Amorphis, Before The Dawn & Amoral live 31/10 Θεσσαλονίκη & 1/11 Αθήνα

Γιώργο, ότι άλλες φώτος BTD έχεις κάνε μια καλή και ανέβασε τις, δε μου πήγαινε η καρδιά να χάσω ούτε 1’ από το λαιβ για φώτος:p

Και ήμουν σίγουρος ότι ξέχασα κάποιον.Οπότε cheers και στον Igu!

ΕΕ αυτό είναι χτύπημα κάτω από την μέση και συγκεκριμένα εκεί που έθιξε ο mac πριν λίγο…:(:(:frowning:

Αύριο θα τις ανεβάσω άμα είναι:D

Επειδη σε βλεπω πολυ σιγουρο, με Pasi τους ειχες δει;

Όχι. Ίσως στο λάιβ ο Πάσι να ήταν φοβερός, (που υποθέτω είναι και η άποψη σου, και πως γενικά προτιμάς την Pasi-era), αλλά προσωπικά ο νέος τραγουδιστής μου αρέσει περισσότερο έτσι κι αλλιώς. Και στα άλμπουμ δηλαδή. :wink:

Καλά τώρα μη μου πεις ότι ήταν καλύτερος στα live ο Pasi γιατί θα φάω τα μαλλιά μου…
Ο Joutsen είναι μακράν ανώτερος στα brutal αλλά και πιο πωρωτικός σαν παρουσία

για μια ακομη μια φορα οι amorphis εσπειραν

ο tomi ειναι κυριαρχος της σκηνης
και σαν παρουσια και σαν φωνη
ιδιαιτερα σαν φωνη ειναι 1000 φορες καλυτερος απο τις στουντιο εκτελεσεις

και γουσταρω που παιζουν ακομα κομματια απο το karelian
που θα μπορουσαν πολυ ανετα να μη τα ξαναπαιζαν ποτε στη ζωη τους
και ομως αυτοι επιμενουν να τιμανε το ντεμπουτο τους!respect!!

το the sky is mine ειναι κομματαρος
και
το house of sleep ειναι απιστευτο συναυλιακο κομματι

ο κοσμος πολυ ενεργος
το χαρηκα

τα σαπορτ
ητανε οκ

οι amoral πολυ πιτσιρικια (αληθεια ποσο χρονω ειναι?)
εχουν ταλεντο
ιδιαιτερα ο τραγουδιστης, αν ασχοληθουν παραπανω και αποκτησουν περισσοτερο χαρακτηρα θα μας απασχολησουν στο μελλον

οι before the dawn
πολυ καλοι,ενεργητικοι
απλα το μονο που με χαλασε ειναι το παρομοιο στυλ που ειχαν τα τραγουδια τους, με εξαιρεση κανα 2 που ηταν πιο uptempo και το μπαλαντοειδες προς το τελος, ολα τα αλλα ηταν στο ιδιο μοτιβο με την εναλλαγη brutal με καθαρα φωνητικα

anyway περασαμε ομορφα
μεχρι την επομενη φορα the sky is mine!!!

Ευτυχως που εχουν τον Tomi για φροντμαν γιατι οι υπολοιποι επι σκηνης ειναι ψιλουπνος…Κερδισμενοι της βραδιας οι BTD (οι Amoral για το πεος μπαντα…οι ανεμιστηρες για να ανεμιζει η χαιτη τους μαραναν)

Την πρόσεξες κ εσύ αυτή την πατάτα; :smiley:

Ναι ρε φιλε,δλδ ημαρτον…ασε που η μιση μπαντα θα ηθελε να ειχε γκομενο τον Laiho…απο το χτυπημα μεχρι το ντυσιμο και τις κιθαρες.

Ε οχι δεν ηταν, αλλα κι ο αλλος εχει διακοπτη για τα brutal. Επιβεβαιωμενο.

Μμμ, κι ομως οχι. Δε ξερω αν το προσεξες, αλλα καθε φορα που χτυπιοταν πειραζε λιγο περιεργα το μικροφωνο. Και το χω ακουσει κι απο αλλου, οχι πως δε κανει brutal γενικα, αλλα χρησιμοποιει πεταλι…

συμφωνώ… ο Τomi Θεσσαλονίκη που ήμουν εγώ τα έσπασε…
απ’ότι είδα κάποιος πόσταρε κ το βιντεάκι μου από το Skyforger που μας το παίξανε :smiley: έχω και άλλα 3 αν ενδιαφέρεται κανείς.

και το καλύτερο εκτός από το ότι έπαιξαν το skyforger είναι ότι ο Tomi βγήκε χωρίς μπλούζα!8O :oops:
ξαφνικά νιώθω πολύ τυχερή!

