Amorphis - Skyforger

ναι ε??
ενδιαφερον

παντως η τελευταια τριαδα ακουγεται πολυ ευχαριστα στη σειρα
μονορουφι

εχω περιεργεια να δω τι θα παιζουν απο το skyforger

και ευελπιστω σε κανα παλιο κουλο
κυριως απο το elegy μιας και απο το tales εχουμε ακουσει τα μισα τραγουδια!!

Άλλη μια δισκάρα από τους Φιλανδούς. Θα τους τιμήσω το Νοέμβρη.

Αν όντως συμπληρώθηκε μια τριάδα με το Skyforger, μπορούμε να χωρίσουμε τα άλμπουμ των Amorhpis σε “τριλογίες” απο την αρχή μέχρι τώρα… και είμαι περίεργος να δω πως θα συνεχίσουν μετά.

Αν και αυτό δε μας αφορά προς το παρόν. :slight_smile:

Κι εγώ το ίδιο! Αν και μέχρι στιγμής παίζουν 4. Σίγουρα τα 3 απ’ αυτά είναι τα Sampo (http://www.youtube.com/watch?v=5C_4QZtgPAI), Silver Bride και Majestic Beast. Το άλλο υποθέτω πως είναι το Sky is Mine:)

Πήγε να αλλάξει κανείς τα λανθασμένα digi back;

Όποιος θέλει να αλλάξει το cd του digipack πρέπει να κάνει το εξής:

Στέλνει ταχυδρομικώς το cd (μόνο το δισκάκι) στην παρακάτω διεύθυνση. Επίσης γράφει τα προσωπικά του στοιχεία (διεύθυνση, όνομα κτλ) και έπειτα σου στέλνουν το καινούργιο.

Εγώ αυτό έκανα και προχθές παρέλαβα το νέο δισκάκι το οποίο είναι τζιτζι.

Nuclear Blast GmbH
Oeschstr. 40
73072 Donzdorf
Germany

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε ένα email στο amorphis@nuclearblast.de

Y.Γ.: Καλύτερα να μην μπλέξετε με τα δισκοπωλεία και τους διανομείς…δε θα βγάλετε άκρη.

παιδια ασχρτο, το ομωνυμο δεν ειναι λιγο κλεμενο απο primordial “the dark song”.Εν ταξει μπορει να μην ειναι “κλεμμενο” αλλα μοιαζει υπερβολικα παναθεμα το. Μου εκατσε με την μια που το ακουσα.

κατα τα αλλα ο δισκος τα σπαει, αντε να μας ερθουν.

Γενικα πολυ καλος δισκος απο μια αγαπημενη μπαντα,τα τελευταια χρονια ο Tomi ανανεωσε πολυ τους αμορφους.

Προσωπικα θεωρω ανωτερα τα 2 προηγουμενα.Ισως επειδη ειμαι συναισθηματικα δεμενος:p

Μου φαινεται ομως πως αρχιζουν να επαναλαμβανονται λιγο.

Anyways,ανυπομονω για το live θεσσαλονικη!:smiley:

Iσως στον επομενο δισκο να κανουν αλλαγες και να μην υπαρξει αυτη η επαναληψη που λες. Μεχρι τοτε sky is mine…:stuck_out_tongue:

ολοι περιμενουμε το live τωρα σαλονικα!

Nα δω ποιος θα προλαβει να πρωτομπει στα λεωφορεια που θα εχει στο κεντρο της πολης για να τους πανε στο principal…:lol::lol:

να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς… το προβληματικό digipak έχει αποσυρθεί και αντικατασταθεί τελικά? σκοπεύω να το πάρω και δε γουστάρω να μπλέκω… θενξ.

ολα κομπλε!εχει αντικατασταθει το digipak.εσυ προσεξε για να εισαι σιγουρος να γραφει corrected edition (ή κατι τετοιο, δεν θυμαμαι ακριβως).:wink:

συμφωνώ, αν και εγώ προτιμώ εκεινη την περίοδο…Πάντως το Elegy ήταν υπερπειραματικό (ακόμα και disco σημεία είχε μέσα!!!) Φοβερή τριλογία γενικά τα Eclipse-Silent waters-Skyforger αλλά πραγματικά θα ήθελα να αρχίσουν να πειραματίζονται πάλι…

Ε, πιστεύω απο τον επόμενο δίσκο τους θα αρχίσουμε να θέλουμε σιγά σιγά να ακούσουμε πάλι κάποιους πειραματισμούς… Για την ώρα κρατάμε τη φοβερή αυτή τριλογία και το καταπληκτικό τους λάιβ! 8)

ρε παιδιά, σε ένα σάητ είχαν ανεβασμένα τα 2 “προβληματικά” κομμάτια της πρώτης έκδοσης, το χει κανείς?

Το χω και χαλάστηκα αρχικά. Υπήρχαν παντού στην Ελληνική αγορά. Μετά τα απέσυραν και μπορούσε οποιοσδήποτε να στείλει πίσω το ελαττωματικό και να του στείλουν ένα κανονικό.

o δισκος αυτος ολοκληρωνει την τριλογια που οι amorphis ξεκινησαν με το eclipse. ποιοτικα κυμαινεται στα ιδια επιπεδα με τις 2 προηγουμενες κυκλοφοριες. δισκαρα, δηλαδη ! ετι μια ακομη φορα, αποδεικνυουν και αναδεικνυουν τον συνθετικο τους οιστρο, ο οποιος εχει γινει ορατος πως τους συντροφευει πολλακις απο το παρελθον. ο holopainen ξαναδειχνει ποσο σπουδαιος συνθετης και κιθαριστας ειναι, ενω η ελευση του timo εχει προσδωσει τεραστια ωθηση στην μπαντα. ο δισκος τωρα αλλες φορες ειναι εντονα ταξιδιαρικος, αλλες γλυκα μελαγχολικος και νοσταλγικος ενω αλλες σφοδρα επικος και ανατατικος. ολα τα κομματια που τον απαρτιζουν ειναι ιδιαιτερα, και εχω την εντυπωση οτι προγκρεσιβιζουν ολιγον τι περισσοτερο απο τους προκατοχους τους. αυτο, βεβαια, καθολου δεν ενοχλει μιας και οι αναφορες αυτες ειναι ορθα τοποθετημενες μεσα στα κομματια. προσωπικα, οταν τον ακουω με ταξιδευει…και για μενα εκει εγκειται η προσφορα της μπαντας αυτης !