μπουρδες.σε κάθε περίπτωση πρασινίζω από τη ζήλια μου
απ’ όσα διαβάζω έχω απογοητευτεί λίγο με BTD, αλλά ελπίζω σήμερα να είναι σε κέφια…
Όσο για amorphis, όποιος τους δεις, να πει για skyforger, αλλιώς θα φωνάζουμε να το παίξουν!
ωραια πραματα διαβαζω και χαιρομαι!
ρε ‘‘βορειοι’’ τι ωρα ξεκινησε το live και τι ωρα τελειωσε?
λοιπον φοβερη η συναυλεια χθες εσπειραν οι amorphis!!
εδω ρε παιδια ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΟ SKYFORGER!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ελλαδα και κοντεψα να σπασω το κεφαλι μου!
μονο αρνητικο το μισογεματο principal και το οτι ο κοσμος σε καποια τραγουδια δεν κουνιοταν καθολου ειδικα στην αρχη!
καλα στο τελος ζεσταθηκαμε ειδικα στο skyforger!!!
Πολυ ωραιο λαιβ και εδω σε μας, δεν παιξαν skyforger αλλα δεν μας νοιαζει, παιξαν το ακουστικο κομματι του Kantele…
Αδικη μεταχειρηση…
Φοβερός ο Tomi κ στα κανονικα φωνητικα κ στα μπρουταλς, γαματος στο live. Κριμα μονο για το Skyforger, αλλα δεν πειραζει, την επομενη φορα!!!
ΥΓ. Ρε παιδες ο τραγουδιστης των Amoral δεν εφερνε λιγο σε Axl Rose? Ακομα κ η φωνη εμοιαζε!
Και γαμώ τα lives, κ έχω θετικά σχόλια για όοολα τα συγκροτήματα!
Και λολ, ο τραγουδιστής των Amoral περισσότερο σε αδερφάκι Laiho μου έφερνε… 
Πολύ καλοί και οι μικροί, ωραία παρουσία στη σκηνή [πειραχτήρι ο φροντμαν χαχα], κ ωραία τραγουδάκια, απ’ το ένα είδος στο άλλο 
Οι Before The Dawn απίστευτα καλύτεροι απ’ ο,τι τους περίμενα, μου άρεσαν όλα μα όλα τα τραγούδια που παίξανε! K η πένα που τσίμπησα επίσης 8)
'Ντάξει για Amorphis τι να πω, έσπειραν οι άνθρωποι για ακόμα μια φορά…
Άντε κ του χρόνου με το νέο album (:
[SIZE=“1”]Κ επίσης ο Tomi, Tomi, Esa, Niclas k’ Tuomas είναι πολύ κουλ κ από κοντά ;D[/SIZE]
Ωραία ήταν ναι. Βασικά ο τραγουδιστής των Amoral έμοιαζε πολύ με γκόμενα, έλεος!!! Ωραία φωνή όμως και συμπαθητικό το υλικό τους. Πάντως οι Before The Dawn μου φάνηκαν ποιο ενδιαφέροντες. Και φυσικά οι Amorphis ήταν πολύ καλοί και το Gagarin γεμάτο.
Amoral καλοί, για support ήταν ότι πρέπει. Amorphis είδα πίσω χαλαρά, ωραία μπάντα, οι φαν θα τα πείτε καλύτερα.
Οι Before The Dawn ήταν ο λόγος που έδωσα το παρών στο λαιβ αυτό. Πολύ ωραία τραγούδια, τα οποία τα παρουσίασαν εξίσου ωραία και ζωντανά, και πράγματι γούσταραν που έπαιζαν, σε αντίθεση με τα σχόλια της Θεσσαλονίκης περί βαρεμάρας, αγγαρείας κλπ. Περίμενα πιο “δυνατό” σετλιστ αλλά για πρώτη φορά ήταν αρκετά καλά. Και πράγματι, πολύ φιλικοί τύποι, μιλούσα με τον Lars κανά μισάωρο στο τέλος, μου είπε οτι γούσταραν πολύ πάνω στη σκηνή, και ότι θα ξαναέρθουν σύντομα στο μέλλον, φαντάζομαι με το νέο δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει κάπου στο 2011, ενώ θα προηγηθεί ένα EP μέσα στη χρονιά που έρχεται.
Hails σε corpsette, Angmar, Mackintosh, deadmemories, Angel_Death, Hellena! Άλεξ δυστυχώς δε σε βρήκα.
O τραγουδιστής των Άμοραλ θα μπορούσε ίσως να ήταν ο Axl Rose όταν εκείνος ήταν 11 χρονών.
Before The Dawn. Ο ένας και μόνο δίσκος τους που έχω ακούσει μου άρεσε, αν και δεν είμαι και πολύ φαν του μελωδικού death στυλ περίμενα με μεγάλη περιέργεια να τους δω, αλλά δε μου έκαναν το κλικ στο λάιβ. Ίσως έφταιγε ο ήχος.
Αλλά οι Amorphis ήταν… οκ, τι να πω. ΑΝΕΤΑ μια απο τις συναυλίες της χρονιάς! ΑΝΕΤΑ. Όχι οτι όσοι τους είχαμε ξαναδεί περιμέναμε κάτι διαφορετικό φυσικά. 
Απλά θεικό λάιβ, το καταφχαριστήθηκα (ευτυχώς γιατί μέχρι τότε αναρωτιόμουν μήπως έκανα καλά που ήρθα), έκλεισε ο λαιμός μου, χτυπήθηκα, όμορφιες. Το σετλιστ μου άρεσε, απλούστατα γιατί μου άρεσαν πολύ τα τελευταία τους άλμπουμ. Όσοι λένε πως οι Amorphis έχουν “παρακμάσει”, να πω πως διαφωνώ όσο δε πάει άλλο. Ειλικρινά, θεωρώ πως βρίσκονται σε μια απο τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας τους.
Ο νέος τραγουδιστής απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί είναι φοβερός και - ναι - ανώτερος του Πάσι. Η μπάντα δεμένη, γεμάτη ενέργεια, ο ήχος πολύ ικανοποιητικός θα λεγα. Άνετα στα τοπ live της χρονιάς. Μόνο μειονέκτημα το οτι θα θέλαμε να παίξουν κανά τεταρτάκι παραπάνω ας πούμε. 
Κατά πάσα πιθανότητα θα ανεβάσω αργότερα και ένα βιντεάκι στο youtube.
εδιτ. Όντως Βασίλη, κρίμα, δε σε πέτυχα, όπως ούτε και τον Angel Death. Next time παίδες, αν όχι σε λάιβ κάπου αλλού ίσως! Κορπσετα καλή κορπσέτ, χάρηκα πολυυυυυ που σε είδα ξανά υπο αυτές τις συνθήκες. Και HAIL ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ που ακούει στο όνομα djnefilim666!!! 
Lol ήταν όντως πολύ παιδική η φάτσα του. Α ρε Φινλανδία αθάνατη.
Πράγματι, αυτό το συγκρότημα πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερο. Είμαστε τυχεροί που τους πετυχαίνουμε στα πολύ πάνω τους. Νομίζω έχουν πολύ ενέργεια μέσα τους να βγάλουν κ άλλα θεϊκά άλμπουμ.
Χα και γω αυτό τράβηξα! 
Αφου το ανέβασες και με καλύτερη ποιότητα ήχου απο μένα απ’ ότι βλέπω, μάλλον θα το αφήσω εγώ.
Ναι δεν ακούγεται άσχημα. Σε γλίτωσα από τον κόπο 
Aυτό τα πει αδικία, αυτό ΕΙΝΑΙ η αδικία…γιατί???γιατί???5 λεπτά είναι μόνο, 5 λεπτά!!πριν το encore δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές φώναζα SKYFORGER SKYFORGER…οπότε ελπίζω την επόμενη φορά ή άμα πάω προς τα μέρη τους σύντομα…
Στα άλλα τώρα:
Οι Amoral νταξ δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, 2-3 τραγούδια έχωναν καλά βέβαια, αλλά μέχρι εκεί…Καλά ναι όταν βγήκε ο τραγουδιστής είπα ο Axl…
Ορίστε και μερικές φωτογραφίες.