Το live ηταν ωραιο. Αρχισε στην ωρα του, ειχε αρκετο κοσμο που γουσταρε κι εδινε παλμο, σχετικα καλο ηχο, τουλαχιστον στους Amorphis, σετλιστ καλο (περι ορεξεως…τα’χουμε πει αυτα) και γενικα υπηρχε καλη διαθεση.

Οι Αmoral αδιαφοροι. Οι Before The Dawn…για πολλους υπνους.

Greetings και hailz στους ellanor τα λεμε Peter Murphy:) και Jim.

και γω ειχα κατι τετοιες υπονοιες
ειναι επιβεβαιωμενο αυτο που λες για το πεταλι???

Οπως ειπες…Περι ορεξεως… Προσωπικα πιστευω τα σπασανε οι BTD

Ναι και γω το σκέφτηκα αυτό για το ενδεχόμενο τεχνητής φωνής. Αλλά δε το ψάχνω πολύ στα brutal φωνητικά και δεν έχω συγκρίνει με πολλά άλλα λάιβ σε τέτοιο στυλ, επομένως δε μπορώ να πω τίποτα περισσότερο γι’ αυτό.

Βέβαια, και να ίσχυε, παραμένει το γεγονός οτι τα φωνητικά του Τόμι μου αρέσουν περισσότερο απο του Pasi (και στα άλμπουμ), σαν αποτέλεσμα δηλαδή, ανεξαρτήτως μεθόδου. Συν οτι σαν φροντμαν είναι μια χαρά.

Ναι αλλα η πλακα ηταν οτι φανηκε πολλες φορες οτι το διαβαζε:p

Οχι ειναι μονιμος απο οτι ειδα στο σαιτ τους

ορίστε μαν οι φωτογραφίες.

Now playing: Depressive Age - Companero Song
via FoxyTunes

My Darkness

Faithless

Dying Sun

Απλά τέλειο Live…
Οι Amoral πολύ γέλιο όσον αφορά την εμφάνιση αλά RosesSabbathoBodom, αλλά παραδόξως ωραία μουσική.

Οι BTD λίγο χλιαροί μου φάνηκαν, όμως είχαν πολύ καλό κοινό. Τσέκαρα μερικά κομμάτια τους που μου άρεσαν πολύ για κατέβασμα. Aυτός ο drummer τους χαζογέλαγε συνέχεια(kinda spooky :confused: )

Όσο για Amorphis ό,τι και να πω είναι απλά πολύ λίγο. Απίστευτη εμφάνιση, ωραίο setlist, όλα τέλεια…

Εγώ είχα πάει με την παρέα μου από τις 4 και πετύχαμε τον Tomi όταν έφτασε και μας υπέγραψε τα εισιτήρια… :smiley: :smiley:
Επίσης έπιασα κ μια πένα του Esa…Αυτά είναι τα ωραία του κάγκελου :slight_smile:

Λοιποοον , για μένα ήταν το καλύτερο live που έχω πάει αν εξαιρέσω την πρώτη φορά που είδα Anathema :roll:

:lol: κι εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις τον είδα που έσκασε μύτη με τα γυαλιά ηλίου!
Οι Αmoral ήταν αρκετά καλοί κ πιστεύω ότι αν το παλέψουν μπορούν να πετύχουν καλά πράγματα…
Οι Before The Dawn, εντάξει, έσπειραν…τα τραγούδια ήταν όλα ένα κ ένα κ το deadsong φυσικά ήταν το αποκορύφωμα…κ τα παιδιά από τη μπάντα πολύ cool, μας υπέγραψαν κ τα εισιτήρια στο τέλος της συναυλίας κ φωτογραφίες βγάλαμε…(ααα κ freedomofrock :har: για το setlist, μη νομίζεις ότι το ξέχασα :stuck_out_tongue: -μη με κάνεις ban :–)
Kαι, τέλος, οι Amorhis ήταν απλά ΓΑΜΑΤΟΙ!Άψογοι, δεν έχω κάτι άλλο να πώ (μόνο ότι έπαθα την πλάκα μου μόλις είδα μέχρι που φτάνει το μαλλί του τραγουδιστή #-o)
Προσκυνώ κ ελπίζω να μας ξαναέρθουν σύντομα :slight_smile:
Κ εντάξει, μπορεί να φωνάζαμε άδικα για το Skyforger (βασικά δε παίζει να μη μας άκουσαν :p), αλλά τουλάχιστον, τα περάσαμε όμορφα όμορφα όμορφαααα :smiley: