Amorphis, Before The Dawn & Amoral live 31/10 Θεσσαλονίκη & 1/11 Αθήνα

Λοιπόν!Έχουμε και λέμε!
setlists απ όλες τις μπάντες, που παίξανε στην Αγγλία στις 10 του μήνα!

[SPOILER]Amorphis
Venue: Camden Underworld, London, UK
Support: Before The Dawn / Amoral

Amorphis set list:
Skyforger Intro
Silver Bride
Sampo
Towards & Against
The Castaway
(The Smithereens) / The Smoke
Majestic Beast
Alone
Silent Waters
Against Windows / On Rich & Poor
From The Heaven Of My Heart
Sky Is Mine
Black Winter Day
Sign From The Northside
House Of Sleep
My Kantele

Before The Dawn set list:
Unbreakable
Faithless
Dying Sun
Disappear
Monsters
Scar
Morning Sun
?
The Black
Deadsong

Amoral set list:
Gave Up Easy
Song For The Stubborn
Pusher
Year Of The Suckerpunch
Release
Sex N? Satan[/SPOILER]

Άντε ellanor σε περιμένει να δεις τι έχει:twisted::twisted:

Επίσης με ξενέρωσε λίγο το playlist των Before The Dawn.Περίμενα τα πιο δυνατά τραγούδια…αλλά σαφώς και δεν πειράζει!

Now playing: Before The Dawn - The Bitter End
via FoxyTunes

Όχι! Θα αντισταθώ λέμε!

Και το καταραμένο quote - σίγουρα έργο του διαβόλου - δε θα με αποτρέψει απο το να δω το σετλιστ! Και το λέω αυτό γιατί κάνοντας quote τώρα σε σένα το σετλιστ φαινόταν κανονικά, και όχι μέσα σε σπόιλερ! Αλλά κοίταξα χαμηλά και με μια φευγάτη, αποφασιστική κίνηση, το διέγραψα! :D:p

[QUOTE=Angel_Death;724643
Επίσης με ξενέρωσε λίγο το playlist των Before The Dawn.Περίμενα τα πιο δυνατά τραγούδια…αλλά σαφώς και δεν πειράζει!

[/QUOTE]

Σαφώς και πειράζει. Αλλά πρώτη φορά είναι, θα φροντίσουμε οι ίδιοι για ένα headline show αργότερα! 8)

Άντε κοντεύει κ αυτή η συναυλιάρα!!έχω μεγάλη περιέργεια να δώ και Before The Dawn…είναι γαμάτη μπάντα κ ίσως τους αξίζει λίγο μεγαλύτερη αναγνώριση!

[SPOILER]

δεν ειναι το sign
ειναι το sign from the northside απο τον πρωτο δισκο! [/SPOILER]

Ρε σεις, μολις ειδα το σετλιστ

Ουτε ενα κομματι απο το Τουονελα…;

και οχι ολοκληρο το on rich and poor???

Το παίζουν ολόκληρο το On Rich and Poor \m/

κανενα πολυ προσφατο σετλιστ εχουμε?
αντε μια βδομαδα εμεινε…
και παιξτε το drowned maid!

Μόνο αυτό;

Εδώ πέταξαν το Leaves Scar, πολύ μικρό σετ, ελπίζω να ακούσουμε κάτι παραπάνω εδώ. Έχει ξαναγίνει.

Got my ticket! :smiley:

και εγώ ελπίζω να ισχύει αυτό nimlot γιατί είναι λίγο πολύ λίγο, περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά…οι Before the Dawn παίζουν 50 λεπτά περίπου, γενικά μικρό σε διάρκεια event,:frowning: αλλά ελπίζουμε…

Now playing: Amorphis - Vulgar Necrolatry
via FoxyTunes

Τι είναι αυτά??? Αν δεν παίζουν από Tuonela τουλάχιστον the way, divinity και summer’s end είναι ντροπή

+1

Πήρα και εγώ εισιτήριο!!! Για να δούμε. Ελπίζω να παίξουν αρκετή ώρα :stuck_out_tongue:

κανενα πολυ προσφατο σετ λιστ??

http://www.setlist.fm/setlist/amorphis/2009/musikzentrum-hanover-germany-3bd7e430.html

Πριν 10 μέρες…το drowned maid ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι μέσα…και κρίμα όσοι δεν ήσασταν λαστ ταημ…

Mια βδομάδα ε.Ανυπομονώ

Rich and Poooooooooooooooooooooooooooooooooooooor

βρε άντε από κει!Δυστυχώς δεν παίζουν το skyforger και έχω ξενερώσει λίγο…:(:frowning:
αυτή τη βδομάδα πάω για εισιτήριο και εγώ…

Now playing: Amorphis - Into Hiding
via FoxyTunes

Έλεγα να τ αφήσω για το ταμείο…λέτε να μη βρώ?έχω φοβηθεί λίγο μετά από αυτό που έγινε στους παρανταησ λοστ

Μπα δεν πιστεύω να γίνει sold out.νταξ μακάρι βέβαια γιατί αξίζει αυτό το event!
για να δούμε.

Ολοι προβληματιζομαστε για το setlist,θα τ’αφησω για τελευταια στιγμη το εισητηριο μπας κ μαθουμε τπτ για setlist.