Μωρά στη Φωτιά An Club Παρασκευή 20 Μαϊου

…σήμερα δηλαδή…:?

όποιος μπορεί να πάει και να γουστάρει…

Τα Μωρά στη Φωτιά
παρουσιάση δίσκου
«Cougar Baby-Smoking Rabbit»
στο An Club
Παρασκευή 20 Μαϊου

Τα Μωρά στη Φωτιά παρουσιάζουν για πρώτη φορά τη νέα τους δισκογραφική δουλέια με τίτλο ‘‘Cougar Baby-Smoking Rabbit’’ ζωντανα στη σκηνή του An club!
Παρασκευή 20 Μαϊου

Τα Μωρά στη Φωτιά μετά απο δύο χρόνια ηχογραφήσεων ολοκλήρωσαν τον τέταρτο πολυαναμενόμενο δίσκο τους, που κυκλοφορεί απο το label του τραγουδιστή …Στέλιου Σαλβαδόρ, Baby Records

Ως συνθέτης του συγκροτήματος ο Στέλιος Σαλβαδόρ Παπαϊωάννου αποφασίζει να “περπατήσει” σε καινούργιες μελωδίες και αρμονίες. Ετσι προκύπτουν οκτώ καινούργια τραγούδια , που παρουσιάζουν κάτι νέο ως προς τη μορφή και τις μελωδικές αναπτύξεις, περικλείουν όμως όλη την ενέργεια και το πάθος , που χαρακτηρίζουν το Στέλιο Σαλβαδόρ σα συνθέτη και στιχουργό.

Παρόλο που όλη η ευθύνη της δημιουργίας, της παραγωγής , της κυκλοφορίας και της διάθεσης του υλικού ανήκει αποκλειστικά στο συγκρότημα ήδη απο το 2004, τα Μωρά στη Φωτιά κατάφεραν να φτιάξουν ένα δίσκο με πολύ υψηλά standards ,τόσο ως προς το ηχητικό αποτέλεσμα, όσο και ως προς το εικαστικό μέρος που συνοδεύει το cd.

Περιλαμβάνει 8 ολοκαίνουργια τραγούδια με χαρακτηριστική την παρουσία της κιθάρας, πλούσια ενορχήστρωση πνευστών, εκεί που παλιότερα κυριαρχούσαν τα πλήκτρα, στιβαρό rythm section με πιο στενές επιρροές από είδη μουσικής όπως η ρέγγε, το blues και η jazz , υποταγμένα πάντα στις παθιασμένες εκτελέσεις και ερμηνείες των μουσικών: Γιάννη Σαββίδη στις κιθάρες ,Πασχάλη Ιγνατιάδη στα τύμπανα, Λάκη Τζήμκα στο μπάσο, Βασίλη Ναλμπάντη στην τρομπέτα, Μενέλαο Καραγιάννη στο τρομπόνι και Δημήτρη Τσέλιο στο σαξόφωνο, μπλεγμένες με το γνωστό κοινωνικοπολιτικό στίχο και την ιδιαίτερη φωνή του Στέλιου Σαλβαδόρ Παπαϊωάννου.

Εντυπωσιάζει το πάνκ τραγούδι, “Τα ραδιόφωνα” , το “Μοιραίο Καραβάνι” σε ρέγγε ρυθμούς,θα σταθείτε στους καταπληκτικούς στίχους της “Χλομής Φωτιάς” , στο blues του “Smoking Rabbit” , στο rockabilly “Βρώμικα λεφτά” ,στο ονειρικό “Μαγικό Πουλί” , την καταπληκτική ροκ σύνθεση " Το τελευταίο S.O.S." και στο ρεαλιστικά αισιόδοξο “Cougar baby”.

Οι στίχοι του δίσκου έχουν πάθος, απλότητα, αμεσότητα και μια εσωτερική αγωνία και “τόλμη” , ερμηνευμένοι απο το Στέλιο “Σαλβαδόρ” με ειλικρίνεια σα να τραγουδάει τις σκέψεις του.

Εναρξη 22:30
Είσοδος 15 ευρω

*αν υπάρχει ή αν είναι άκυρο που το έβαλα λίγες ώρες πριν το live ας το σβήσει κάποιος.

είμαστε ήδη εκεί… εγγύηση τα Μωρά στο να περάσει απίστευτα κάποιος σε λαιβ :band:
έγιναν και η αιτία για μένα να μην πάω σήμερα στους Purple :drunk:

όλοι στο Κύτταρο αύριο!!!

μεθυσμένος και να τραγουδώ

[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“4”]
ταξιδεύουμε για νέα εποχή νανανανα
και θα ψάχνουμε για πάντα νανανανα
κάτι που δεν βρίσκεται ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεε…
ΜΑ-ΝΙ-ΦΕ-ΣΤΟ[/SIZE][/FONT]

πφφφφφφφφφφφφφφφφφφ καλά να περάσετε