Πάμε τώρα στο πρώτο όνομα που περίμενα να δω, και που πίστευα ότι στην Ελλάδα δε θα τους δω.
Before The Dawn κυρίες και κύριοι!
Καμία σχέση με ότι είπαν για της Σαλονίκης…Απλά έσπειραν!ΑΨΟΓΟΙ σε όλα τα σημεία, πάρα μα πάρα πολύ καλός ήχος και γαμάτα φωνητικά και από τον Τουόμας αλλά και από τον Λάρς!Πραγματικά δεν τους χόρτασα, μακάρι να έπαιζαν και άλλο και άλλο!Με λίγα λόγια ΓΚΑΒΛΑ!Ελπίζω να τους ξαναδώ εδώ ή άμα πάω προς τα μέρη τους
Επίσης πολύ φιλικοί!Στο τέλος ειδικά ο Lars αλλά και ο drummer(μου διαφεύγει το όνομα) έδιναν αυτόγραφα και έβγαιναν φωτογραφίες, προσπαθώντας να μην χαλάσει χατίρι σε κανέναν.

Και τέλος AMORPHIS.Τα λόγια είναι περιττά πιστεύω, ΧΑΛΑΡΑ το καλύτερο live που έχω πάει φέτος, αλλά μάλλον και γενικά το καλύτερο live που έχω πάει.
Το ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει!
Εμφάνιση άριστη, ήχος ΑΡΙΣΤΟΣ(το οποίο δεν περίμενα αλλά ευτυχώς).
Για τον Tomi ότι και να πεις πάλι είναι λίγα!Άψογος πάνω στη σκηνή, άψογος σε brutal και “καθαρά” φωνητικά.Άνετα καλύτερος του Pasi, για την πλάκα όμως!
Με λίγα λόγια ΓΚΑΒΛΑ! ΓΚΑΒΛΑ!.

Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω παραπάνω.
Επίσης αγόρασα ένα ραφτo Amorphis για την τσάντα και ένα σκούφο.
Cheers σε freedom,dead_memories και Angmar που είδα, αλλά και στον ellanor που δεν είδα, αλλά όπως λες next time!
Ναι οι Before The Dawn ήταν πολύ καλοί. Μεσα στην *αύλα κυριολεκτικά! Και οι πιτσιρικάδες όμως έπαιξαν παθιασμένα.
@Αngel Εμενα στα 22 σου

Ο ηχος καλος, αλλα πιστευω θα μπορουσε να ναι και καλυτερος