Anal Veritas / Fields of Locust - 16/11 live @ After Dark

live την τριτη 16 νοεμβριου στο after dark

Για να δουμε, θα ανεβω ?

σαπορτ :wink:

υπενθυμιση. αυριο. κ επειδη θα’μαστε 2 μπαντες, θα εχουμε χορταστικο σετ λιστ μιας ωρας κ βαλε…

Μπορούμε να ξέρουμε υπεύθυνα τι ώρα θα ξεκινήσει το live, γιατί θέλω να έρθω, αλλά πνίγομαι κιόλας αύριο?

γιατί το βλέπω τώρα αυτό? :?

στην αφισα λεει οτι 10 ανοιγουν πορτες, η ωρα που πιθανοτατα θα ξεκινησουμε να παιζουμε θα ειναι γυρω στις 11 μαλλον. ανοιγουμε εμεις κ μετα ακολουθουν οι veritas

Πανέμορφα, οπότε θα τα πούμε από κοντά. 8):smiley:

Πολυ γαματοι οι Fields of Locust!Δυναμη και ατμοσφαιρα!Φωνιτικα και ντραμς φοβερα.Μπραβο στα παιδια,πολυ καλη εμφανιση!:thumbup: Anal Veritas δεν ειδα και πολυ,αλλα οσο ειδα ηταν και αυτοι πολυ καλοι.Ωραιες στονεριες!Thumbs up για μπλουζακι DEP.

Ομορφο βραδυ,με αρκετο κοσμο κατι που δεν περιμενα.Νομιζω πως ειδα και τον Red Rum,αλλα ντραπηκα να μιλησω!:oops:

fields of locust γαμανε και live … ισως σκηνικά να μπορούσε να δωθεί λίγη δουλειά . αλλά και πάλι φάνηκε οτι νιώθανε , οπότε γαμώ . Μόνο κακό ο γαμημένος κόσμος που δεν μπορεί να καταλάβει οτι στα live η μπάντα δεν παίζει πιο δυνατά για να τον αναγκάσει να φωνάζει περισσότερο. Οπότε καμιά φορά ας βουλώνει ή ας βγαίνει έξω. Μαθήματα πιθηκισμού ιδιαίτερα από κάτι χαζογκόμενες που μας έπριξαν τα αρχίδια δέκα ώρες τσιρίζοντας. Για τους anal veritas τώρα , δυστυχώς παρεξήγησαν μάλλον το όλο φιλικό κλίμα (κάτι που φάνηκε από όταν ήταν στη σκηνή οι φιλντς). Υπάρχει διαφορά από το μαζεύω δεκα είκοσι εκατό whatever φίλους μου πίνουμε παίζουμε κ κάνουμε ότι γουστάρουμε, με το παίζω για 60-70 ( όσα ήταν) άτομα τα οποία πλήρωσαν για να δουν live. Τας ήπιανε τας μαλαματίνας τους λοιπόν και για αυτό εμείς την κάναμε στο 20λεπτο για καμια μπύρα αλλού. Ωραία μουσική πάντως.

Στα συν η υπερ DIY κυκλοφοριάρα των φιλντς που κανε 4 ευρώ σε θριφολντ ντιτζιπακ. και είναι και γαμώ τις δισκάρες. total support μαγκες.

Πάρα πολύ βελτιωμένοι οι Λόκαστ σε σχέση με την άλλη φορά που τους είχα (μισο)δεί. Ντάξει κάποια τεχνικά προβλήματα δεν έλειψαν, αλλά νομίζω έβγαλαν έναν ωραίο αέρα και φάνηκαν να το καταευχαριστιούνται στη σκηνή. Γουστάρα αρκετά, και το πλούσιο μενού μεταξύ άλλων είχε τα Wolves, under a hunter’s moon, δύο καινούρια (το Τhe hype αν κατάλαβα καλά τον τίτλο ήταν πολύ ωραίο), καλή διασκευή σε Gathering Wilderness από primordial, επίσης διασκευή dismember που ούτε την κατάλαβα αλλά καλά κοπάναγε, και το Fog για κλείσιμο όπως στο cd. Προσπαθώ να θυμηθώ αν έπαιξαν το Momentary lapse και δεν τα καταφέρνω, αν το έκαναν θα είχα αφαιρεθεί τόσο που χάζεψα :lol: Γενικώς γαμώ.

Κάπου εκεί έσπασε και ο μισός κόσμος, καθότι καθημερινή και μία παρά, μέχρι τότε πάντως, το αφτερνταρκ ήταν σχεδόν φίσκα.

Αnal Veritas, σόρρυ αλλά αφού δεν παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά, γιατί να τους πάρω εγώ? 10λεπτα διαλείμματα ανάμεσα στα κομμάτια όταν βγαίνεις στις 1 η ώρα? Μουσικά εντάξει αλλά… Ντράμερ και ο μουσάτος κιθαρίστας πάντως κατέβαλλαν αρκετά φιλότιμες προσπάθειες να το σώσουν.

Ο παραπάνω μάγκας που με είδε, την άλλη φορά ας μιλήσει σε ένα από τα 1948239 ελληνικά λάιβ που θα διασταυρωθούν οι παρουσίες μας. :smiley:

Γαμω την ανεργια μου δεν μπορεσα να ανεβω.

Red Rum μικρες διορθωσεις.
The Hive το νεο τραγουδι,Mutual Animosity η διασκευη σε Dismember και
Coffin Ships απο Primordial.