Amorphis - Skyforger

Από σήμερα και για μερικές μέρες, ο νέος δίσκος βρίσκεται ολόκληρος στο myspace του συγκροτήματος!!! 8O

Περιμένω εντυπώσεις, οι δικές μου σε λίγο…!

αααααααα εφυγα:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:

Ήδη το ακούω.Στο 3ο τραγούδι είμαι!!!

Ανάμικτες εντυπώσεις για την ώρα. Το Sampo καταπληκτικό. Το Silver Bride ήδη το έχω αγαπήσει από καιρό. Ύστερα λίγα τραγούδια ξεχώρισα. Skyforger και Majestic Beast για την ώρα. Γενικά αν και μουσικά είναι αρτιότατοι, κάποια τραγούδια δε μου αφήνουν κάτι. Και απομακρύνονται από τα brutal φωνητικά όλο και πιο πολύ δυστυχώς από οτι βλέπω. Μακράν το δυνατότερο σημείο του Joutsen.

Ελπίζω με τις περισσότερες ακροάσεις να το συμπαθήσω περισσότερο.

εστω και σε ποιοτητα 128 το αλμπουμ φαινεται οτι σπερνει

τι κιθαρες ειναι αυτες???

τι ΣΟΛΑΡΑ στο the sky is mine???

majestic beast θα μας φαει ολους!!ΑΑΑΑΑΑΑΡΓΚ!!!

Ειμαι στην πρώτη ακρόαση. Κυκλοφορισε στα γνωστα ρωσικα μερη.:smiley:

Ωραίος ο δίσκος…Συνεχίζει στα μονοπάτια του προηγούμενου με δυνατές μελωδίες. Silver Bride, Majestic Beast, Sky Is Mine κομματάρες.

[FONT=“Palatino Linotype”][/FONT]το ομώνυμο θα τα σπάσει αν το παίξουν ζωντανά

Fuckin’ Epic… 8O :bow:

Περισσότερα στο Review

Από τα πρώτα λεπτά ο δίσκος σου δείχνει πόσο υπέροχος είναι…:!:
From The Heaven Of My Heart…φανταστικό!!!
Και το Skyforger τα σπάει!!!

πρεπει να βγηκε και το αλμπουμ με το μπονους κομματι

πρέπει να στείλεις λινκ…:roll::roll:

Now playing: Mastodon - March Of The Fire Ants
via FoxyTunes

πρεπει να μπεις στο γνωστο ρωσσικο site

και να το βρεις εκει

το κατεβασα
ξανα ολο το αλμπουμ

σε καλυτερη ποιοτητα

το μπονους λεγεται godlike machine
και ειναι πολυ καλο
εχει και καφρικα φωνητικα :):):slight_smile:

Ρε παιδιά…το έχω δει επανηλλειμένως αυτό το “ρώσικο site”… Ποιό στα κομμάτια είναι;;;;;
Αν μπορεί κανείς με κανα pm, ας κάνει ένα ψυχικό :slight_smile:

Το αλμπουμάκι σκίζει πάντως…
Ξέρουν να γράφουν τραγούδια οι άτιμοι με φοβερές μελωδίες. Ο πληκτράς είναι το δυνατό χαρτί τους. Χρωματίζει υπέροχα τα κομμάτια χωρίς υπερβολές. Και ο Έσα; Εκεί ψηλά…

Το sky is mine είναι ΤΟ σουξέ :slight_smile:

Κάτι μου λέει ότι θα είναι από τα κορυφαία του 2009, μιλάμε για κόλημα:!:
Θα αγοραστεί στην επόμενη δισκότσαρκα:wink::!:

Το άκουσα και εγώ,μου έκανε εντύπωση,πολύ ωραίο άλμπουμ αν και δν έχω ακούσει καθόλου τις υπόλοιπες δουλειές των Amorphis.Το μόνο που με ξενέρωσε είναι ότι το Skyforger μοιάζει εκνευριστηκά me to a legend reborn των Hammerfall.Να και για του λόγου του αληθές http://www.youtube.com/watch?v=9q6Uz7p7p0w

Ta πληκτρα κανουν τη διαφορα νομιζω…Κριμα που εχει λιγοτερα μπρουταλ…Αν και γενικως δεν ειμαι φαν ο jountsen μ αρεσει πολυ.Και το αλμπουμ μ αρεσει.Για καλυτερο της χρονιας δεν ξερω παντως αξιζει.

δισκαρα ετσι…το εχω λιωσει λεμε… γενικα μου θυμιζουν αρκετα paradise lost :-s

me gustas!

Λοιπον δε ξέρω τι λέτε οι υπόλοιποι…αλλά έχω μια μινι εντύπωση ότι είναι το καλύτερο album της μπάντας.Και για να μη με φάτε, ναι ίδιο είχα πει και όταν είχε κυκλοφορήσει το Tuonela,χώρια που ποτέ δε ξεπέρασα το Tales…
Και ναι είμαι biased οκ?μου αρέσουν όλα τους τα album ακόμα κι εκείνο το far from the sun(τι με νοιάζει τι λένε όλοι,έχει μέσα το smithereens…)
To χω ακούσει ήδη πάνω από 10 φορές, δε μπορώ να βρω ούτε ένα αδύναμο κομμάτι, θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου until it grows in me to such an extent που θα αρχίζω να παραμιλάω με την πρώτη νότα…Δεν έχω για την ώρα εντοπίσει τραγούδια που να μ’ αρέσουν τόσο όσο τα A servant και Towards and Against του προηγούμενου αλλά γενικά μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο.Ο Τomi τραγουδάει με απίστευτο συναίσθημα και έχει γίνει ένα με τη μπάντα.Μπράβο,μπράβο.Μετράω ανάποδα για τον Νοέμβρη.And it’s gonna be a looooong wait…