Καλα μιλαμε τρελη πορωση deadsong, fabrication, dying sun, monsters απο before the dawn.
Αλλα και το silver bride των amorphis γαμει:metal:
Απο amoral ακρως κολλητικο το year of the suckerpunch8O
φρεσκο σετλιστ!!! καλο μ φαινεται…
Amorphis Concert at Orlandina, Saint-Petersburg, Russia Setlist on September 25, 2009
Skyforger
Leaves Scar
Towards And Against
On Rich And Poor
Sampo
Drowned Maid
The Smoke
Majestic Beast
Alone
Silent Waters
Against Widows
Silver Bride
Sky Is Mine
My Kantele
Encore:
House Of Sleep
Black Winter Day
Αυτό το μαμημένο Skyforger να έπαιζαν όλο θα ήταν καταπληκτικό.
Αλλά ναι είναι και μαμώ τα setlist.Βέβαια 2-3 τραγουδάκια παραπάνω καλά θα ήταν, αλλά δεν πειράζει…
Now playing: Heavenly - virus
via FoxyTunes
Sorry για το double ποστ.
Αύριο, τυπικά σήμερα αρχίζει το Forging Europe Tour!
Οπότε θα έχουμε και τα πρώτα setlist, από τις μπάντες.
Θέλω να δω πιο πολύ από Before The Dawn, καθώς πουθενά δεν έχω βρει τι περίπου παίζουν…
Now playing: Amorphis - Skyforger
via FoxyTunes
Θα ξεκινάνε με Dying Sun, ειλικρινά, δε μπορώ να βρω καλύτερο έμπα!
Αύριο θα δούμε, αλλά και εγώ συμφωνώ μαζί σου.Υπομονή!1 μήνας ακόμα…
Now playing: Amorphis - Elegy
via FoxyTunes
Πως παει η προπωληση ξερει κανεις,μαζευομαστε σιγα σιγα?
Εχουν κυκλοφορησει τα εισητηρια?
Δεν ξερω,μπηκαμε οκτωβριο,λογικα θα πρεπει να εχουν βγει εισητηρια γιαυτο και ρωτησα αν εχει ξεκινησει η προπωληση.:-s
εχουν βγει τα εισητηρια παιδια…πηρα πριν μια βδομαδα…εχω το νουμερο 0052
Οκ,θενκς για τη πληροφορια
Ρε γμτο είδα βίντεο με το Intro, δε λέω καλά μπαίνει το leaves scar αλλά ας έπαιζαν ολόκληρο το “Skyforger”. Είναι κομματάρα πρέπει να ακουστεί…
έρχεσαι στα λόγια μου:(:(Πρέπει Πρέπει!
Είχα σκεφτεί να στείλω μέχρι και μήνυμα(άσχετα αν θα το έβλεπαν ή όχι, έτσι για το γαμώτο) αλλά τώρα είναι σε περιοδεία και σιγά μην ασχολούνται με τα pc…
Ξέρει κανείς setlist από την χθεσινή μέρα??Δεν έχω βρει τίποτα στο νετ…και από Amorphis και Before The Dawn.
Now playing: Grand Magus - Like The Oar Strikes The Water
via FoxyTunes
TO SKYFORGER ειναι απο τα καλυτερα τραγουδια των τελευταιων ετων και πρεπει να το παιζουν ολοκληρο!
Από Ρωσία με αγάπη:p
26/9/09
Set-list:
[SPOILER]01. Skyforger Intro
02. Leaves Scar
03. Towards And Against
04. Of Rich And Poor
05. Sampo
06. The Castaway
07. The Smoke
08. Majestic Beast
09. Alone
10. Silent Waters
11. Against Widows
12. Silver Bride
13. Sky Is Mine
14. My Kantele
Encore:
- House Of Sleep
- Drowned Maid
- Black Winter Day [/SPOILER]
Θα συνεχίσω να γκρινιάζω για το Skyforger, αν και όπως το βλέπω δεν θα το παίξουν όλο ποτέ!
Επίσης θα προτιμούσα λίγα παραπάνω τραγούδια από το καινούργιο δίσκο, και όχι μόνο 4 του παίζουν.Βέβαια από ότι έχω διαβάσει τα αλλάζουν, αλλά και πάλι είναι λίγα πιστεύω!
Τέσπα υπομονή και μεθαύριο λογικά, θα μάθουμε από το Forging Tour τα selist.
Now playing: Running Wild - Mutiny
via FoxyTunes
8O
Αμαν εχει smithereens μεσα.Γουσταρω τωρα.Ελπιζω να το κρατησουν.
Αν δεν κάνω λάθος αλλάζουν 1-2 τραγούδια, όχι πάντα βέβαια.Πολύ καλό το setlist αλλά άμα είχε 2-3 ακόμα θα ήταν τέλειο.Παίζουν λίγο, αλλά τι να κάνουμε…
Μπορεί να τους ξαναδώ φέτος…
Now playing: Running Wild - Conquistadores
via FoxyTunes
[SPOILER]To Sign, το bonus track του Silent Waters? Πολύ παράξενη επιλογή, θα προτιμούσα από bonus tracks το Godlike Machine.
Η setlist δε μπορεί να χαρακτηριστεί κακή, απλά λείπουν κομμάτια. Το Skyforger είναι προφανής έλλειψη, Greed/Divinity(κάτι από το Tuonela γενικά),Sign from the North Side, Better Unborn, Into Hiding και πολλά ακόμα.
Επίσης, έτσι όπως είναι γραμμένο το setlist φαίνεται σαν να έχει δυο medleys. Αν όντως ισχύει αυτό, αφού το set είναι μικρό σχετικά σε διάρκεια, γιατί δεν τα πάιζουν ολόκληρα? Ειδικά το Smithereens που είναι και η μεγαλύτερη έκπληξη.[/SPOILER]
δεν πιστευω να μην παιξουν το drown maid…
to set list tis ολλανδιας δεν μου αρεσε και τοσο…εχει αρκετες ελλειψεις…
χθες πηρα και το εισητηριο…